Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand standard és prémium elosztósorok

A Legrand standard és prémium elosztósor kínálatában megtalálhatók az alap funkciókkal ellátott vezeték nélküli elosztósoroktól kezdve a prémium, forgatható és falra szerelhető, túlfeszültség védelemmel és USB töltőaljzatokkal ellátott elosztósorok is. Az elosztósorok 16 A – 230 V – 3680 W max. teljesítménnyel rendelkeznek, beltéri használatra ajánlottak: IP20 és IK04 védelemmel ellátottak, valamint UV állóak és halogén mentesek.

  • standard elosztósorok többféle méretben és színben, 5 méteres kábel hosszúságig
  • prémium elosztósorok forgatható testtel, USB töltőaljzattal, túláram vagy túlfeszültség-védelemmel
  • innovatív design, síkba illeszkedő betéttárcsák

Letöltések

Legrand elosztósorok - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 45.0 MB
Legrand elosztósorok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Megújult a Legrand elosztósorok termékválasztéka
Megújult a Legrand elosztósorok termékválasztéka
Egyszerű használat, innovatív és biztonságos megoldások
Megújult a Legrand elosztósorok termékválasztéka
További termékek a cégtől
Hypra ipari csatlakozódugók és aljzatok Osmoz nyomógombok és vezérlőgombok Egyfázisú vezérlő, biztonsági és leválasztó kistranszformátorok Stabilizált kapcsolóüzemű tápegységek
 
Legrand segédanyagok és ipari alkalmazások
22 termék

Minden elosztóhoz kell sorkapocs, jelölő, címke, esetleg nyomógomb, vagy kapcsoló is kerülhet rá. A hozzávezetett kábelt tudni kell rögzíteni, jelölni, azonosítani. Ha már odaért a kábel. akkor azt biztonsággal kell bevezetni, megfogatni, ehhez szükségesek lehetnek a tömszelencék, vagy membrános átvezetők, belül pedig a vezetékcsatornák adják a rendezett kinézetet. Amennyiben oldható kötéseket, lengő megoldásokat szeretnénk, akkor jól jönnek az ipari csatlakozók, egyedileg kialakítható csatlakozó táblák, illetve a hordozható kivitelre is szükség lehet. Az sem gond, ha vizes helyen kell csatlakozót kialakítani. Abban az esetben, ha szükség lenne a meglévő feszültségtől eltérő feszültségszintre, vagy csak galvanikus leválasztásra, akkor a Legrand transzformátok és tápegységek megoldást kínálnak a helyzetre. Ebben a csoportban a felsorolt termékek találhatók meg a Legrand kínálatából.

22 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Valena Allure szerelvények
 
Valena Allure szerelvények

A Valena Allure szerelvénycsalád egy innovatív ötletből született: a szerelvények mechanizmusa ugyanaz, mint a Valena Life szerelvényeké, ezáltal a szerelés során a beépített Valena IN'MATIC mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők. Míg a Valena Life családot a szögletes formavilág jellemzi, addig a Valena Allure családot kerekítettebb formák és merészebb, sokrétűbb anyagválaszték. A hagyományos funkciók mellett lehetőség van MyHome elemekkel az intelligens otthonok kialakítására is, mely teljes körű távoli vagy helyi felügyeletét, ellenőrzést teszi lehetővé. A szerelvénycsalád 150 funkcióból nyújt választási lehetőséget, ezen kívül a billentyűket 7 színben, a kereteket 22 színben forgalmazzák.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
LCS³ (üvegszál) patch panelek és pigtailek LCS³ (üvegszál) kültéri, beltéri kábelek LCS³ (üvegszál) patch kábelek LCS³ (üvegszál) segédanyagok, kiegészítők
 
Legrand üvegszál alapú kábelezési megoldások
4 termék

OS2, OM3, OM4, OM5: teljes mono- és multimódusú szortiment a különböző igényekhez alkalmazkodva.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DRX 125 kompakt megszakítók
 
DRX 125 kompakt megszakítók

Fix termikus és mágneses kioldóval felszerelt, illetve segédérintkezővel felszerelhető kisfeszültségű megszakítók, amelyek alkalmasak áramkörök védelmére és vezérlésére. Zárlati határ-megszakítóképesség 35 kA, névleges áramerősség max. 100 A.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Valena Life szerelvény - fekete
 
Valena Life szerelvények

A Valena Life a kifinomult stílus és innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A keretek formavilágának és széles színválasztékának köszönhetően minden stílushoz és élettérhez könnyedén illeszthető a Valena Life. Az otthoni és kereskedelmi környezethez fejlesztett funkciók között kapcsoló, váltókapcsoló, fényerőszabályzó, mozgásérzékelős kapcsoló, fényjelzős akadályjelző, szobatermosztát, redőnykapcsoló, multimédiás aljzatok (adat, TV, audió és videó csatlakozók), kihangosító rendszer, rádiós vezérlések és egyebek szerepelnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...