Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep

Használati melegvíz-tartályok Aquarea rendszerekhez

A Panasonic az Aquarea és a használati meleg víz legjobb kombinációját kínálja. A széles választékban 1 tartály puffertartállyal, 2 rozsdamentes „A” energiahatékonysági osztályú tartály és 5 zománcozott, 150 és 400 l közötti tartály is megtalálható. A Panasonic kifejlesztett egy új kombinált tartályt, amelyben egy 80 literes puffertartály és egy 185 literes használati melegvíz-tartály található. A Panasonic „A” energiahatékonysági osztályú rozsdamentes tartálya 200 literes és 300 literes változatban kapható. Egyik modellben sem található anód, így karbantartást nem igényelnek. A zománcozott tartályok kínálata 4 különböző méretű tartályból áll: 150, 200, 300 és 400 l. A 300 literes tartály 2 tekercses változatban is kapható.

  • Elektromos fűtőbetétet tartalmaz
  • Tartályérzékelőt tartalmaz
  • 3 utas szelepet tartalmaz

Letöltések

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
Panasonic PACi Elite fali inverter+ klíma (R32), beltéri egység
 
Panasonic PACi Elite fali inverter+ klíma (R32)

A Panasonic fali PACi Inverter+ egység kompakt kialakítása és sima felülete szűkös helyen is diszkrét beszerelést tesz lehetővé. A termékkínálatnak a 10 kW-os egységgel való kiegészítésével számos új alkalmazási módra nyílik lehetőség, például edzőtermekben, nagy belmagasságú helyiségekben, sőt, akár számítógépes szervertermekben is. Ezek az egységek az iparág leghalkabb készülékei közé tartoznak, így ideálisak stúdiók, szállodák és kórházak számára.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi 3,6-25 kW-os légkezelő készlet Panasonic PACi rendszerhez csatlakoztatott légfüggöny DX tekerccsel
 
Panasonic PACi szellőztetési megoldások
2 termék

A Panasonic szellőztetési megoldásai közé légkezelő készlet, elektromos légfüggöny és DX tekerccsel ellátott légfüggöny tartozik. A légkezelő készlet egyetlen megoldásban egyesíti a légkondicionálást és a friss levegővel való ellátást. A légfüggönyök megakadályozzák a meleg levegő kiáramlását, illetve segítenek a hűtött levegő benntartásában, ezáltal hozzájárulnak a teljes épület fűtési vagy hűtési költségeinek csökkentéséhez. A légfüggöny ideális megoldást kínál a légterek energiatakarékos elkülönítéséhez.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic CZ-256ESMC3 intelligens vezérlő
 
Panasonic CZ-256ESMC3 intelligens vezérlő

A CZ-256ESMC3 a korszerű épületekben felmerülő igények kielégítésére intelligens megoldást kínál. A műveletek elvégzésére szolgáló képernyők azonos minta szerint épülnek fel, könnyen olvashatók és egyszerűen használhatók, hasonlóan az okostelefonon megszokott műveletekhez. Az energia-megtakarítási terveket grafikus ábrázolás segíti, valamint az áram- és gázfogyasztás megoszlása is megjeleníthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX Standard mennyezeti, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX Standard mennyezeti, inverter+ klíma (R32)

A mennyezeti egységek nagy és széles levegőeloszlást biztosítanak, ami különösen kedvező a nagyobb helyiségekben. Mindegyik teljesítményű egység ugyanolyan magasságú és mélységű, így a vegyes rendszerekben is egységes megjelenés érhető el. A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi NX Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Kompakt és könnyű kialakításuk révén ideális választást jelentenek még szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5
 
Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32)

Az Aquarea MDC meglévő rendszerekhez a kazánt kisegítő eszközként is alkalmazható, de új kialakítású rendszerként, padlófűtéssel és alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy akár fan-coil fűtőrendszerrel kombinálva is kiválóan üzemeltethető. A hatékonyság növelése és a környezeti hatás minimalizálása érdekében a termékcsalád egyes tagjai szolár készlethez is csatlakoztathatók. A fűtés pontosabb vezérlése és felügyelete érdekében a rendszerhez termosztát is csatlakoztatható. Az időjárás viszontagságaitól függetlenül az Aquarea akár -20 °C-on is üzemel. A monoblokk kivitel új és meglévő lakóingatlanokba is egyszerűen telepíthető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...