proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az új RAVAK Formy bútorok tökéletes kiegészítői egy modern fürdőnek


2018. április 03.

A Formy koncepció termékkínálata a klasszikus vonalat követi

A RAVAK számos újdonsága közül most az új Formy fürdőszobabútorokra kerül a hangsúly, amelyek tökéletes kiegészítői egy modern fürdőnek.

A Formy 01 és Formy 02 koncepció a RAVAK nemzetközi díjakat nyert, évek óta sikeres kollekciói közé tartozik. Kryštof Nosál, a Nosál Design Studio designere idén is előállt néhány szemrevaló újdonsággal, amelyek a fürdőszoba ínyencek további kedvencei lehetnek.

Belső térfogatuk ellenére a sokoldalú Formy fürdőszobabútorok nem keltenek masszív hatást. Lakkozott fényes fehér külseje bármelyik fürdőszobába stílust és luxus élményt képes csempészni, míg a furnér változat (tölgy, dió) a természetes anyagok egyszerű szépségével teremt bensőséges hangulatot a fürdőszobában. A termékre 5 év jótállást biztosítanak.
Formy kombinált mosdópult és szekrény

A mosdópultok helytakarékosságuk és légies eleganciájuk miatt a modern stílusú fürdőszobák gyakori kiegészítői. 2018-ra azonban újabb megoldással álltak elő, mely még praktikusabbá teheti a fürdőszobát.
Az új, kombinált mosdópult és szekrény 80/100/120 cm-es méretben kapható. A mosdópultként funkcionáló darab egyben szekrény is, hiszen Kryštof Nosál designer két alsó fiókot álmodott a termékhez. A fürdőszobabútor segítségével így egy vízszintesen kialakított tárolóhely jön létre, mely praktikus megoldás, ha a pipereszerek tárolására nem elegendő a mosdópult nyújtotta felület. Kialakításának köszönhetően kompatibilis a Formy mosdókkal, ráadásul kiváló minőségű kompozit anyaga miatt ellenáll a szennyeződéseknek és könnyen tisztítható.
Formy faliszekrény

A Formy koncepció praktikus újdonságai közé tartozik a magas faliszekrény. Könnyed formatervezése és előnyös kialakítású polcai úgy kínálnak helyet a tároláshoz, hogy közben nem vesznek el számottevő helyet a fürdőszoba alapterületéből. A balos és jobbos változatban, fényes fehér vagy furnér tölgy/dió árnyalatban elérhető szekrény szélessége 46 cm, mélysége 27 cm, magassága pedig 160 cm.
Formy tükör

Az új tükör nem csak letisztult, hanem harmonikus design elem is. Praktikus kis polccal látták el, hogy segítse a tárolást. A 80/100/120 x 15,5 x 72 cm méretű tükör színváltozatai megegyeznek a fent említettekkel.
A Formy fürdőszobabútorok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Hír
RAVAK Formy fürdőszoba koncepció - Könnyed átmenet két forma között
2016.05.02    
Kulcsszavak:  RAVAK  Formy  01  Formy  02  Formy  koncepció  fürdőszobabútorok  mosdópult  szekrény  mosdó  alatti  szekrény  faliszekrény  tükör  komplett  fürdőszobai  megoldások