proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Mészáros és Társa Kft. kínálatában elérhetőek a Refin 2018-as, ősszel bemutatott újdonságai


2018. december 12.

Refin Creos, Flake, Giant, Stardust és Tune gres burkolatok

Az 5 új kollekció között olyan ínyencségek vannak, mint az akár 278 x 120 cm-es méretben, és egészen különleges színekben elérhető CREOS kollekció:
Refin Creos gres burkolatok
Refin Creos gres burkolatok

vagy a szemcsés műkő felület megjelenését élethűen visszaadó, kétféle szemcsemérettel elérhető FLAKE kollekció:
Refin Creos gres burkolatok
Refin Flake gres burkolatok
Az új kollekciók letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Mészáros és Társa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest, Zsinór u. 27.
Telefon: +36 1 320 9247
E-mail:
Web: www.meszarosestarsa.hu
Krámer Tamás
értékesítési vezető +36 20 329 4619
   
   
A Mészáros és Társa Kft. alapítási éve 1994. Az alapítók egyben a cég tulajdonosai és operatív vezetői: Mészáros Rudolf ügyvezető, Mészáros Rudolfné kereskedelmi igazgató. A cég munkatársai is szakképesítéssel, megfelelő gyakorlattal rendelkeznek. Kereskedelmi politikájuk lényege: gyors, rugalmas és színvonalas szolgáltatásokkal - Mindent a Vevőért! Az importált és a hazai piacon vásárolt termékeket közvetítő kereskedők nélkül, közvetlenül jó nevű gyártóktól szerzik be, így a stabil minőség mellé kedvező eladási árak társulnak. Kiemelt gyártó partnerek, a teljesség igénye nélkül: Refin, Coem, Fioranese, Iris, Emil, Ergon, Provenza, Ariostea, Kerlite, Techlam, Atlas Concorde, Keope Marazzi, Supergres, Zalakerámia és Novabell kerámia burkolatok, Balsan, IVC és Lano szőnyegburkolatok, Gerflor DLW, MFLOR, IVC Moduleo, Objectflor, Beauflor, Nora, Graboplast és Tarkett elasztikus melegburkolatok, Hago szennyfogó szőnyegek és aknafedlapok.
Márkanevek: Coem, Ceramica Fioranese, Reviglass, Hago, Ponte Giulio, Decoba, Ropimex, Fitnice, Tres, LOVE TILES, TOGAMA, ABK, IVC Group, Refin, Fondovalle, Zuccetti.Kos, Artceram, FMG, Iris Ceramica, Diesel
További hírek az Anyagában színezett kerámia burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Refin  Creos  Flake  Giant  Stardust  Tune  gres  burkolat  burkolat