Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Easy Altivar ATV310 frekvenciaváltó

Schneider Electric Easy Altivar termékcsaládjába tartozó célnak megfelelő Easy Altivar 310 frekvenciaváltók alapvető automatizálási feladatokat látnak el. Az Easy Altivar ATV310 - IP20 frekvenciaváltó elsősorban gépgyártók számára lett kifejlesztve 0,37-11 kW teljesítménytartományban, 3 fázisú 380...460 V aszinkron motorokhoz.

  • IP20 védelem
  • nincs integrált EMC szűrője
  • alap, szöveges kijelző

Letöltések

Easy Altivar ATV310 frekvenciaváltó <br>
(SE375/2021, 25-29. oldalak) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.8 MB
Easy Altivar ATV310 frekvenciaváltó
(SE375/2021, 25-29. oldalak)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Új Schneider Electric Easy Series termékcsalád
Új Schneider Electric Easy Series termékcsalád
Költséghatékony kínálat egyszerű automatizálási és vezérlési feladatokhoz
Új Schneider Electric Easy Series termékcsalád
További termékek a cégtől
Harmony XVU Ø60 moduláris fényoszlop
 
Harmony XVU Ø60 moduláris fényoszlop

A Harmony XVU a Schneider Electric jelenlegi legmodernebb fényoszlop megoldása. A kimagasló fényerejű, hosszú élettartammal rendelkező LED-es fényforrásoknak köszönhetően megbízható jelzőegységeket építhet össze maximum 5 modulmagasságig. Fedezze fel az innovatív modulokat is, mint a változtatható színű és fényjelzésű modult, vagy az egyedileg beállítható dallamot lejátszó hangjelzőt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
RM6 középfeszültségű kapcsolóberendezések FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés SM6 moduláris légszigetelésű kapcsolóberendezés PremSet árnyékolt szilárd szigetelésű kapcsolóberendezés
 
Schneider Electric középfeszültségű szekunder kapcsolóberendezések
6 termék

A Schneider Electric szekunder kapcsolóberendezései széleskörű kínálatot nyújtanak az elosztóhálózati alkalmazásokra, legyen szó áramszolgáltatói körhálózatokról, vagy ipari szekunder végelosztásról. A kínálatban megtalálhatók lég- és gázszigetelésű, de akár a lehető legbiztonságosabb árnyékolt szilárd szigetelésű megoldások, valamint új, fenntarthatóság szempontjából kiemelkedő SF6-mentes technológiák egyaránt. Minden berendezés felruházható az új, innovatív eszközfelügyeleti érzékelőkkel, melyek folyamatos felügyelete lehetőséget biztosít az üzemeltető számára a preventív, de akár a prediktív karbantartási rutinokra való átállásra.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
M-Plan szerelvénycsalád
 
M-Plan szerelvénycsalád

Az M-Plan a Merten felső-középkategóriás alcsaládja. A keretek műanyagok és polárfehér, krém, alumínium illetve antracit színben érhetőek el, valamint antibakteriális kivitelben, aktív fehér színben. Függőlegesen és vízszintesen is ötösig sorolhatóak, így nem kell kompromisszumot kötni sem a megrendelőnek, sem a villanyszerelőnek. Az M-Plan szerelvények az összes System-M (kis betétes) funkcióval használhatóak, bármely betétszínben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Acti 9 moduláris kismegszakítók áramkörök védelmére Acti 9 moduláris kismegszakítók, terheléskapcsolók, főkapcsolók DC áramkörök védelmére Acti 9 áram-védőkapcsolók, áram-védőkioldók, áramvédős kismegszakítók, áram-védőkapcsoló automatika Acti 9 motorvédő kismegszakítók
 
Védelem - Acti 9 moduláris védelmi készülékek
7 termék

Az Acti 9 moduláris készülékcsalád kínálata széles választékot biztosít a berendezésekbe építhető védelmi készülékek területén.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Unica System+ padlócsatlakozó, négyzet alakú, fém, 2P+F csatlakozóaljzattal (INS52100)
 
Unica System+ padlócsatlakozók

Akár egyetlen csatlakozóaljzatra, akár többre van szükség, az Unica System+ padlócsatlakozók és padlódobozok biztosítják a legjobb megoldást. A robusztusra tervezett és durva igénybevételre is felkészült megoldások biztosítják a hosszú élettartamot és a tartós esztétikumot. A padlócsatlakozók és padlódobozok különféle padlótípusokba szerelhetők, és különböző burkolatokhoz illeszthetők. Az XS padlócsatlakozók kétféle kivitelben kaphatók: kerek és négyzet alakú. A fedél 180 fokban kinyílik, így csökkenthető a fedél letörésének kockázata. Az IP44-es tanúsítvánnyal rendelkező padlócsatlakozók kiválóan teljesítenek még nedves padlótisztítás esetén is. Az Unica System+ padlócsatlakozók kétféle szerelési lehetőséggel rendelkeznek, így betonba és álpadlóba is telepíthetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Frekvenciaváltók, lágyindítók
Frekvenciaváltók, lágyindítók
Személyfelvonók
Személyfelvonók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...