Megújul a Schneider Electric lakossági készülék kínálata

Resi9 moduláris készülékek

Az Acti 9 termékek bevezetését követően a Schneider Electric megújítja lakossági moduláris készülékei kínálatát is. Az új termékcsalád stílusosan a Resi9 nevet kapja, utalva az angol Residential (lakossági) szóra és a már jól ismert Multi 9 és Acti 9 márkákra. Jelentősen kibővül a kínálat, hiszen most már 2-4 A és 50-63 A-es kismegszakító és áramvédős kismegszakító is rendelhető lesz, valamint többfajta gyűjtősín közül is lehet majd választani. Az áramvédős kismegszakítók listaára rendkívül kedvező, már önmagában olcsóbb, mint a kismegszakító és áramvédő külön, ráadásul a készülék kevesebb helyet is foglal.

Továbbra is választható a méltán népszerű és olcsó, kismegszakítóval egybeépített túlfeszültség-korlátozó 1-fázisú (1P+N) és 3-fázisú (3P+N) rendszerekhez. A termékbemutató szóróanyag további fontos, a háztartásokban is használatos termékeket vonultat fel: mint elosztószekrények, füstérzékelő, mozgásérzékelők, relék, terheléskapcsolók stb.

A lakossági termékkínálat természetesen továbbra is kedvező áron és feltételekkel érhető el Schneider Electric kereskedőpartnereinél.
A Resi9 moduláris készülék termékbemutató katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Resi9 kismegszakító (r9f14320) Resi9 áram-védőkapcsoló (r9r11440) Resi9 áramvédős kismegszakító (r9d31220) Resi9 forgócsapos kapcsoló (r9s24340)
 
Resi9 moduláris készülékek
7 termék

A Resi9 moduláris készülékek lakossági végelosztáshoz készültek. A termékcsalád kismegszakítókat, áram-védőkapcsolókat, áramvédős kismegszakítókat, villás gyűjtősíneket, túlfeszültség-korlátozókat (SPD), kontaktorokat, impulzus-reléket, szakaszolókapcsolókat, lépcsőházi időreléket, kapcsolóórákat, alkonykapcsolókat, dimmereket, csengőket, berregőket, transzformátorokat és dugaszolóaljzatokat tartalmaz. A Resi9 készülékek könnyen felismerhetőek az egyedi formatervezésükről.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Kapcsolóórák, időrelék
Kapcsolóórák, időrelék
Relék és impulzuskapcsolók
Relék és impulzuskapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...