Frissült az AUMÜLLER Katalog szoftver

Frissült az AUMÜLLER Aumatic GmbH

Az ISGAMA Kft. bemutatja a frissített mobilalkalmazást

Ismételten frissült az egyik legismertebb, és legelismertebb, a magyarországi piacon is jelen lévő RWA- NRWG rendszergyártó, az AUMÜLLER Aumatic GmbH "AUMÜLLER Katalog" szoftvere. A frissített szoftver már tartalmazza a legújabb NRWG-hez is használható AUMÜLLER ferralux® RWA motorok, valamint az automatizálható komfort szellőztetéshez is használható aumüller vent® motorok teljes tárházát, természetesen a rendszerek RWA- és szellőztető vezérléseinek részletes adataival együtt.

A szoftver tájékoztatást ad az egyes eszközök műszaki és geometriai paramétereiről, az ajánlott felhasználási területről, tartalmazza az adott eszközök adatlapjait, minősítéseit, teljesítménynyilatkozatait és mindezt megosztható, letölthető és nyomtatható formában, ami tervezők, generál kivitelezők és "egyszerű" kivitelezők számára is segítséget jelent. 

A szoftver Android és IOS rendszerrel is használható, ingyenesen és reklámmentesen letölthető a használt oprendszernek megfelelő szoftver áruházból.

A hírben szereplő termékek
KS2 sorozatú láncos motorok PLA sorozatú orsós motorok RWA1000 szóló és tandem hő- és füstelvezető készülék FVUI sorozatú reteszmozgató motorok
 
AUMÜLLER elektromos mozgató egységek RWA és napi szellőztető rendszerekhez
19 termék

Az Aumüller elektromos ablaknyitó motorok nyílószárnyak, reteszek, mozgatható lamellás zsaluk működtetésére, tűz esetén vésznyitásra, valamint napi komfort szellőztetés biztosítására használt működtető egységek. A termékskálában láncos, orsós, zsalumozgató motorok, karos nyitómotorok, reteszmozgatómotorok, valamint szóló és tandem hő- és füstelvezető készülékek egyaránt megtalálhatók, többnyire 24 V egyenáramú változatban, de 230 V váltóárammal működő motorok is előfordulnak közöttük. A nyitószerkezetek beépítése típustól függően történhet ablakkeretre, nyílószárnyra vagy akár a nyílászáró profiljába rejtve is ablakszerkezetek, mozgatható lamellás zsaluk és felülvilágítók nyitására. Az elegáns formatervezés, adott esetben a rejtett elhelyezés a motorok igényes építészeti környezetben való alkalmazását teszi lehetővé. Az Aumüller motorok speciális önálló használatra- és csoportos használatra egyaránt programozható kivitelűek, így küszöbölve ki a hely-, szerelés-, és költség igényes kiegészítő elektronikai modulokat. Az Aumüller két témakörre választja a hő- és füstelvezető (RWA) és napi szellőztetésre szolgáló termékeit: Aumüller ferralux és Aumüller vent. A két termékcsoportban azonos termékek is előfordulnak, ha mindkét funkcióra alkalmasak.

19 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
EMB7300 hő- és füstelvezető vezérlőközpont AUMÜLLER nyomógombok RWA és napi szellőztető rendszerekhez EMB8000+ hő- és füstelvezető vezérlőközpont ASE 8000 hő- és füstelvezető vezérlőközpont liftaknához
 
AUMÜLLER vezérlések és jeladók RWA és napi szellőztető rendszerekhez
6 termék

Az AUMÜLLER ferralux vezérlőrendszerek biztosítják a hajtásokkal ellátott nyílászárókon keresztül tűz esetén a mérges gázok és a füst gravitációs úton történő távozását az épületből, napi szinten pedig a friss levegőt ellenőrzött természetes szellőztetés formájában, mely egyúttal az energiaköltségek csökkentését is eredményezi. Az Aumüller két témakörre választja a hő- és füstelvezető (RWA) és napi szellőztetésre szolgáló termékeit: AUMÜLLER ferralux és AUMÜLLER vent. A két termékcsoportban azonos termékek is előfordulnak, ha mindkét funkcióra alkalmasak.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...