Bondex

Bondex Decking Oil favédő és -ápoló olaj

Az oldószeres Bondex Decking Oil vízlepergető, matt fényű, színezett olaj, különösen ajánlott járófelületekre (pl. fa terasz, fapadló , fajárda és pergolákra. A termék mélyen a fába hatol, víz- és szennyeződés taszító felületet képez. Alkalmazható olyan egzotikus fafajtákon is mint a teak, bangkirai, meranti és a vasfa.

  • kiemeli a fa erezetét;
  • gomba elleni filmvédelem
  • víz- és szennyeződéstaszító felületet képez

Letöltések

Bondex Decking Oil favédő és ápoló olaj - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 380.6 kB
Bondex Decking Oil favédő és ápoló olaj
 
Bondex Decking Oil favédő és ápoló olaj - biztonsági adatlap

biztonsági adatlap

pdf 179.4 kB
Bondex Decking Oil favédő és ápoló olaj
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Héra® homlokzatfesték
 
Héra® homlokzatfesték és lábazatfesték

A Héra® homlokzatfesték ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok és lábazatok (min. vH10 minőségű) továbbá egyéb kül- és beltéri betonfelületekre, új eternit felületekre használható. Időjárásálló, lég- és páraáteresztő, bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lazurán® Aqua favédő lazúr 3in1
 
Lazurán® Aqua favédő lazúr 3in1

Vizes bázisú, biocid tartalmú vékonylazúr kültéri fafelületekre. A Lazurán Aqua 3in1 favédő lazúr áttetsző, vízzel hígítható favédő, alapozó és lazúr egyben. Mélyen beszívódik a farostok közé, mérsékelten időjárásálló és páraáteresztő bevonata védelmet nyújt a gombák és penész ellen. Hozzáadott viasztartalma révén kimagasló vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik és esztétikus, selyemfényű színeivel kiemeli a fa erezetét. Megfelelően előkészített kül- és beltéri, úgynevezett nem mérettartó fafelületek (kerítésléc, homlokzat, széldeszka, kerti bútor, madártető stb.) bevonataként alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Trinát® univerzális alapozó
 
Trinát® univerzális alapozó

Kül- és beltéri fafelületek, nyílászáró szerkezetek, bútorok, továbbá beltéri falfelületek alapozó festésére szolgál. Trinát korróziógátló alapozó festékkel bevont fémfelületeken is alkalmazható közbenső rétegként. Könnyen ecsetelhető, megfelelően hígítva szórható. Jó fedőképességű, gyorsan száradó, könnyen csiszolható bevonatot ad. Mérgező nehézfémeket nem tartalmaz, egészségkímélő. Függőleges felületen sem folyik meg.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® kolor szilikon vékonyvakolat
 
THERMOTEK® kolor szilikon vékonyvakolat

Színezék hozzáadásával felhasználásra kész, pasztaszerű, szilikongyanta kötőanyagú vékonyvakolat. A homlokzati hőszigetelő rendszerek (Thermotek®) vagy más vakolt felületek befejező díszítő vékonyvakolata. Víz-, fény-, és UV-álló tulajdonsága, valamint a hozzáadott, a bevonatot védő algásodásgátló illetve gombaölő adalék miatt rendkívül tartós felületet biztosít, továbbá növeli a rendszer mechanikai szilárdságát. Kiemelt rugalmassága lévén különösen ajánlott új épületek, illetve homlokzati hőszigetelő rendszerek színezésére a megfelelő felületképzés után. Magas szilikongyanta kötőanyag tartalma növeli a vékonyvakolat élettartamát. A vakolat hidrofobizáló tulajdonsága hosszú évekig védi a falfelületet, a homlokzatot. A Thermotek® Kolor szilikon vékonyvakolat felhordása előtt legalább 24 órával Thermotek® Kolor szilikon vékonyvakolat alapozó használata szükséges azonos vagy hasonló színben, mint a kiválasztott vékonyvakolat színe. A Trilak színkeverőgépein több ezer színárnyalatban színezhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Héra® Gold beltéri falfesték
 
Héra® Gold beltéri falfesték

Matt, belső falfesték vakolt, beton, gipszkarton és glettelt felületekre. A Héra® Gold beltéri falfesték speciális töltőanyag-összetételének köszönhetően akár egyetlen réteg felvitelét követően is kiemelkedő fedést biztosít a felületeknek, ezáltal gyors és hatékony munkavégzésre ad lehetőséget. Az esztétikus, matt bevonat pára- és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Az illatosított formulával rendelkező termék Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Falazúrok, lakkok
Falazúrok, lakkok
Teraszbútorok, kerti bútorok
Teraszbútorok, kerti bútorok
Kittek, univerzális tapaszok
Kittek, univerzális tapaszok
Szórógépek
Szórógépek
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...