Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand Osmoz működtető és jelzőkészülékek

Az Osmos működtető és jelzőkészülékek ergonomikus, modern formatervezése, arányos mérete minden igényt kielégít. A komplett egységek között visszaugrós, kettős és vészleállító nyomógombok, forgatókaros kapcsolók, jelzőlámpák valamint 1, 2 és 3 gombos vezérlődobozok szerepelnek. A különálló egységek között világítós és nem világítós fejegységek, érintkezőelemek és üres vezérlődobozok szerepelnek. A készülékek csavaros, rugós és sarus csatlakozóelemekkel rögzíthetőek.

Letöltések

Osmoz nyomógombok és vezérlőgombok <br>
(Legrand katalógus 2018. / 266-269. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 259.0 kB
Osmoz nyomógombok és vezérlőgombok
(Legrand katalógus 2018. / 266-269. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Suno szerelvények
 
Suno szerelvények

A Suno egy modern megjelenésű, hazai fejlesztésű és gyártású kapcsolócsalád a Legrand kínálatában. A szerelvénycsaládban hagyományos és innovatív kapcsolók és csatlakozóaljzatok szerepelnek fehér, alumínium és fekete színben, széles keretválasztékkal. A Suno szerelvények főbb jellemzői: gyors szerelés, fém rögzítőperem, IP44-es funkciók a vizes helyiségekbe.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MyHOME otthon automatizálás
 
MyHOME otthon automatizálás

MyHome a BTicino otthon automatizálási megoldása, mely egy új út az elektromos rendszerek vezérlésében. A MyHome technológiának köszönhetően már lehetséges az elektromos rendszerek tervezése rengeteg speciális funkcióval, úgy, mint komfort, biztonság, energiamegtakarítás, audio és videó kommunikáció, helyi és távoli vezérlés. A MyHome-ot használó rendszerek funkciói bármikor bővíthetők akár minimum költséghatékony ráfordítással is, ugyanis már a tervezés fázisában eldönthető, hogy mely funkciókat szeretnék alapból használni és melyek lesznek azok, amelyek majd csak a későbbiekben valósulnak meg.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
RX³ lakossági kismegszakítók RX³ lakossági áram-védőkapcsolók TX³ kismegszakítók - 6 kA és 10 kA TX³ áram-védőkapcsolók
 
Legrand moduláris kismegszakítók, áram-védőkapcsolók
10 termék

RX³ és LR lakossági kismegszakítók és áram-védőkapcsolók. TX³ kismegszakítók és áram-védőkapcsolók. DX³ kismegszakítók, kombinált áram-védőkapcsolók és áramvédő relék, valamint segédérintkezők és távkioldók, visszakapcsolók automatika, motoros hajtások, rotációs hajtás, kézi forrásváltók. DX kismegszakítók és áram-védőkapcsolók, áramvédő relék.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Halogénmentes tömszelencék
 
Legrand halogénmentes tömszelencék

Flexibilis szorítópánttal ellátott tömszelencék, melyek IP55 védettség mellett tartást adnak a befogatott kábelnek, valamint rezgésnek ellenálló neoprén tömítővel ellátott IP68 védettségű tömszelencék. A halogénmentes tömszelencék ISO vagy PG menetes kialakításban vállaszthatók, anyaguk poliamid műanyag.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Smart lighting - okos világítás Netatmo beltéri kamera Netatmo kültéri kamera Netatmo okos termosztát
 
Netatmo Pro okosotthon megoldások
5 termék

Otthonunk távoli vezérlése már mindennapossá vált és 2020-ra több mint 50 milliárd intelligens eszköz került beüzemelésre. A Legrand és Netatmo folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően alkalmazkodik ehhez a trendhez és olyan innovatív megoldásokat kínál, melyek könnyebbé, kényelmesebbé tehetik hétköznapjainkat és állandó kapcsolatot biztosítanak otthonunkkal. A Netatmo, mely a Legrand csoport tagja, új lehetőségeket biztosít, hogy otthonát biztonságosabbá, komfortosabbá és még okosabbá tehesse.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kisfeszültségű sorbaépíthető készülékek
Kisfeszültségű sorbaépíthető készülékek
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...