proidea.hu online termékinformációs katalógus

A német Klingenberg kerámia gyár különleges ipari burkolatai már elérhetőek a Mészáros és Társa Kft. kínálatában


2019. március 01.

Vezetőképes kerámia burkolatok, ipari gres burkolatok, antibakteriális bevonatú gres burkolatok

Amiben a Klingenberg ipari burkolatok eltérnek a megszokottól:
  • vezetőképes kerámia burkolatok (például elektronikai alkatrészeket gyártó üzemek padlójára
  • ipari gres padlóburkolatok egészen 2 cm vastagságig, többféle méretformátumban, melyek akár R13-as csúszásmentességű felülettel is elérhetőek (minden gyártóüzemhez, raktárhoz, ipari épülethez)
  • antibakteriális bevonattal rendelkező gres kerámia burkolatok
KlingenbergKlingenberg ipari burkolatok
A kínálatban megtalálható például az igényes megjelenésű KERACOM UGL mázatlan gres kollekció is, melyet többek között repülőterek utasforgalmi zónáihoz terveztek.

Klingenberg KERACOM padlóburkkolat
Klingenberg KERACOM padlóburkkolat
Klingenberg ANTIBACTERIAL padlóburkkolat
Klingenberg ANTIBACTERIAL padlóburkkolat
Klingenberg INDUSTRY padlóburkkolat
Klingenberg INDUSTRY padlóburkkolat
Klingenberg KERAFLAKES padlóburkkolat
Klingenberg KERAFLAKES padlóburkkolat Fedezze fel a teljes Klingenberg kínálatot, melyet a különleges gyártási technológiák alkalmazása mellett a német minőség és az olasz design egyaránt jellemez.

A Klingenberg ipari kerámia padlóburkolatok letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Mészáros és Társa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest, Zsinór u. 27.
Telefon: +36 1 320 9247
E-mail:
Web: www.meszarosestarsa.hu
Krámer Tamás
értékesítési vezető +36 20 329 4619
   
   
A Mészáros és Társa Kft. alapítási éve 1994. Az alapítók egyben a cég tulajdonosai és operatív vezetői: Mészáros Rudolf ügyvezető, Mészáros Rudolfné kereskedelmi igazgató. A cég munkatársai is szakképesítéssel, megfelelő gyakorlattal rendelkeznek. Kereskedelmi politikájuk lényege: gyors, rugalmas és színvonalas szolgáltatásokkal - Mindent a Vevőért! Az importált és a hazai piacon vásárolt termékeket közvetítő kereskedők nélkül, közvetlenül jó nevű gyártóktól szerzik be, így a stabil minőség mellé kedvező eladási árak társulnak. Kiemelt gyártó partnerek, a teljesség igénye nélkül: Refin, Coem, Fioranese, Iris, Emil, Ergon, Provenza, Ariostea, Kerlite, Techlam, Atlas Concorde, Keope Marazzi, Supergres, Zalakerámia és Novabell kerámia burkolatok, Balsan, IVC és Lano szőnyegburkolatok, Gerflor DLW, MFLOR, IVC Moduleo, Objectflor, Beauflor, Nora, Graboplast és Tarkett elasztikus melegburkolatok, Hago szennyfogó szőnyegek és aknafedlapok.
Márkanevek: Coem, Ceramica Fioranese, Reviglass, Hago, Ponte Giulio, Decoba, Ropimex, Fitnice, Tres, LOVE TILES, TOGAMA, ABK, IVC Group, Refin, Fondovalle, Zuccetti.Kos, Artceram, FMG, Iris Ceramica, Diesel
További hírek az Anyagában színezett kerámia burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Klingenberg  ipari  burkolat  mázatlan  kerámia  burkolat  vezetőképes  ipari  gres  antibakteriális  bevonatú  gres  KERACOM  ANTIBACTERIAL  INDUSTRY  KERAFLAKES