Új RAVAK Classic szekrény - A klasszikus nem ódivatú

A praktikus kétfiókos szekrény lehetővé teszi, hogy még több hely legyen a fürdőszobában

A RAVAK Classic koncepciójának darabjai finom vonalaikkal és józan egyszerűségükkel lopják be magukat a hagyományos fürdőszobát kedvelők szívébe, hiszen az igazi klasszikusok sosem válnak unalmassá. A Classic koncepció darabjainak összehangolt egysége megmutatkozik a praktikus, finom peremű kád, a hozzáillő mosdók és szekrények vonzó vonalaiban. Ezek a formák bármilyen fürdőszobát időtlenné varázsolnak.
Nagy méretválaszték

A koncepció a megszokott méreteket illetően számtalan megoldást kínál, azonban nem feledkezik meg a nagyobb háztartások igényeiről sem: modelljei között megtalálható duplamosdó, de a változatos kínálatban helyet kaptak a kisebb méretű darabok is, amelyekkel még a különálló WC helyiség is stílusosan berendezhető.

Átgondolt belső tagolás

A szaniterek előnyösen festenek akár a sarkokban elhelyezve is, miközben tagolásuknak köszönhetően kiadós helyet és felületet kínálnak a pakoláshoz. A Classic szekrények például a lehető legtöbb tárolórészt biztosítják, mindezt olyan kompakt külsőben, amely alig vesz el helyet a fürdőszobából. Hogy a tárolás átlátható legyen, a szekrények legnagyobb, duplamosdó alá helyezhető modellje alacsony fiókkal egészül ki, amelynek belső kialakítása lehetővé teszi még az egészen apró dolgok kényelmes elrendezését is.
A Classic fürdőszobabútorok

A Classic fürdőszobabútorokat a remek tagolásuk mellett különlegessé teszik a bútorváz különféle színváltozatai. Az ajtók minden esetben fényes fehérek, de a bútorváz elérhető fehér, nyír, latte és cappuccino árnyalatban is. A helytakarékos belső vonalvezetést és a kellemes színvilágot a barátságosan minimalista, ovális, ajtóba vájt fogantyú teszi különlegessé.

Az új Classic szekrény

Ez a külcsín jellemzi a legújabb modellt, az SD Classic II 600/700/800 mosdó alá helyezhető szekrényt is. A praktikus kétfiókos szekrény lehetővé teszi, hogy még több hely legyen a fürdőszobában.

ajtók színválasztéka: fényes fehér A koncepció legújabb darabjának ajtaja a többi szaniterhez hasonlóan fehér, míg a bútorlapok a felsorolt színárnyalatokban elérhetők. Érdemes tudni, hogy a terméket összeszerelt állapotban szállítják a RAVAK munkatársai, és a szerelőkészlet (csavarok, zsanérok) a bútorlap részét képezik. A szekrény falra rögzíthető, nem lehetséges tartólábakra telepíteni.

A design harmonizálása érdekében javasolt a Classic koncepció további elemeivel kombinálni. A stílusban illeszkedő fürdőszobabútorok közül a következőket ajánlják hozzá:

Tükrök:
Classic 600
Classic 700
Classic 800

Mosdó alá helyezhető szekrények:
SD Classic 400 (mini mosdó alá)
SD Classic 600
SD Classic 700
SD Classic 800
SD Classic 1300 duplamosdó alá
Classic SB-350 oldalsó magas szekrény

A Classic koncepcióba tartozó fürdőszobabútorok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
RAVAK Classic fürdőszobabútorok

A Classic fürdőszobabútor az egyszerűség és praktikusság gondolatát testesíti meg, azok legalapvetőbb formájában. A helytakarékos belső vonalvezetést a barátságosan minimalista, ovális, ajtóba vájt fogantyú teszi különlegessé.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Dekorációs üvegek, tükrök
Dekorációs üvegek, tükrök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...