Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Galaxy VX szünetmentes áramforrások

Nagy hatékonyságú, skálázható, háromfázisú áramvédelem rugalmas működési módokkal a nagy létesítmények, adatközpontok és kritikus üzleti alkalmazások számára. A Galaxy VX UPS a Schneider Electric Galaxy V sorozatú megoldások nagy hatékonyságú, skálázható, rugalmas kiegészítése adatközpontok és ipari alkalmazások számára. A Galaxy VX innovatív szolgáltatásokat (például 4 szintű inverterek és ECOnversion üzemmód) használ az energiaköltségek csökkentése és a változó üzleti követelményeknek való megfelelés érdekében. A Galaxy VX N+1 redundanciát biztosít teljes kapacitáson, és kiváló áramminőséget kínál a nagy igényeket támasztó elektronikai környezetek számára széles bemenetifeszültség-tartománnyal, 100 kAIC rövidzárlati terheléssel, nagy túlterhelési kapacitással és teljesítménytényezővel javított bemenettel, amely kiküszöböli a UPS előtti eszközök túlméretezését. A Galaxy VX továbbá létesítményfelügyeleti rendszerekhez (például Schneider Electric StruxureWare for Data Center) csatlakoztatható. A Galaxy VX jellemzői: érintőképernyő, felső és alsó kábelbevezetés, teljes mértékben az előlapon keresztüli szervizelhetőség, hátul nincs szükség helyre, Smart Power Test (SPoT) és üzembe helyezési szolgáltatás a hatékony telepítéshez. A hagyományos akkumulátormegoldások (például lítiumion és lendkerekes energiatároló megoldás) támogatásával a Galaxy VX a mai nagy adatközpontok és kritikus fontosságú alkalmazások által megkövetelt teljesítményt és rugalmasságot kínálja.

  • kompatibilis a Schneider Electric lítiumionos akkumulátorainak megoldásával
  • ECOnversion üzemmód
  • elölről történő szervizelés

Letöltések

További termékek a cégtől
LF középfeszültségű megszakítók Minera középfeszültségű transzformátor PIX középfeszültségű kapcsolóberndezések PM6 középfeszültségű oszlopkapcsoló
 
Schneider Electric középfeszültségű berendezések
15 termék

Az oldalon megtalálható Schneider Electric középfeszültségű megoldásai a magyar piac igényeire lett kialakítva, ami a leggyakrabban használt termékeket tartalmazza, a leggyakoribb műszaki paraméterekkel, kifejezetten az egyszerűbb ipari és kereskedelmi épületek villamos hálózataihoz. Ez nem a Schneider Electric teljes középfeszültségű kínálata, amennyiben a megadott műszaki paraméterektől eltérő, akár egyedi megoldásokra van szükség, akkor kérem keresse fel a Schneider hivatalos WEBoldalát és az ott elérhető műszaki dokumentációkból tájékozódhat vagy lépjen kapcsolatba a cég vevőszolgálatával.

15 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Easy Harmony XA2E műanyag O22 működtető és jelzőegységek fémes megjelenéssel
 
Easy Harmony XA2E műanyag Ø22 működtető és jelzőegységek fémes megjelenéssel

Az Easy Series az automatizálás és vezérlés terén piacvezető Schneider Electric új, megbízható, teljes körű és költséghatékony termékcsaládja. Az Easy Harmony XA2E műanyag működtető- és jelzőkészülékek költséghatékony, megbízható és ergonomikus megoldást jelentenek az ipari alkalmazások területén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Acti 9 moduláris jelzőlámpák, berregők, transzformátorok Acti 9 moduláris terhelésfigyelő kontaktorok Acti 9 moduláris fogyasztásmérők
 
Felügyelet - Acti 9 moduláris felügyeleti készülékek
3 termék

Az Acti 9 moduláris készülékcsalád kínálata széles választékot biztosít a berendezésekbe építhető energiafelügyeleti készülékek esetén.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
LF középfeszültségű megszakítók SF középfeszültségű megszakítók VA, VAA középfeszültségű megszakítók
 
Schneider Electric középfeszültségű megszakítók
3 termék

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Com'X 200 energiaszerver
 
Com'X 200 energiaszerver

A Com'X 200 energiaszerver összegyűjti és tárolja a közműfogyasztási (víz, levegő, gáz, villamosenergia, gőz) adatokat, valamint az olyan környezeti paramétereket, mint a hőmérséklet, páratartalom és CO2 koncentrációk egy épületben. Az adatokat jelentés formájában rendszeresen továbbítja egy internetes adatbázis szerverre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Dízelmotoros áramfejlesztők
Dízelmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...