TROX Austria GmbH

TROX szellőzőrácsok

A szellőzőrácsokat illetve szalagrácsokat légcsatonra hálózatba, fal- vagy padlóba történő beépítésre ajánlják. A beépítés történhet közvetlenül a légcsatorna-hálózatba, de választható beépítőkeret például falazatba történő beépítésre is. A szellőzőrács, rácsbetét és szalagrács befúvásra és elszívásra egyaránt alkalmas, beépíthető falazatba, padlóba és parapetbe. Körbefutó kerettel rendelkezik (kivétel a rácsbetét) a keretsínek ferde sarkok illesztéssel hézagmenteen összakapcsolva, körbefutó szivacs tömítéssel – vízszintes illetve függőleges egyenként állítható vagy rögzített homlokoldali lamellákkal; szerelés beépítőkkerettel vagy anélkül, látható vagy rejtett rögzítéssel illetve rögzítőrugókkal. Az optimális levegő-elosztáshoz szabályozó elemek építhetők be, ezek a rács kiszerelése nélkül homlokoldalról állíthatók. Anyaguk lehet acél, alumínium vagy rozsdamentes acél.

Termékcsalád tagjai

X-GRILLE modular szellőzőrácsok
 
X-GRILLE modular szellőzőrácsok

Szellőzőrácsok alumíniumból, moduláris felépítéssel, folyamatos vízszintes szalagrács kivitelben is. Egyedi kialakítás és egyszerű konfiguráció több mint 3000 változattal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
X-GRILLE basic szellőzőrács
 
X-GRILLE basic szellőzőrács

Az új X-GRILLE basic szellőzőrácsok enyhén döntött keretkialakításukkal a funkcionalitást egyesítik az esztétikus megjelenéssel. Szerelhetőek falakra, mennyezetre és négyszög keresztmetszetű légcsatornákra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
X-GRILLE cover szellőzőrács
 
X-GRILLE cover szellőzőrács

Az új X-GRILLE cover szellőzőrácsok kiváló minőségű alumíniumból készülnek, a funkcionalitást egyesítik az esztétikus megjelenéssel. Szerelhetők falakra, mennyezetre és négyszög keresztmetszetű légcsatornákra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...