proidea.hu online termékinformációs katalógus

2012 második felétől megújul az Ariston kazán családja és napkollektor rendszere


2012. június 11.

Hatékonyság, komfort, design és minőség - a megújult termékpaletta fő ismérvei

Világszerte emberek milliói használják az Ariston fűtési és szolár rendszereit, valamint elektromos vízmelegítőit. A márkába vetett bizalom a meghatározó mozgatórugója a termékek sikerességének. A siker titka az intelligens design és avantgard technológia, mely környezettudatosságra épül és az emberek legnagyobb kényelmét szolgálja. A világ, amelyben élünk folyamatos mozgásban van, fejlődésen megy keresztül és ezt a fejlődést tükrözi a megújult termékpaletta. Az Ariston célja, hogy kielégítse a fogyasztók változó igényeit és ennek megfelelően irányítsa tevékenységét.
Az Ariston megújult termékpalettájával kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
Kulcsszavak:  ariston  evo  kazánok  kondenzációs  atmoszferikus  szolár  napkollektoros  rendszerek