Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep

Panasonic CZ-256ESMC3 intelligens vezérlő

A CZ-256ESMC3 a korszerű épületekben felmerülő igények kielégítésére intelligens megoldást kínál. A műveletek elvégzésére szolgáló képernyők azonos minta szerint épülnek fel, könnyen olvashatók és egyszerűen használhatók, hasonlóan az okostelefonon megszokott műveletekhez. Az energia-megtakarítási terveket grafikus ábrázolás segíti, valamint az áram- és gázfogyasztás megoszlása is megjeleníthető.

Letöltések

További termékek a cégtől
Zománcozott tartályok Aquarea rendszerekhez
 
Zománcozott tartályok Aquarea rendszerekhez

PAW-TA15C1E5STD, PAW-TA20C1E5STD, PAW-TA30C1E5STD, PAW-TA40C1E5STD, PAW-TA30C2E5STD (2 tekercses) és PAW-TA20C1E5C (szögletes) zománcozott tartályok Aquarea levegő-víz hőszivattyú rendszerekhez.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic Mini ECOi LE2 nagy hatékonyságú 4-6 HP kültéri egységek
 
Panasonic Mini ECOi LE2 nagy hatékonyságú 4-6 HP kültéri egységek

A Panasonic Mini VRF rendszere nagy teljesítményű, ugyanakkor az európai piacon kapható egyik legkompaktabb és leghatékonyabb VRF rendszer. A Mini ECOi modellt, ezt a 2 csöves hőszivattyúval ellátott kisméretű VRF rendszert, kifejezetten nagy igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz tervezték. 12,1 és 15,5 kW közötti hűtőteljesítményével, 3 különböző méretével és akár 9 csatlakoztatott beltéri egységgel a Mini ECOi új mércét állít fel a teljesítmény és a rugalmasság tekintetében.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi kültéri egységek
 
Panasonic PACi kültéri egységek

Az 3,6 kW és 6,0 kW közötti teljesítményű kültéri PACi Elite és 6,0 kW és 7,1 kW közötti PACi Standard egységek a Panasonic Mini PACi PE2 sorozat tagjai. A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő, 6,0 és 14,0 kW közötti teljesítményű PACi Standard kompakt mérete és kis tömege révén ideális választás továbbá szűk terekben kialakított rendszerekhez. A Big PACi 8 és 10 HP modellekkel 1 nagy légcsatornás beltéri egység akár 4 beltéri egységhez is csatlakoztatható. A 3,6 és 25,0 kW közötti PACi Elite alacsony hőmérsékleten is kiváló teljesítményt biztosít, magas energiahatékonysággal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Aquarea H-generációs T-CAP monoblokk egyfázisú/háromfázisú fűtő és hűtő - MXC (R410A) - WH-MXC09H3E5, WH-MXC12H6E5, WH-MXC09H3E8, WH-MXC12H9E8, WH-MXC16H9E8
 
Aquarea H-generációs T-CAP monoblokk egyfázisú/háromfázisú fűtő és hűtő - MXC (R410A)

Az MXC ideális azokba a lakóingatlanokba, amelyek nem rendelkeznek külső kazánnal, és kiegyensúlyozott teljesítményszintet igényelnek. A T-CAP a Total Capacity (teljes kapacitás) rövidítése. A termékcsalád külső elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a névleges teljesítmény fenntartására, akár -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is. Az MXC meglévő rendszerekhez, a kazánt kisegítő eszközként is alkalmazható, de új kialakítású rendszerként, padlófűtéssel és alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy akár fan-coil fűtőrendszerrel kombinálva is kiválóan üzemeltethető. A termékcsalád egyes tagjai szolár készlethez is csatlakoztathatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea H generációs All in One High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő (R410A) Aquarea J generációs All in One Compact High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea H generációs All in One Compact High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R410A)
 
Aquarea All in One hőszivattyú rendszer
7 termék

Az Aquarea All in One a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz előállítására alkalmas hőszivattyúja. A termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja. A Panasonic kiváló kialakítással és nagy teljesítményű műszaki megoldásokkal biztosítja a kimagasló COP-érték elérését. Ez a kiemelkedően hatékony berendezés gyorsan és egyszerűen felszerelhető. A gyárilag felszerelt csöveknek köszönhetően a beszerelési idő akár 50%-kal csökkenthető. A berendezés alján elhelyezett csőcsatlakozások még egyszerűbbé teszik a beszerelést. A helytakarékos All in One stílusos megjelenésének köszönhetően a konyhába vagy a fürdőszobába is elhelyezhető. A termékhez a Smart Cloud biztosítja a távoli vezérlést.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Klímaszabályozók, klímavezérlők
Klímaszabályozók, klímavezérlők
VRF klímák
VRF klímák
Split klímák
Split klímák
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Kompakt légkezelők
Kompakt légkezelők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...