Future Visual Kft.

DigiFol™ átlátszó LED falak

A negyedik generációs, nagy átviteli képességgel rendelkező, átlátszó LED kijelzők átformálják az élethű reklám jelentését, köszönhetően a varázslatos színeket létrehozó pixeleiknek és egységmoduljaiknak. A 3D LED falak modern marketing eszközök, melyek lehetnek térelválasztó és innovatív belsőépítészeti design elemek is.

Termékcsalád tagjai

DigiFol™ 3D LED üveg
 
DigiFol™ 3D LED üveg

A DigiFol™ 3D LED üveg egy olyan innovatív technológia, melynek köszönhetően médiamegjelenések, hirdetések és reklámjok olyan módon kelnek életre, mint még soha. A 3D technológia segítségével szinte elkerülhetetlen, hogy a járókelők, vásárlók figyelme a reklámfelületre irányuljon. A DigiFol™ 3D LED üveget széles körben használják üveg függönyfalban, reklámhordozókban, térdekorációkban, válaszfal dekorációként, lakberendezés, kereskedelmi bemutatók, funkcionális jelzések bemutatására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DigiFol™ 3D LED fólia
 
DigiFol™ 3D LED fólia

A DigiFol™ 3D LED fólia egy RGB LED-ből készült könnyű és átlátszó kijelzőfólia, mellyel bármilyen épület üvegfelületéből lélegzetelállító, 3 dimenziós képalkotásra képes reklámfelületet készíthető. Az üvegfelületre felhelyezett 3D LED fólia a természetes fény beáramlását és a kilátást sem gátolja. A 3D LED fólia széles körben alkalmazható üvegfalakon, kirakatokban, reklámhordozókon, de térdekorációként vagy térelválasztóként is használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...