a_86_d_5_1562317025819_decorfloor_milliken_logo.jpg Milliken Artistic Liberties modul szőnyegpadló

A Milliken Artistic Liberties kollekcióját a művészi szabadság inspirálta. A szőnyegek Econyl szálból készülnek, melyek 100%-ban megújított nylon anyagúak. Komfort hátoldala 90%-ban újra felhasznált anyagból készült. A környezeti káros hatások csökkentése és a ragasztóanyag-mentes lerakás érdekében a kollekciót kérésre TractionBack hátoldallal szállítják. Ezen kívül javítja a beltéri levegő minőségét és csökkenti a felesleges anyaghasználatot is. Köszönhetően az újrahasznosított szálának és a TractionBack-nek, az Artistic Liberties megfelel a LEED pontrendszernek.

Letöltések
Műszaki adatok

Kapcsolódó hírek

Megjelent az új Milliken Artistic Liberties kollekció
A szőnyegeket post-punk hatású díszes hímzések jellemzik
Megjelent az új Milliken Artistic Liberties kollekció

További termékek a cégtől

 
Cerim Contemporary Stone kerámiaburkolatok

Modern és minimalista, egy csipetnyi indusztriális stílussal. A Contemporary Stone kerámia padló- és falburkolat emlékeztet a nyersbeton mintázatára és hamisítatlan ipari jellegére. Könnyedén beilleszthető lakossági és közületi terekbe, ugyanis letisztult színének köszönhetően remekül összeegyeztethető az enteriőr egyéb elemeivel. Elérhető beltéri matt, illetve kültéri csúszásmentes felületben is, ezzel folytatólagosságot teremthetünk a külső burkolatok és az épület belső padlózata között.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
modulyss Opposite Lines modul szőnyegpadló

Testvérkollekciójához hasonlóan az Opposite lines-t is a letisztult minimalizmus jellemzi. A homogén egyszínű szőnyeget 2 csík töri meg, ezáltal alkotva egyszerű mintázatot a padlóburkolatban. Burkolható magában, de akár kombinálható a teljesen egyszínű Opposite moduljaival is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
modulyss Line-Up modul szőnyegpadló

A finom vonalas mintázatú Line-up modulos szőnyegpadló 6 színben érhető el. Számtalan kombinációban burkolható, köszönhetően annak, hogy úgy alkották meg magát a kollekciót, hogy összeilleszthető legyen a Shine-up termékcsaláddal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Floor Gres Stontech/4.0 kerámiaburkolat

A természetes kőhatású burkolatcsalád új méretekben, mintázatokban és három különböző felülettel érhető el. A mintázat a korszerű technológiának köszönhetően rendkívül élethű és részletgazdag. A STONTECH 4.0 családot úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern építészeti igényeknek. A sorozat hat márvány- és kőváltozatot kínál, amelyek különböző színű felületkezeléssel készültek: beltéri és kültéri felületek. Ideális választás azok számára, akik a letisztult és funkcionális megoldásokat kedvelik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
modulyss Pattern modul szőnyegpadló

A modulyss Pattern kollekciója élénk, mégis finom és elegáns: ez a kortárs dizájn a klasszikus stílus fénykorát idézi. A „crisscross” dizájn 6 árnyalatban érhető el. A Pixel és Patchwork kollekciókkal abszolút kombinálható, így a választott tér még egyedibbé varázsolható a minőségi melegburkolattal. A padlószőnyeg mintázata és kialakítása megfelel a mai követelményeknek, így közületi projekteknél kiválóan alkalmazható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Szőnyegpadlók
Szőnyegpadlók
Recepciók, társalgók, várótermek bútorai
Recepciók, társalgók, várótermek bútorai
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Irodabútorok
Irodabútorok
Pvc- és szőnyegragasztók, linóleum- és gumiragasztók
Pvc- és szőnyegragasztók, linóleum- és gumiragasztók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...