Új DigiFol™ Elegant okoskorlát

Modern és elegáns megjelenésű, ugyanakkor biztosítja a megfelelő privát szférát

DigiFol™ Elegant okoskorlát
DigiFol™ Elegant okoskorlát

A Future Visual Kft-nél a 2022-es év egyik kiemelkedő újítása a DigiFol™ Elegant okoskorlát. A már jól ismert intelligens fóliának köszönhetően ugyanis az üvegajtók, ablakok, üvegfalak mellett immáron az üvegkorlátok esetében is megőrizhetjük a magánéletünk biztonságát, miközben nem kell végleges megoldásokra korlátoznunk magunkat – hiszen egyetlen gombnyomás és újra tágas, átlátható teret kapunk.

A DigiFol™ márka Magyarország egyetlen okosfólia márkája, melynél elsődleges szempont, hogy rendszeresen új ötletekkel rukkoljanak elő, s folyamatosan biztosítsák a vásárlói igények kielégítését. Ennek az újabb fejlesztésnek az eredménye a DigiFol™ Elegant okoskorlát, mely mind kültéren, mind beltéren gond nélkül alkalmazható.

DigiFol™ Elegant okoskorlát
DigiFol™ Elegant okoskorlát

Keret nélküli, lineáris kialakítása modern és elegáns megjelenést biztosít. Ehhez választhatóak a különböző típusú felső profilsínek, melyek segítségével még inkább a megrendelő stílusához igazítható a megjelenés. Könnyen tisztítható felület, mely többféle vastagságú üveglappal és maximum 5000 mm-es hosszúsággal rendelhető, ugyanakkor különleges méretek gyártása is lehetséges.

A praktikus szempontokat figyelembe véve az opcionális kiegészítők, mint az előre gyártott vízelvezető csatornák hasznossága – a manapság jellemzően változékony és olykor szélsőséges időjárást tekintve – kétségtelen. Emellé további kényelmi funkciót jelent a LED világítással ellátott alsó profil is, melynek köszönhetően igazán hangulatos helyiséget varázsolhatunk teraszunkból, miközben az alkalmazott LED fények költséghatékony megoldást is jelentenek.

Maga az intelligens fólia ugyanazon jellemzőkkel rendelkezik, mint a már ismert DigiFol™ termékek, tehát a fogyasztás ebben az esetben is kevesebb, mint 5 W/m² (60 V), valamint a fólia az UV-sugarak 99%-át megszűri, míg az infrasugárzás 90%-át elnyeli.

DigiFol™ Elegant okoskorlát
DigiFol™ Elegant okoskorlát

Ez az egyik legújabb és legbiztonságosabb korlátrendszer, mely az alumínium padlórögzítések alkalmazásával biztosítja a padló és az üvegfelület közötti tartós csatlakozást.

Ideális és biztonságos megoldás családos otthonokba, miközben azok számára is teljes mértékben kielégítő termék, akik szeretnék otthonukat a kíváncsi szemek elől elrejteni, ugyanakkor szeretik a szabadság és a tágas otthon érzetét.

Mindezeken felül pedig bizalommal ajánlják irodák, vendéglátó egységek tetőkertjeinek vagy épp teraszainak innovatív korlátmegoldásaként.

DigiFol™ Elegant okoskorlát
DigiFol™ Elegant okoskorlát
A hírben szereplő termékek
DigiFol™ Elegant okoskorlát
 
DigiFol™ Elegant okoskorlát

A DigiFol™ Elegant okoskorlát szerkezetkialakításának és a felhasznált anyagoknak köszönhetően tökéletes mind bel-, mind kültéri használatra. Keret nélküli, lineáris kialakítása elegáns és modern megjelenést biztosít. Az opcionális kiegészítőkkel (LED világítás, vízelvezető csatorna, kapaszkodó) még egyedibb kivitel érhető el. A legújabb és legbiztonságosabb korlátrendszer, mely az alumínium padlórögzítések által biztosítja a tartós csatlakozást a padló és az üvegfelület között.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Lépcsők, korlátok, járórácsok
Lépcsők, korlátok, járórácsok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...