Refin gres kerámia burkolatok a Mészáros és Társa Kft.-nél

A gyár két új egyedi kollekciója különleges színekkel és gyönyörű textúrájú dekorlapokkal jelentkezik

Wide kollekció - a pala megidézése

Foltok, felhős hatások és enyhe karcolások élénkítik az egyszínű palát, kiemelve az anyag karakterét, ami ezáltal válik még modernebbé.
A nagy méretek (120×240, 120×120, és 60×120 cm) és az OUT2.0 változat (60×60 cm) révén ideális nagy kiterjedésű és magas igénybevételű területek (bemutatótermek, recepciók) burkolására, míg a kisebb méretű lapok (60×60 és 30×60 cm) tökéletesek az otthoni felhasználásra is.
A termékpaletta öt színben (fehér, kétféle szürke árnyalat, fekete és iszap barna), sima és strukturált felületi megjelenéssel érhető el.
Arte Pura kollekció

Ennek a mázas gres kollekciónak a szépsége a kerámia és a szövet szálainak játékos párbeszédén keresztül érvényesül, amely a Refin és Daniela Dallavalle közös munkájában valósult meg. Ebben a kreatív projektben - Daniela Dallavalle absztrakt és naiv munkájának ötvözeteként - a csipkék, a makramé mozaikok és a vászon képek mozdulatlan mozgékonyságát kombinálja.
A Refin gres lapok termékismertető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Mészáros és Társa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Refin gres burkolatok
 
Refin gres burkolatok

A Refin kerámia burkolóanyagok hosszú évek óta bizonyítanak a hazai épületekben, épületeken, hiszen kiemelkedő minőségüknek, legújabb trendek szerinti megjelenésüknek, és nem utolsó sorban nagy projekteken is versenyképes árfekvésüknek köszönhetően a beruházók, építészek és belsőépítészek kedvelt burkolatainak számítanak. Legújabb fejlesztésüknek köszönhetően a hagyományos méretek mellett már a 120x240 cm-es, 120x120 cm-es méretet is megtaláljuk a választékukban, mely ideális lehet - többek között - ragasztott vagy átszellőztetett homlokzatok kialakításához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Anyagában színezett kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...