RAVAK Formy fürdőszoba koncepció - Könnyed átmenet két forma között

Letisztult mosdó-szettek káddal

A RAVAK a Formy koncepcióval új fürdőszoba berendezést tervezett, mely teljesen egyedi kialakítást eredményez a fürdőszobában. A Formy-nál két stílusban egyesülnek a koncepció elemei: letisztult minimalista stílus dinamikusan kontúros vonalakkal, amely energiát visz a fürdőszobába. A letisztult formatervezésű mosdó-szett káddal szándékos aszimmetrikus elemeket tartalmaz. Ez a koncepció végtelen lehetőséget rejt a lakberendezés kedvelőinek.
A Formy koncepció ajánlott elemei:

Szögletes akrilkád
Minimalista, egyszerűen nem mindennapi. A formatervező szándékosan nem tartotta be a szögletes kádak klasszikus szimmetriáját és a kád egyik oldalának szélét szélesebbre tervezte. Ezáltal egy maximálisan kényelmes, emellett letisztult formájú kádat hozott létre.
A Formy kádak bútorlap, mesterséges kő vagy burkolólap segítségével egyénileg formázhatóak vagy kiegészíthetőek elő- és oldallappal.

Mosdópultra helyezhető mosdó
A Formy mosdók maximálisan kényelmes teret biztosítanak a kezeknek, és mivel mosdópultra helyezhetők, bőséges rakodó felülettel szolgálnak. A mosdópult három különböző színváltozatban és kétféle formában kapható.

Mosdópult
Kellemesen kiszélesíti a mosdó körüli teret, továbbá új külsővel gazdagítja a fürdőszobát. A mosdópultok speciálisan impregnáltak a nedvességgel szemben. A mosdópult többszörös lakkozásban részesül, ezáltal teljesen vízálló. A mosdópult kétféle formában kapható. Az "L" alakú új divatos küllemet kölcsönöz a fürdőszobának, a láthatatlan telepítésnek köszönhetően pedig a mosdópult bárhova felszerelhető. Az "I" alakú univerzális megoldás, amely szabad teret ad kreativitásának. A mosdópultok fehér lakkozott, vagy kétféle furnér, tölgy és sötét dió, színben kaphatók.


A Formy fürdőszoba berendezések letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAVAK mosdópultok
 
RAVAK mosdópultok

Kellemesen kiszélesítik a mosdó körüli teret, továbbá új külsővel gazdagítják a fürdőszobát. A mosdópultok speciálisan impregnáltak a nedvességgel szemben. A kétféle kivitelben kapható mosdópult többszörös lakkozásban részesül, ezáltal teljesen vízálló. A mosdópult kétféle formában kapható: az "L" alakú divatos küllemet kölcsönöz a fürdőszobának, a láthatatlan telepítésnek köszönhetően pedig a mosdópult bárhova felszerelhető; az "I" alakú univerzális megoldás, amely szabad teret ad a kreativitásnak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RAVAK Formy 02 kád
 
RAVAK Formy 02 és Formy 02 Slim kád

Lekerekített formatervezése újfajta lendületet kölcsönöz. A szögletes kád ismert formája a kád belső vonalvezetésének könnyed bejahlítása során új energiával bővült. A kád ezáltal kellemesebb hangulatot biztosít és még élvezetesebbé varázsolja a fürdést. A Formy 02 kád bútorlap, mesterséges kő vagy burkolólap segítségével egyénileg formázható vagy kiegészíthető elő- és oldallappal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RAVAK Formy 01 kád
 
RAVAK Formy 01 és Formy 01 Slim kád

A formatervező szándékosan nem tartotta be a szögletes kádak klasszikus szimmetriáját és a kád egyik oldalának szélét szélesebbre tervezte. A kád ezáltal új külsővel és praktikus értékekkel gazdagodott. A Formy 01 kád bútorlap, mesterséges kő vagy burkolólap segítségével egyénileg formázható vagy kiegészíthető elő- és oldallappal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RAVAK Formy mosdók
 
RAVAK Formy mosdók

Két különböző vonalvezetés, amelyek közül a letisztultságot támogató, valamint a mélyebb érzelmet és dinamikát preferáló felhasználó is könnyedén választhat. Formatervezése összhangban van az azonos nevezetű koncepció kádjával. A Formy mosdók kizárólag mosdópultra helyezhetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Az új RAVAK Formy bútorok tökéletes kiegészítői egy modern fürdőnek
Az új RAVAK Formy bútorok tökéletes kiegészítői egy modern fürdőnek
A Formy koncepció termékkínálata a klasszikus vonalat követi
Az új RAVAK Formy bútorok tökéletes kiegészítői egy modern fürdőnek

Kategóriák

Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Bútorok
Bútorok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...