DigiFol™ okosfóliák egy nyíregyházi kereskedelmi csarnokban

DigiFol™ okosfóliák egy nyíregyházi szőnyegszalonban

Az okosfólia a tárgyaló üvegfalára került telepítésre

A Future Visual Kft. legújabb referenciája egy Nyíregyházán található szőnyegszalonban valósult meg. Ez a projekt kiemelkedő példa arra, hogyan lehet az innovatív technológiát sikeresen integrálni egy üzleti környezetbe, különleges hangsúlyt fektetve az esztétikára és a funkcionalitásra.

Az üzlet: egyedülálló szőnyegek világa

A nyíregyházi szőnyegüzlet nem csupán egy hely, ahol szőnyegek széles választékát találhatják meg az ügyfelek. Az épület maga egy lenyűgöző csarnok, melyben az elegancia és a kényelem találkozik. Az üzlet értékrendje nem csak a minőségi szőnyegek kínálatára, hanem az ügyfélélmény fokozására is összpontosul.

A projekt háttere: tárgyaló okosfóliával

Az egyik kulcsfontosságú elem ebben a fejlesztésben az üzlet belső részén található üvegfalas tárgyaló volt. Ezt a tárgyalót a lehető legmodernebb módon kívánták optimalizálni és ehhez választották a DigiFol™ okosfólia technológiát.

DigiFol™ okosfóliák egy nyíregyházi szőnyegszalonban
DigiFol™ okosfóliák egy nyíregyházi szőnyegszalonban
DigiFol™ okosfóliák egy nyíregyházi szőnyegszalonban
DigiFol™ okosfóliák egy nyíregyházi szőnyegszalonban

Az új technológia: okosfólia a gyakorlatban

A DigiFol™ okosfólia lehetőséget nyújt arra, hogy a tárgyaló üvegfalát egy pillanat alatt átalakítsák, optimalizálva ezzel a belső tér funkcionalitását és esztétikáját. A meglévő üvegfal kiválóan alkalmas volt az okosfólia telepítésére, és a projekt eredményeképpen egy olyan tér jött létre, ahol az ügyfelek számára egyedi élményeket teremthetnek.

A DigiFol™ okosfólia előnyei:

  • Változatos hangulatok: az okosfólia segítségével a tárgyaló hangulata könnyedén változtatható. A szőnyegminta bemutatásától kezdve az üzlet különböző kampányainak kiemeléséig számos lehetőség rejlik a falon.
  • Adatbiztonság és magánszféra: az okosfólia egyetlen gombnyomással átláthatatlanná válik, így a tárgyalóban folyó fontos megbeszéléseket vagy érzékeny üzleti információkat hatékonyan védi.
  • Energiahatékonyság: az okosfólia képes a fény beáramlását szabályozni, hozzájárulva ezzel az energiahatékony megoldásokhoz.

Eredmények és ügyfélélmény

A nyíregyházi szőnyegszalonban azzal a céllal választották az okosfólia technológiát, hogy az ne csupán egy üzleti tér legyen, hanem egy olyan hely, amely élményt nyújt és modern megoldásokkal segíti az ügyfelek kényelmét és elégedettségét. A DigiFol™ okosfólia telepítésével az üvegfalas tárgyaló egyedi módon alkalmazkodik az üzleti igényekhez és a látogatók elvárásaihoz. Az okosfólia telepítését követően az üzlet az ügyfélélmény jelentős javulását tapasztalta.

A DigiFol™ okosfólia nem csak egy technológiai megoldás, hanem az üzleti tér megújulásának és az ügyfélélmény fokozásának eszköze.

Ha Ön is gondolkodik okosfólia alkalmazásában, vagy bármilyen egyedi megoldásban az üzleti környezetében, a Future Visual Kft. munkatársai készséggel állnak rendelkezésére. További információkért és egyedi ajánlatokért látogasson el weboldalukra.

A hírben szereplő termékek
DigiFol™ DLC Blackout fólia DigiFol Standard fólia DigiFol™ Blackout fólia DigiFol Premium fólia
 
DigiFol™ intelligens fóliák
5 termék

A digitális - más néven intelligens - fólia egy célszerűen üvegfelületre rögzíthető réteg, amely többfunkciós előnyökkel ruházza fel az alkalmazott térelválasztást. Tökéletes térelválasztó, árnyékoló, belátás- és betörésgátló védelemmel ellátott, akár érintőképernyőként is használható innovatív megoldás. Elektromos áram hatására a leginkább tejüvegre hasonlító fólia felület, majdnem víztisztává alakul, ezáltal igény szerint biztosítja az átlátást vagy éppen gátolja azt.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Szerelt válaszfalak
Szerelt válaszfalak
Információs rendszerek
Információs rendszerek
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...