Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Easy Modicon ABL2 egyfázisú tápegység

Az egyfázisú Easy Modicon ABL2 tápegység család (100-240 V, 35-350 W) megfelelő választás kisfeszültségű automatizálási és vezérlőrendszerben működő elektromos berendezések (PLC, HMI, érzékelők stb.) egyenfeszültségének a biztosítására. A tápegységek fejlett technológiai funkciókat tartalmaznak: kompakt kivitelűek, nagy teljesítményűek és egyszerűen karbantarthatóak, így csökkentik a leállások számát és időtartamát.

  • kompakt méret
  • széles teljesítménytartomány (7 modell 35-350 W)
  • 4 fajta egyszerű és gyors rögzítési lehetőség

Letöltések

Kapcsolódó hírek
Új Schneider Electric Easy Series termékcsalád
Új Schneider Electric Easy Series termékcsalád
Költséghatékony kínálat egyszerű automatizálási és vezérlési feladatokhoz
Új Schneider Electric Easy Series termékcsalád
További termékek a cégtől
Harmony STO 4,3
 
Harmony STO 4,3" szélesvásznú HMI panel

A Harmony STO színes 4,3" méretű HMI panel tökéletes megoldás korszerű kisméretű alkalmazásokra. A csúcsminőségű színes TFT LCD kijelző minőségi külsőt ad minden vezérelt berendezésnek. A megújult EcoStruxure Operator Terminal Expert fejlesztőkörnyezet intuitív felülete miatt minden eddiginél könnyebb a programozás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Power Logic PM8000 teljesítménymérő készülékcsalád
 
Power Logic PM8000 teljesítménymérő készülékcsalád

A PowerLogic PM8000 kompakt teljesítménymérő készülékek segítenek a megbízható és hatékony üzemeltetés megvalósításában úgy, hogy egyszerűsítik a villamosenergia-minőség adatainak kezelését és biztosítják a folyamatos energiaellátást és a megbízhatóságot. Mérés, megértés és beavatkozás: részletes teljesítmény- és fogyasztásadatok a teljes energialeosztási rendszerről. A PM8000 mérő olyan sokoldalú és rugalmas, hogy szinte bármilyen igénynek eleget tesz, amely egy mérővel szemben támasztható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Exiway Light önálló vészvilágítási és kijáratmutató megoldások – OVA44010
 
Exiway Light önálló vészvilágítási és kijáratmutató megoldások

Kompakt megoldás, széles felhasználási terület, ez az Exiway Light. 50-250 lumenig, állandó vagy készenléti üzemű kivitelben, 1-3 óra áthidalási idővel, IP42 és IP65-ös védelemmel, mindez csupán 3 rendelési számmal. Az Exiway Light legnagyobb előnye, a kis mérete mellett, hogy a felhasználó un. jumperek segítségével be tudják állítani, hogy az adott lámpa mekkora áthidalási idővel és ezáltal milyen fényárammal világítson, illetve állandó üzemű vagy készenléti legyen-e. Ez az innovatív megoldás a kivitelezők és a viszonteladók számára is tökéletes, hiszen mindösszesen 3 termékkel le tudják fedni a legszélesebb megrendelői igényeket is. A forradalmian új - LiFePO4 technológiájú akkumulátor, eddig soha nem látott (akár 8-10 éves) élettartamot kínál, ezáltal lecsökkentve a karbantartási költségeket. Telepítéskor érdemes a karbantartási gyakoriságot is figyelembe véve gyártót, illetve termékeket választani, mert például az olcsóbb lámpa hosszú távon akár többszörösébe is kerülhet, az egyszer megvásárolt minőségi lámpához képest.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Easy Modicon ABL2 egyfázisú tápegység Modicon ABT7ES transzformátorok Modicon Panel tápegységek Modicon ABL6 transzformátorok
 
Schneider Electric Modicon tápegységek és transzformátorok
9 termék

A Modicon termékcsalád biztonságos és megbízható tápellátást nyújt kisfeszültségű egyen- és váltóáramú rendszerek számára, legyen szó egyszerű energiaelosztási megoldásokról, vagy akár speciális irányítástechnikai rendszerekről.

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Canalis KV közepes teljesítményű síncsatorna
 
Canalis KV közepes teljesítményű síncsatorna

A Canalis KV átvitelre és kis sűrűségű elosztásra alkalmas ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületekben. Közepes teljesítményű áramelosztásra és -továbbításra alkalmas 200–800 A-ig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek
Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...