PPG Trilak Kft.

PPG Trilak beltéri alapozók

Beltéri falfelületek mélyalapozói, és a Trilak dekorációs termékek alapozói. Beázott, nikotinfoltos felületek izoláló alapozója.

Termékcsalád tagjai

Héra® folttakaró alapozó
 
Héra® folttakaró alapozó

Matt, alapozó falfesték korom, zsír, olaj vagy vízfoltos vakolt, beton, gipszkarton és glettelt felületekre. A Héra® folttakaró alapozó használatát olyan problémás beltéri falfelületekre javasoljuk, ahol a falfestékek tapadása és fedése nem biztosított, például beázás vagy lerakódott dohányfüst következményeként. Különösen alkalmas tűzeset utáni kormos falak felújítására közbenső rétegként. A termék kitűnően elszigeteli, izolálja a foltokat, így biztosítva, hogy a Héra® beltéri fehér vagy színes falfestékek felvitelét követően a végső bevonat megjelenése egységes és esztétikus legyen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Héra® falfix diszperziós mélyalapozó
 
Héra® falfix diszperziós mélyalapozó

Diszperziós beltéri festékek mélyalapozója. A Héra Falfix diszperziós mélyalapozó kül- és beltéri fal- és homlokzatfestékek alá egyaránt alkalmazható. A pára- és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkező alapozó kiegyenlíti a fal nedvszívó-képességét, valamint leköti a festendő felületen lévő port, így elkerülhetővé teszi a foltosodást, valamint megfelelő tapadást biztosít a falfestékek számára. Az mélyalapozó használata elősegíti, hogy a Héra beltéri fehér vagy színes falfestékek felvitelét követően a végső bevonat megjelenése egységes és esztétikus legyen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Héra® Prémium Design effekt alapozó beltéri falfesték
 
Héra® Prémium Design effekt alapozó beltéri falfesték

Antik, mediterrán hatású, hófehér alapozó festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával. A bevonatrendszer első, alapozó rétegként a Héra® Design Effekt alapozó javasolt, mely speciálisan a Héra® Design effekthatású festékhez lett kifejlesztve.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...