proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújul a Schneider Electric lakossági készülék kínálata


2013. április 15.

Resi9 moduláris készülékek

Az Acti 9 termékek bevezetését követően a Schneider Electric megújítja lakossági moduláris készülékei kínálatát is. Az új termékcsalád stílusosan a Resi9 nevet kapja, utalva az angol Residential (lakossági) szóra és a már jól ismert Multi 9 és Acti 9 márkákra. Jelentősen kibővül a kínálat, hiszen most már 2-4 A és 50-63 A-es kismegszakító és áramvédős kismegszakító is rendelhető lesz, valamint többfajta gyűjtősín közül is lehet majd választani. Az áramvédős kismegszakítók listaára rendkívül kedvező, már önmagában olcsóbb, mint a kismegszakító és áramvédő külön, ráadásul a készülék kevesebb helyet is foglal.

Továbbra is választható a méltán népszerű és olcsó, kismegszakítóval egybeépített túlfeszültség-korlátozó 1-fázisú (1P+N) és 3-fázisú (3P+N) rendszerekhez. A termékbemutató szóróanyag további fontos, a háztartásokban is használatos termékeket vonultat fel: mint elosztószekrények, füstérzékelő, mozgásérzékelők, relék, terheléskapcsolók stb.

A lakossági termékkínálat természetesen továbbra is kedvező áron és feltételekkel érhető el Schneider Electric kereskedőpartnereinél.
A Resi9 moduláris készülék termékbemutató katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  kismegszakító  villás  gyűjtősín  áramkapcsoló  védőkapcsoló  túlfeszültség-korlátozó  kontaktor  impulzus  relé  szakaszolókapcsoló  időrelé  kapcsolóóra  alkonykapcsoló  mozgásérzékelő  dimmer  kiselosztó