proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újgenerációs szabályozórendszer a Wavintól


2019. március 07.

Intelligens felületfűtés és -hűtés Sentio vezérlőrendszerrel

A Sentio rendszert úgy alakították ki, hogy a felületfűtés és -hűtés telepítése intelligens és könnyű legyen. A Wavin WTC-3 sikereire építve a Sentio termékcsalád egy központi vezérlőegységet (CCU), bővítőegységeket, helyiség termosztátokat és érzékelőket, egy alkalmazást, valamint egy intuitív LCD érintőképernyőt tartalmaz. Összességében a Sentio egy nagyon egyszerűen telepíthető, kényelmes fűtési és hűtési megoldást kínál.

Sentio vezérlőrendszer

Sentio termosztát

A Sentio termosztát intuitív, letisztult és diszkrét, és csak akkor jeleníti meg az információkat, amennyiben szükséges. Egyértelműen jövőbemutató termék, mivel a kijelzőn megjeleníti mind a hőmérsékletet mind a páratartalmat, és a környezete szerint állítja be a fény intenzitását. Opcionális infravörös érzékelőjével a Sentio termosztát pontosabban szabályozhatja a padló hőmérsékletét. A termosztát használata egyszerű, a felhasználók pedig könnyen válthatnak a három, előre beállított kényelmes üzemmód között.
A Sentio központi vezérlőegységének köszönhetően egyszerűen ellenőrizhető és monitorozható a felületfűtési és -hűtési rendszer egész évben. Függetlenül attól, hogy fűtésre vagy hűtésre kívánja-e használni, a központi vezérlőegység képes fenntartani az ideális hőmérsékletet a bemeneti és kimeneti hőmérsékletek figyelemmel kísérésével és megfelelő módosításával. Az alapegység akár 8 termosztátot, 16 aktuátort és két keringető szivattyút tud kezelni.

Rendszerelemek

  • Elem
  • Vezetékes termosztát
  • Vezeték nélküli termosztát
  • Vezeték nélküli termosztát infra padlóérzékelővel
  • Vezetékes helyiségérzékelő
  • Vezeték nélküli helyiségérzékelő
  • Fali keret a termosztát vagy érzékelő számára
  • Vezetékes padlóérzékelő
Sentio Alkalmazás

Letölthető a Google Play és az App Store áruházakból. A Sentio Alkalmazás könnyen használható és egyszerű, modern kezelőfelülettel rendelkezik. Az ügyfelei használhatják az alkalmazást az időprogram gyors kialakításához, és beállíthatják vagy módosíthatják az egyedi szobahőmérsékleteket bárhonnan – akár munkahelyen, akár nyaraláskor. Ezen kívül több otthont is vezérelhetnek vele, vagy megoszthatják a kényelmi beállításokat több felhasználóval.

A Sentio vezérlőrendszer termékismertetőjét és műszaki kézikönyvét a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Wavin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2072 Zsámbék, Új gyártelep
Telefon: +36 23 566 000
Fax: +36 23 566 001
E-mail:
Web: www.wavin.hu
Szabiányi Benjámin
tervezőmérnök +36 30 868 6244
   
   
   
Az 1955-ben alapított hollandiai székhelyű cég meghatározó szereplője a műanyag csőgyártásnak. A Wavin főbb termékcsoportjai a közmű-, ivóvíz-, csatorna-, gázcsővezetékek, műanyag aknák, valamint az épületgépészeti csővezetékek a padló- és felületfűtéstől a hideg- és melegvizes ivóvízvezetékeken át a különféle lefolyócső rendszerekig.
Kulcsszavak:  Wavin  Tempower  Sentio  termosztát  szabályozó  rendszer  vezérlőrendszer  felülethűtés  felületfűtés