Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Galaxy VL szünetmentes áramforrások

Rendkívül hatékony, skálázható 200-500 kVA / kW 3-fázisú UPS moduláris, redundáns kialakítással és alacsony TCO-val közepes és nagy adatközpontokhoz, valamint kritikus környezetekhez. A Galaxy VL egy rendkívül hatékony, kompakt, moduláris és méretezhető 200-500 kW (400 V / 480 V) háromfázisú szünetmentes tápegység (UPS), amely világszerte elérhető, és kiváló teljesítményt nyújt közepes, nagy és éles adatközpontok számára, valamint a kritikus infrastruktúra a kereskedelmi és ipari létesítményekben. Iparági vezető, kompakt, nagy sűrűségű technológiája és hibatűrő architektúrája maximalizálja a rendelkezésre állást, az üzemeltetési hatékonyságot és a kritikus terhelés elleni védelmet, miközben minimalizálja a teljes üzemeltetési költségeket (TCO). A szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően ez az UPS ECOnversion ™ módban akár 99% -os hatékonyságot, kettős konverziós módban pedig akár 97% -os hatékonyságot biztosít. A Galaxy VL skálázhatósága lehetővé teszi, hogy növekedés közben fizessen, csökkentve mind a tőkebefektetést, mind a TCO-t. Előre megvásárolhatja a szükséges tápegységeket, és élvezheti az optimalizált működési hatékonyságot, majd a kereslet növekedésével hozzáadhatja a tápegységeket a Live Swap szolgáltatással. A moduláris felépítés lehetővé teszi az N + 1 belső redundanciát is, amely 10-szeresére növeli a rendszer elérhetőségét, anélkül, hogy növelné az UPS alapterületét. A Galaxy VL kompatibilis a lítium-ion akkumulátorokkal. A Schneider Electric lítium-ion akkumulátoros megoldásunkkal, a klasszikus VRLA vagy NiCd akkumulátorokkal a kritikus terhelések nagyon kiszámítható futási idővel rendelkeznek. A Galaxy VL az EcoStruxure ™ készülékkel csatlakozik, hogy bármikor, bárhol nyugalmat nyújtson Önnek. A rendszer teljesítményét, minőségét és biztonságát optimalizálja az indítási szolgáltatással. A Live Swap, a moduláris kialakítás és a kiemelkedő megbízhatóság révén a Galaxy VL ideális alap a kritikus infrastruktúrához.

  • skálázható
  • iparági vezető, kompakt, nagy teljesítménysűrűségű technológia
  • lítium-ion akkumulátor kompatibilitás

Letöltések

Schneider Electric Galaxy VL szünetmentes áramforrások - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 4.8 MB angol
Schneider Electric Galaxy VL szünetmentes áramforrások
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Altistart ATS48 lágyindító
 
Altistart ATS48 lágyindító

Az ATS48 lágyindítók megfelelő választás szivattyúkhoz és ventilátorokhoz 4-1200 kW-ig.
A termékcsalád hamarosan meg fog szűnni, kiváltó termékcsalád az ATS480.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser vezeték nélküli kapcsoló
 
Wiser vezeték nélküli kapcsoló

Az 1 vagy 2 csatornás Wiser vezeték nélküli kapcsoló bárhol elhelyezhető, és ugyanazon Zigbee hálózaton belüli több Wiser eszköz vezérlésére is használható. Az eszköz konfigurálható a Wiser alkalmazáson keresztül, vagy párosítható más Wiser eszközökkel. Alapértelmezés szerint az eszköz egyes kapcsolóként funkcionál, de bekonfigurálható, kettős kapcsolónak is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Modicon M262 IIoT-ready logikai- és mozgásvezérlő PLC
 
Modicon M262 IIoT-ready logikai- és mozgásvezérlő PLC

A Modicon M262 vezérlők beépített IIoT (Industrial Internet of Things) protokollok és titkosítások alkalmazásával nyújtanak biztonságos kapcsolódási lehetőséget felhőalapú rendszerekhez és digitális szolgáltatásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Altivar Machine ATV340 frekvenciaváltó
 
Altivar Machine ATV340 frekvenciaváltó

Az Altivar Machine ATV340 frekvenciaváltó egy általános célú kisfeszültségű hajtás, mely elsősorban gépgyártók számára lett kifejlesztve, nagy teljesítményű alkalmazásokhoz, 3 fázisú szinkron vagy aszinkron motorokhoz 0,75-75 kW teljesítménytartományban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Resi9 áramvédős kismegszakító (r9d31220)
 
Resi9 áramvédős kismegszakítók

Az áramvédős kismegszakítók kombinált megoldást nyújtanak a végfelhasználók számára. Ezek a készülékek egy kismegszakító és egy áram-védőkapcsoló tulajdonságait ötvözik, így helytakarékos megoldást kínálnak az elosztószekrényben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Dízelmotoros áramfejlesztők
Dízelmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...