Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep Használati melegvíz-tartályok Aquarea rendszerekhez

A Panasonic az Aquarea és a használati meleg víz legjobb kombinációját kínálja. A széles választékban 1 tartály puffertartállyal, 2 rozsdamentes „A” energiahatékonysági osztályú tartály és 5 zománcozott, 150 és 400 l közötti tartály is megtalálható. A Panasonic kifejlesztett egy új kombinált tartályt, amelyben egy 80 literes puffertartály és egy 185 literes használati melegvíz-tartály található. A Panasonic „A” energiahatékonysági osztályú rozsdamentes tartálya 200 literes és 300 literes változatban kapható. Egyik modellben sem található anód, így karbantartást nem igényelnek. A zománcozott tartályok kínálata 4 különböző méretű tartályból áll: 150, 200, 300 és 400 l. A 300 literes tartály 2 tekercses változatban is kapható.

  • Elektromos fűtőbetétet tartalmaz
  • Tartályérzékelőt tartalmaz
  • 3 utas szelepet tartalmaz
Letöltések
Műszaki adatok

További termékek a cégtől

Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5
 
Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32)

Az Aquarea MDC meglévő rendszerekhez a kazánt kisegítő eszközként is alkalmazható, de új kialakítású rendszerként, padlófűtéssel és alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy akár fan-coil fűtőrendszerrel kombinálva is kiválóan üzemeltethető. A hatékonyság növelése és a környezeti hatás minimalizálása érdekében a termékcsalád egyes tagjai szolár készlethez is csatlakoztathatók. A fűtés pontosabb vezérlése és felügyelete érdekében a rendszerhez termosztát is csatlakoztatható. Az időjárás viszontagságaitól függetlenül az Aquarea akár -20 °C-on is üzemel. A monoblokk kivitel új és meglévő lakóingatlanokba is egyszerűen telepíthető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi Standard alacsony statikus nyomású, rejtett, inverter+ klíma (R32), beltéri egység
 
Panasonic PACi Standard alacsony statikus nyomású, rejtett, inverter+ klíma (R32)

A Panasonic alacsony statikus nyomású, rejtett PACi Inverter+ klímaberendezése ideális szűk álmennyezeti tér esetén. A mindössze 250 mm-es mélység nagyobb rugalmasságot biztosít és lényegesen több alkalmazási módot tesz lehetővé.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5 Aquarea H generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R410A) - WH-MDC05H3E5, WH-MDC07H3E5, WH-MDC09H3E5 Aquarea H-generációs T-CAP monoblokk egyfázisú/háromfázisú fűtő és hűtő - MXC (R410A) - WH-MXC09H3E5, WH-MXC12H6E5, WH-MXC09H3E8, WH-MXC12H9E8, WH-MXC16H9E8 Aquarea G generációs HT monoblokk egyfázisú, csak fűtő – MHF (R407C) - WH-MHF09G3E5, WH-MHF12G6E5
 
Aquarea Monoblokk hőszivattyú renszer
4 termék

„A” energiaosztályú vízszivattyúval és új távirányítóval, amely nagyobb teljesítményt, kényelmesebb kezelhetőséget és maximális megtakarítást biztosít.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fan-coil egységek Aquarea rendszerekhez
 
Fan-coil egységek Aquarea rendszerekhez

Az új fan-coil termékcsalád egy lakossági és kereskedelmi célra ideális, kompakt légcsatornás sorozatból és egy kereskedelmi alkalmazásokhoz ideális, magas statikus nyomású modellből áll. Az Eurovent által tanúsított termékcsalád mindegyik tagjához leeresztő tálca és szűrő tartozik, valamint alacsony fogyasztású ventilátormotorral van felszerelve. A készülékeket egyszerű karbantartás és hozzáférés jellemzi. Az új fan-coil termékcsalád fűtésre és hűtésre, 6 féle teljesítményszinttel (2,4 és 14,8 kW közötti hűtőteljesítménnyel és 3,0 és 19,9 kW közötti fűtőteljesítménnyel) érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic VRF Designer szoftver
 
Panasonic VRF Designer szoftver

A Panasonic VRF Designer szoftvere minden Panasonic VRF ME2, LE és MF3 modellel használható. A hűtési/fűtési terhelés kiszámítása és a konkrét tervezési feltételek megadásának lehetősége nagy előnyt jelent minden építész, tanácsadó, kivitelező és végfelhasználó számára. A tervezői csomagban a rendszerbe épített varázslók és importáló eszközök segítik az egyszerű és komplex rendszerek megalkotását. Ráadásul a rendszerbe egy interaktív asztalon további kül- és beltéri egységek húzhatók be. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára különféle dokumentumok, így például az árajánlathoz mellékelt részletes csővezeték-tervek és kapcsolási rajzok, vagy éppen a telepítést segítő rajzok elkészítését.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...