Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Galaxy VL szünetmentes áramforrások

Rendkívül hatékony, skálázható 200-500 kVA / kW 3-fázisú UPS moduláris, redundáns kialakítással és alacsony TCO-val közepes és nagy adatközpontokhoz, valamint kritikus környezetekhez. A Galaxy VL egy rendkívül hatékony, kompakt, moduláris és méretezhető 200-500 kW (400 V / 480 V) háromfázisú szünetmentes tápegység (UPS), amely világszerte elérhető, és kiváló teljesítményt nyújt közepes, nagy és éles adatközpontok számára, valamint a kritikus infrastruktúra a kereskedelmi és ipari létesítményekben. Iparági vezető, kompakt, nagy sűrűségű technológiája és hibatűrő architektúrája maximalizálja a rendelkezésre állást, az üzemeltetési hatékonyságot és a kritikus terhelés elleni védelmet, miközben minimalizálja a teljes üzemeltetési költségeket (TCO). A szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően ez az UPS ECOnversion ™ módban akár 99% -os hatékonyságot, kettős konverziós módban pedig akár 97% -os hatékonyságot biztosít. A Galaxy VL skálázhatósága lehetővé teszi, hogy növekedés közben fizessen, csökkentve mind a tőkebefektetést, mind a TCO-t. Előre megvásárolhatja a szükséges tápegységeket, és élvezheti az optimalizált működési hatékonyságot, majd a kereslet növekedésével hozzáadhatja a tápegységeket a Live Swap szolgáltatással. A moduláris felépítés lehetővé teszi az N + 1 belső redundanciát is, amely 10-szeresére növeli a rendszer elérhetőségét, anélkül, hogy növelné az UPS alapterületét. A Galaxy VL kompatibilis a lítium-ion akkumulátorokkal. A Schneider Electric lítium-ion akkumulátoros megoldásunkkal, a klasszikus VRLA vagy NiCd akkumulátorokkal a kritikus terhelések nagyon kiszámítható futási idővel rendelkeznek. A Galaxy VL az EcoStruxure ™ készülékkel csatlakozik, hogy bármikor, bárhol nyugalmat nyújtson Önnek. A rendszer teljesítményét, minőségét és biztonságát optimalizálja az indítási szolgáltatással. A Live Swap, a moduláris kialakítás és a kiemelkedő megbízhatóság révén a Galaxy VL ideális alap a kritikus infrastruktúrához.

  • skálázható
  • iparági vezető, kompakt, nagy teljesítménysűrűségű technológia
  • lítium-ion akkumulátor kompatibilitás

Letöltések

Schneider Electric Galaxy VL szünetmentes áramforrások - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 4.8 MB angol
Schneider Electric Galaxy VL szünetmentes áramforrások
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Schneider Electric Easy UPS 3L szünetmentes áramforrások
 
Schneider Electric Easy UPS 3L szünetmentes áramforrások

250-600 kVA, 400 V, könnyen konfigurálható, könnyen használható és könnyedén üzembe helyezhető 3 fázisú UPS kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz. Az optimalizált tőkebefektetéssel egyszerűvé vált az üzletmenet folytonossága.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Prisma Plus P rendszer szekrények
 
Prisma Plus P rendszer szekrények

Prisma Plus P rendszer: bővíthető kapcsolószekrények minden feladatra. A Prisma Plus P rendszerrel a Schneider Electric olyan nagyteljesítményű műszaki megoldást kínál, amellyel max. 3200 A áramerősségig alakíthatók ki kisfeszültségű villamos elosztóberendezések tercier és ipari létesítményekben. Ezek a megoldások, a legegyszerűbbtől a legkifinomultabbig, mind gyorsan kivitelezhetők, továbbfejleszthetők és testreszabottak, az igényeknek megfelelően.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Trihal száraztranszformátor
 
Trihal száraztranszformátor

A Trihal egy műgyanta szigetelésű transzformátor, mely tökéletesen megfelel a kereskedelmi és ipari létesítményekben elvárt igényeknek. A Schneider Electric innovatív EcoStruxure architektúrájához illeszkedve elérhető Connected kivitelben is, aminek köszönhetően folyamatosan figyelemmel követheti gépe igénybevételét és egészségi állapotát, lehetőséget adva ezáltal a preventív, de akár a prediktív karbantartási folyamatok kialakítására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
MasterPact MTZ nagyteljesítményű légmegszakítók 630 …. 6300 A EasyPact CVS kisfeszültségű öntöttházas megszakítók és szakaszolókapcsolók, 100–630 A Easypact EZC öntöttházas megszakítók 250 A-ig Compact NS, Compact NSX és Compact NSXm öntöttházas megszakítók
 
Masterpact, Compact, Easypact megszakítók
6 termék

Az Easypact kényelmes megoldásokat biztosít 25–250 A névleges áramerősség-tartományban. A Compact megszakítók 630 illetve 1600 A-ig alkalmazhatók, és lehetővé teszik a kapcsolószekrények egységesítését a gyorsabb beépítés és a kisebb hibalehetőség eléréséhez. A megszakítók egymás mellett is könnyen beépíthetőek, minimális helyigénnyel. A Masterpact NT és Masterpact NW előnye az elosztóberendezések egységesítése, a méretek optimalizálása és a beépítés egyszerűsítése.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Cedar Plus IP44 falon kívüli szerelvénycsalád
 
Cedar Plus IP44 falon kívüli szerelvénycsalád

A Cedar Plus IP44-es védettségi szinttel rendelkezik, és csak falon kívül szerelhető. Használatuk vizes, párás, nyirkos helyiségekbe ajánlott és olyan helyekre, ahol a szerelvény ki van téve az időjárás viszontagságainak. A kínálatban a kapcsolók alapfunkciói mind normál, mind jelzőfényes kivitelben megtalálhatóak, a fokozott biztonságról pedig a gyermekvédelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzatok és csatlakozóaljzat kombinációk gondoskodnak. A Cedar Plus szerelvények kétféle színben érhetők el: fehér és szürke.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Dízelmotoros áramfejlesztők
Dízelmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...