proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új RAVAK Classic szekrény - A klasszikus nem ódivatú


2017. november 30.

A praktikus kétfiókos szekrény lehetővé teszi, hogy még több hely legyen a fürdőszobában

A RAVAK Classic koncepciójának darabjai finom vonalaikkal és józan egyszerűségükkel lopják be magukat a hagyományos fürdőszobát kedvelők szívébe, hiszen az igazi klasszikusok sosem válnak unalmassá. A Classic koncepció darabjainak összehangolt egysége megmutatkozik a praktikus, finom peremű kád, a hozzáillő mosdók és szekrények vonzó vonalaiban. Ezek a formák bármilyen fürdőszobát időtlenné varázsolnak.
Nagy méretválaszték

A koncepció a megszokott méreteket illetően számtalan megoldást kínál, azonban nem feledkezik meg a nagyobb háztartások igényeiről sem: modelljei között megtalálható duplamosdó, de a változatos kínálatban helyet kaptak a kisebb méretű darabok is, amelyekkel még a különálló WC helyiség is stílusosan berendezhető.

Átgondolt belső tagolás

A szaniterek előnyösen festenek akár a sarkokban elhelyezve is, miközben tagolásuknak köszönhetően kiadós helyet és felületet kínálnak a pakoláshoz. A Classic szekrények például a lehető legtöbb tárolórészt biztosítják, mindezt olyan kompakt külsőben, amely alig vesz el helyet a fürdőszobából. Hogy a tárolás átlátható legyen, a szekrények legnagyobb, duplamosdó alá helyezhető modellje alacsony fiókkal egészül ki, amelynek belső kialakítása lehetővé teszi még az egészen apró dolgok kényelmes elrendezését is.
A Classic fürdőszobabútorok

A Classic fürdőszobabútorokat a remek tagolásuk mellett különlegessé teszik a bútorváz különféle színváltozatai. Az ajtók minden esetben fényes fehérek, de a bútorváz elérhető fehér, nyír, latte és cappuccino árnyalatban is. A helytakarékos belső vonalvezetést és a kellemes színvilágot a barátságosan minimalista, ovális, ajtóba vájt fogantyú teszi különlegessé.

Az új Classic szekrény

Ez a külcsín jellemzi a legújabb modellt, az SD Classic II 600/700/800 mosdó alá helyezhető szekrényt is. A praktikus kétfiókos szekrény lehetővé teszi, hogy még több hely legyen a fürdőszobában.
Legfontosabb paraméterei a következők:
  • méretei (sz x mé x ma): 60/ 70/ 80 x 49 x 60 cm
  • anyaga: impregnált deszkalap, MDF és furnérlemez
  • bútorlapok színválasztéka: fényes fehér, nyír, cappuccino, latte
  • ajtók színválasztéka: fényes fehér
A koncepció legújabb darabjának ajtaja a többi szaniterhez hasonlóan fehér, míg a bútorlapok a felsorolt színárnyalatokban elérhetők. Érdemes tudni, hogy a terméket összeszerelt állapotban szállítják a RAVAK munkatársai, és a szerelőkészlet (csavarok, zsanérok) a bútorlap részét képezik. A szekrény falra rögzíthető, nem lehetséges tartólábakra telepíteni.

A design harmonizálása érdekében javasolt a Classic koncepció további elemeivel kombinálni. A stílusban illeszkedő fürdőszobabútorok közül a következőket ajánlják hozzá:

Tükrök:
Classic 600
Classic 700
Classic 800

Mosdó alá helyezhető szekrények:
SD Classic 400 (mini mosdó alá)
SD Classic 600
SD Classic 700
SD Classic 800
SD Classic 1300 duplamosdó alá
Classic SB-350 oldalsó magas szekrény

A Classic koncepcióba tartozó fürdőszobabútorok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Telefon: +36 1 223 1316
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Kulcsszavak:  RAVAK  Classic  Classic  koncepció  kétfiókos  szekrény  fürdőszoba  fürdőszobabútor  mosdó  tükör