Újgenerációs szabályozórendszer a Wavintól

Intelligens felületfűtés és -hűtés Sentio vezérlőrendszerrel

Sentio vezérlőrendszer
Sentio vezérlőrendszer


Sentio termosztát

A Sentio termosztát intuitív, letisztult és diszkrét, és csak akkor jeleníti meg az információkat, amennyiben szükséges. Egyértelműen jövőbemutató termék, mivel a kijelzőn megjeleníti mind a hőmérsékletet mind a páratartalmat, és a környezete szerint állítja be a fény intenzitását. Opcionális infravörös érzékelőjével a Sentio termosztát pontosabban szabályozhatja a padló hőmérsékletét. A termosztát használata egyszerű, a felhasználók pedig könnyen válthatnak a három, előre beállított kényelmes üzemmód között.
A Sentio központi vezérlőegységének köszönhetően egyszerűen ellenőrizhető és monitorozható a felületfűtési és -hűtési rendszer egész évben. Függetlenül attól, hogy fűtésre vagy hűtésre kívánja-e használni, a központi vezérlőegység képes fenntartani az ideális hőmérsékletet a bemeneti és kimeneti hőmérsékletek figyelemmel kísérésével és megfelelő módosításával. Az alapegység akár 8 termosztátot, 16 aktuátort és két keringető szivattyút tud kezelni.

Rendszerelemek

  • Elem
  • Vezetékes termosztát
  • Vezeték nélküli termosztát
  • Vezeték nélküli termosztát infra padlóérzékelővel
  • Vezetékes helyiségérzékelő
  • Vezeték nélküli helyiségérzékelő
  • Fali keret a termosztát vagy érzékelő számára
  • Vezetékes padlóérzékelő
Sentio Alkalmazás

Letölthető a Google Play és az App Store áruházakból. A Sentio Alkalmazás könnyen használható és egyszerű, modern kezelőfelülettel rendelkezik. Az ügyfelei használhatják az alkalmazást az időprogram gyors kialakításához, és beállíthatják vagy módosíthatják az egyedi szobahőmérsékleteket bárhonnan – akár munkahelyen, akár nyaraláskor. Ezen kívül több otthont is vezérelhetnek vele, vagy megoszthatják a kényelmi beállításokat több felhasználóval.

A Sentio vezérlőrendszer termékismertetőjét és műszaki kézikönyvét a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Wavin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Wavin Tempower Sentio vezérlőrendszer

A Sentio rendszert úgy alakították ki, hogy a felületfűtés és -hűtés telepítése intelligens és könnyű legyen. A Wavin WTC-3 sikereire építve a Sentio termékcsalád egy központi vezérlőegységet (CCU), bővítőegységeket, helyiség termosztátokat és érzékelőket, egy alkalmazást, valamint egy intuitív LCD érintőképernyőt tartalmaz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek
Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...