proidea.hu online termékinformációs katalógus

kis ház - NAGY ÖTLETEK


2009. május 07.

"Az év LEIER háza" díj leendő tervezők számára

A pályázat célja:

Leendő tervezők elismerése és tanulmányaik elősegítése. Ugyanakkor a pályázat célja olyan családi ház tervezése, amely a pénzpiaci válság ellenére alkalmat teremt a kispénzű, kistelepülésen élő házaspároknak és családoknak arra, hogy megvalósítsák házépítési, családalapítási terveiket.

Pályázati feltételek:

A pályázaton magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatói, leendő építészei vehetnek részt egyénileg illetve csoportosan.

Díjak:

I. díj Teljes Archicad tervezői csomag
II. díj 1 db Plotter nyomtató + láb
III. díj 1 db laptop

kis ház - NAGY ÖTLETEK pályázat

A nyeremények típusának pontos megnevezését a későbbiek folyamán a www.leier.hu oldalon teszik közzé. Az első 3 helyezett lehetőséget nyer arra, hogy a Leier hazai gyártási folyamatait a helyszíneken megismerje.

Beadási határidő: 2009. július 31.

A díjak, oklevelek átadására ünnepélyes keretek között kerül sor.

Pályázati útmutató:

Nettó 100 m²-es lakóterületű, energiabesorolás szerint legalább B kategóriás összkomfortos családi ház tervének készítése formai megkötés nélkül, mely 4 fő részére lakható, kandalló vagy cserépkályha kiegészítő fűtéssel, garázzsal vagy kocsibeállóval, szigetelőanyagokkal felszerelt. A családi ház felépítéséhez felhasznált építési anyagok összege nem lehet több (munkaerő költségekkel együtt) bruttó 21.000.000 Ft-nál.
(A pályázók a megyéjükben található TÜZÉP telepek aktuális Leier építőanyagainak ára alapján számolhatják ki a ház költségeit.)

Segédletként a www.leier.hu oldalon található termékskála, valamint a Leier tervezői cd ajánlott. /térítésmentesen igényelhető/
A bírálatnál kiemelt szempont az ár és értékarányok egyensúlya, valamint a kivitelezhetőség könnyedsége lesz.
A pályaműnek Leier termékek beépítésével kell készülnie, a termékcsalád teljes körű felhasználásával. /falazóelemek, áthidalók, kémény, cserép, térburkoló elemek, födém, előre gyártott lépcsőelemek, stb./
A pályázatokat a kuratórium meghívott szakértők bevonásával bírálja el.

Elbírálás utáni eredményhirdetés: 2009. szeptember 25.

Bíráló bizottság tagjainak névsorát a későbbiekben hozzák nyilvánosságra.

A pályázati anyag tartalmi követelményei:
Komplett, a hatályos jogszabályoknak megfelelő engedélyezési tervdokumentáció, valamint minden tervanyag digitális adathordozón is.

Mindezeket A3 vagy A2 méretű tervlapokon spirálfűzéssel zárt borítékban kell beadni, illetve postai úton elküldeni:
Leier Hungária Kft, 9024 Győr, Baross G. u. 42. "Kisház - nagy ötletek" jeligére.

A nyerteseket telefonon vagy e-mailen értesítik és a www.leier.hu honlapon közzé teszik.
Az első 3 helyezett munkái nyilvánosságra hozatalának jogát (internet, sajtóanyag, egyéb jellegű bemutatás) a pályázat kiírója gyakorolja. Az első helyezet tervezői jogairól lemond és a jogok az internet segítéségével bárki számára hozzáférhetővé válnak.
Kiíró pályázatokat nem őriz meg, a díjazásban nem részesülő pályaművek az elbírálást követő 30 napig a beadás helyszínén átvehetők.


Ha a pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

 
 

Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  pályázat  tervezői  leendő  tervezőknek  hallgatóknak  építész  Leier  Hungária  Kft