HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft.

HELLA TRAV®frame tokok

A HELLA integrált TRAV®frame tok üregrendszere árnyékoló elemekhez való készülék nélkül, vagy a zsalus szereléshez való tartozékkal kapható. A TRAV®frame tok az alaptestből, az oldalsó bélésfalból és a lábprofilból tevődik össze, és az ablakot középen vagy belül síkban tudja megtartani. Opcionálisan kapható külső ablakpárkány alumíniumból, valamint belső ablakpárkány öntött márványból. Minden építési csatlakozófuga optimalizált, és az ablak körüli szerkezetek egyesítve vannak.

Letöltések

HELLA TRAV®frame tokok - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.1 MB
HELLA TRAV®frame tokok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
AF 80 külső zsaluzia AR 63 S ECN sötétítő raffstore VB 100/200/400/500 előtétárnyékolók AF 80 Plus külső zsaluzia
 
HELLA homlokzati árnyékolók
11 termék

A HELLA raffstore-ok és zsaluziák rugalmas és hatékony nap-, időjárás és belátás elleni védelmi megoldásként gondoskodnak az optimális térklímáról és kényelemről. Az egyedülálló design a homlokzat érdekfeszítő elemeivé teszi. A kényelmesen kezelhető árnyékolókkal a fény és árnyék egyénileg szabályozható. Magas szélstabilitás jellemzi őket a sínes vezetésnek köszönhetően. Raffstore-ok és lamellás árnyékolók, a legjobb választás, ha egy maximálisan jó közérzetű környezetet akar élvezni.

11 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
ARB 80 WS szélálló sötétítő raffstore-ok
 
ARB 80 WS szélálló sötétítő raffstore-ok

Az ARB 80 WS modellel a HELLA egy robusztus külső raffstore-t kínál szélperemezett, 0,45 mm vastag és 80 mm széles C-lamellákkal. Az ideális nap-, belátás- és hővédelem mellett kompromisszumot nem tűrő szélállóságot kínál. A kombinált sín- és köteles vezetés mellett egy nehezékkel ellátott alsó sín, kétrugós feszítővasalat és kiegészítő szélbiztosítások szavatolják az akár 20 m/s-os szél elleni védelmet (raffstore-szélességtől függően). Az ARB 80 hajtókarral vagy motorral is hajtható. Kérésre a raffstore fényirányítási funkcióval is kapható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
HELLA belső lamellás árnyékolók HELLA pliszék HELLA belső rolók HELLA fényvédő rolók
 
HELLA belső árnyékolók
5 termék

A HELLA belső árnyékolói szépek, rugalmasak és hatékonyak. A belső redőnyök, belső zsaluziák, pliszék és függőleges zsaluziák kreatív lehetőségek bőségét kínálják, hogy a fényt és a lakótér klímát a lakó- és munkahelyiségekben a felhasználó igényeihez lehessen igazítani. Védve a túl világos fénytől és az idegen pillantásoktól.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
VB 100/200/400/500 előtétárnyékolók FM 200 homlokzati napellenzők SM függőleges napellenzők
 
HELLA textil homlokzati árnyékolók
3 termék

A szövet külső árnyékolók magas klíma- és fénykomfortot biztosítanak, tökéletes kidolgozottsággal és sokféle dizájnváltozatban. Kiválóan alkalmasak modern építészeti elemekkel tarkított függőleges homlokzatokhoz és ablakfelületekhez.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA TOP MINI plus RvU/RvI műanyag tokfeltét elem redőnyökhöz, szerelés alulról/belülről HELLA TRAV® tokrendszer HELLA THERMplus TOP FOAM RvU tokfeltét elem, szerelés alulról HELLA TRAV®Aktiv tokrendszer
 
HELLA tokrendszerek
8 termék

Az ablak és a napvédelem egy rugalmas, testreszabott és tökéletesen beszerelt egységgé olvadnak össze. A HELLA tokrendszerei időt és költséget spórolnak meg, megakadályozzák az építési hibákat, optimalizálják az építés minőségét és megfelelnek a jövő normáinak. Lehet szó redőnyökről, zsaluziákról, textil árnyékolókról vagy szúnyoghálóról - a HELLA különféle tokrendszereibe minden fény-, betekintés-, és zaj elleni védelem varrat nélkül integrálható. A nap- és az időjárás elleni védelem, a szúnyogháló tökéletesen van elhelyezve, semmi nem zörög, minden akadás nélkül mozog, stabil és hosszú életű.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...