WIDE&style egyedi mintázatú, nagytáblás kerámia burkolatok a Mészáros és Társa Kft. termékkínálatában

Az ABK vadonatúj gres burkolatai akár 160x320 cm-es méretben is elérhetőek

Amikor a technológia és a design találkozik egy akár 160 x 320 cm-es kerámia felületen, és egy teljesen egyedi megjelenésű high-tech burkolatként születik újjá.

Az ABK a nagytáblás gres burkolatok egyik vezető gyártójaként az elsők között mutatta be design kollekcióját, WIDE&style név alatt, amely a gyári mintázatok óriási választéka mellett lehetőséget ad saját, teljesen személyre szabott design megalkotására, és megjelenítésére a kerámia felületen.
A fenti design burkolatok természetesen remekül kombinálhatóak a gyártó standard kollekcióival, és a 7 mm vastag gyártási lapvastagság garantálja a burkolatok megfelelő strapabíróságot padlón, falon egyaránt.
A WIDE&style burkolatok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Mészáros és Társa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
ABK gres burkolatok
 
ABK gres burkolatok

Az ABK olasz kerámia gyártó vállalat egykor falburkolatok gyártásával kezdte tevékenységét, de mára az egyik leginnovatívabb gyártók között emlegetik, termékei átölelik a kerámia burkolatok széles skáláját. A legfrissebb fejlesztésüknek köszönhetően - mely a legmodernebb, egyedi igényeik szerint legyártott Continua+gyártósor üzembe állítását jelenti - mára egyike lett azon kevés gyártóknak, melyek 160 x 320 cm-es méretű kőporcelán (gres) burkolatot is tudnak gyártani. Ami miatt még ebből az exkluzív társaságból is kitűnik, az annak a döntésüknek köszönhető, hogy a gyár a 7 mm-es gyártási vastagság mellett tette le a voksát, lehetővé téve a 9-10 mm vastagságú kerámia burkolatok műszaki paramétereinek elérését, mindezt kisebb súly és vékonyabb kivitel mellett. Ezzel kézzelfogható megoldást kínálnak mindazok számára, akik eddig tartottak a nagytáblás, vékony (3-5 mm vastag) gres burkolatok például nagyforgalmú terek padlóján történő alkalmazásától. A Wide gyűjtőnéven megjelent kollekciók igen magas kaolin tartalmuk miatt extrém flexibilitással rendelkeznek, lehetővé téve az íves felületekre történő burkolásukat is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...