proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor Revit adatbázis tervezőknek


2016. június 30.

Formanyomtatvány kitöltésével igényelhető

Uponor Revit   adatbázis tervezőknek

Számos tervezési segédlet, kalkulátorok, egyéb más tervezést támogató szoftverek és az Uponor maximálisan felkészült műszaki ügyfélszolgálata mellett, az Uponortól lehetőség van Revit adatbázist is igényelni, hogy még gördülékenyebbé tegyék a munkát.

Az igényléshez csak egy formanyomtatványt kell kitölteni, és az Uponor megküldi a Revit adatbázist tömörített, feltölthető formában.

Az adatbázis elérést az ajanlat@uponor.com –ra történő email megküldésével lehet igényelni.

Uponor kiírószövegek MVH kódokkal


Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Revit  adatbázis  tervezőknek  kiírószövegek  MVH  kód