proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor Revit adatbázis tervezőknek


2016. június 30.

Formanyomtatvány kitöltésével igényelhető

Uponor Revit   adatbázis tervezőknek

Számos tervezési segédlet, kalkulátorok, egyéb más tervezést támogató szoftverek és az Uponor maximálisan felkészült műszaki ügyfélszolgálata mellett, az Uponortól lehetőség van Revit adatbázist is igényelni, hogy még gördülékenyebbé tegyék a munkát.

Az igényléshez csak egy formanyomtatványt kell kitölteni, és az Uponor megküldi a Revit adatbázist tömörített, feltölthető formában.

Az adatbázis elérést az ajanlat@uponor.com –ra történő email megküldésével lehet igényelni.

Uponor kiírószövegek MVH kódokkal


Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Revit  adatbázis  tervezőknek  kiírószövegek  MVH  kód