HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft.

HELLA TRAV®frame tokok

A HELLA integrált TRAV®frame tok üregrendszere árnyékoló elemekhez való készülék nélkül, vagy a zsalus szereléshez való tartozékkal kapható. A TRAV®frame tok az alaptestből, az oldalsó bélésfalból és a lábprofilból tevődik össze, és az ablakot középen vagy belül síkban tudja megtartani. Opcionálisan kapható külső ablakpárkány alumíniumból, valamint belső ablakpárkány öntött márványból. Minden építési csatlakozófuga optimalizált, és az ablak körüli szerkezetek egyesítve vannak.

Letöltések

HELLA TRAV®frame tokok - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.1 MB
HELLA TRAV®frame tokok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
AR 92 S ECN WS szélálló sötétítő raffstore
 
AR 92 ECN WS szélálló sötétítő raffstore-ok

Az AR 92 ECN WS modellel a HELLA egy robusztus külső raffstore-t kínál szélperemezett, 0,45 mm vastag és 92 mm széles S- és Z-lamellákkal. A modell kompromisszumot nem tűrő szélállóságot kínál az ideális nap-, belátás- és hővédelem, valamint a terek optimális besötétítése mellett. A kombinált sín- és köteles vezetés mellett egy nehezékkel ellátott alsó sín, kétrugós feszítővasalat és kiegészítő szélbiztosítások szavatolják az akár 22 m/s-os szél elleni védelmet (raffstore-szélességtől függően). A szabadalmaztatott nemesacél kapcsos-hurkos zsinór (ECN) gondoskodik a pontos tokméretről, tökéletes hurokképzésről és a minimális tokmagasságról. Az AR 9 ECN WS vezethető kötélen vagy sínen, és karral vagy motorral is meghajtható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AF 80 külső zsaluzia AR 63 S ECN sötétítő raffstore VB 100/200/400/500 előtétárnyékolók AF 80 Plus külső zsaluzia
 
HELLA homlokzati árnyékolók
11 termék

A HELLA raffstore-ok és zsaluziák rugalmas és hatékony nap-, időjárás és belátás elleni védelmi megoldásként gondoskodnak az optimális térklímáról és kényelemről. Az egyedülálló design a homlokzat érdekfeszítő elemeivé teszi. A kényelmesen kezelhető árnyékolókkal a fény és árnyék egyénileg szabályozható. Magas szélstabilitás jellemzi őket a sínes vezetésnek köszönhetően. Raffstore-ok és lamellás árnyékolók, a legjobb választás, ha egy maximálisan jó közérzetű környezetet akar élvezni.

11 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA fényvédő rolók
 
HELLA fényvédő rolók

A HELLA fényvédő rolók eltérő speciális anyagokból készülnek. Alkalmazásuk különlegesen fontos a képernyő előtti munkahelyek esetén. Hővédelmet biztosítanak a hősugárzás visszaverődése által tükröződő fényvédő fólia segítségével. Hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség jellemzi őket a minőségi alkatrészeknek köszönhetően.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
AF 80 külső zsaluzia AF 80 Plus külső zsaluzia
 
HELLA külső lamellás árnyékolók
2 termék

A HELLA zsaluziái rugalmasak, nem lógnak ki, de ennek ellenére első osztályú védelmet nyújtanak. Lamelláik magas szélterhelés esetén is ellenállóak és mindig „visszaugranak“ a tökéletes formára. A klasszikus zsaluziák C-formájú lapos lamellákkal 50 - 80 mm-es szélességben kaphatók. A kis csomag-magassságuknak köszönhetően a sekély nyílásokba és üregekbe is beférnek.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA TRAV®frame Screen homlokzati árnyékolók
 
HELLA TRAV®frame Screen homlokzati árnyékolók

A HELLA TRAV®frame Screen integrált üregrendszere gondoskodik a textil napellenző befogadásáról, és opcionálisan tökéletesen integrált szúnyoghálóval kombinálható. A TRAV®frame Screen az alábbi elemekből áll össze: üreg, alaptest, oldalsó bélésfal, valamint lábprofil, és az ablakot középen vagy belül síkban tudja befogadni. Opcionálisan kapható külső ablakpárkány alumíniumból, valamint belső ablakpárkány öntött márványból. Minden építési csatlakozófuga optimalizált, és az ablak körüli szerkezetek egyesítve vannak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...