Új okosotthon katalógus a Legrandtól

Új okosotthon katalógus a Legrandtól

A kiadvány új megközelítésben mutatja be a termékeket

2022. január elsejétől tovább bővült a Legrand okosotthon portfoliója, ezáltal egy új katalógus is megjelent. Az online letölthető, több mint 100 oldalas dokumentum új megközelítésben mutatja be a termékeket, kiemelt hangsúlyt fektetve a műszaki részletekre és a telepítéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókra.

A Legrand kínálatának nagy előnye, hogy egyaránt tartalmaz megoldásokat meglévő, hagyományos alapszereléssel kiépített rendszerekhez (pl: nulla vezető nélküli világítási vagy redőnyvezérlésekhez), illetve egyszerű útmutatásokon és egyedi megoldásokon keresztül képes olyan újépítésű okosotthonok létrehozására, amelyek kábelezése csak nagyon kis mértékben tér el a hagyományos villanyszerelési rendszerektől. Az eszközök természetesen minden esetben vezeték nélkül kommunikálnak egymással, így nincs szükség semmilyen BUS kábelre, viszont új hálózat kiépítése (újépítés vagy teljes villamos felújítás) esetén a költségek csökkentése szempontjából is érdemes lehet alternatív kábelezés kiépítése.

Éppen ezért az új katalógusban bemutatásra kerül miként lehet az otthon világítási, fűtési, árnyékolási és egyéb dugalj áramköreit egyszerűen felokosítani a meglévő kábelezés módosítása nélkül, de azok is megtalálják a legmegfelelőbb megoldásokat, akiknél az alapszerelés még nem történt meg és teljesen új rendszert szeretnének létrehozni. Az egyszerű bekötési rajzok és bőséges leírások segítségével a villanyszerelők és végfelhasználók egyaránt megtalálhatják a termékkiválasztáshoz és beépítéshez szükséges információkat.

A katalógus jelenlegi állapotában számos okos terméket tartalmaz, de érdemes néhány havonta ismét felkeresni a gyártó honlapját, hiszen a 2022-es évben még sok újdonsággal fog bővülni a kínálat és így az okosotthon katalógus is.

Jelenlegi termékújdonságok:

  • okos egypólusú kapcsolók nulla és nulla nélküli rendszerekhez
  • okos árnyékoló vezérlők nulla és nulla nélküli rendszerekhez
  • okos csillárkapcsolók
  • hordozható és vízmentes okos dugaljak
  • okos kábelkivezetők
  • szerelvényezhető padlódobozba, asztali elosztósorba, felnyíló Pop-up dobozba szerelhető okos P.Mosaic relémodul
  • okos termosztátok falon kívüli és süllyesztett, valamint száraz-kontakt és OpenTherm kimenettel
  • okos radiátor szelepek
  • okos kalapsínre pattintható kontaktorok, impulzusrelék és mérőmodulok
  • okos kamerák, kapucsengők, füst és CO érzékelők, időjárás állomások

Az okos termékek mellett a katalógus tartalmazza a kiépítéshez szükséges hagyományos villanyszerelési termékeket is (hagyományos szerelvények, szerelvénydobozok, elosztószekrények, kalapsínre szerelhető védelmi készülékek, díszítőkeretek, stb.), így egyetlen helyen megtalálható minden olyan termék, ami az otthon villanyszereléséhez szükséges. 

A hírben szereplő termékek
Céliane Netatmo szerelvények
 
Céliane Netatmo szerelvények

A Céliane Netatmo egy innovatív és intelligens szerelvénycsalád, mely lehetővé teszi az okos otthonok adta kényelmet és biztonságot. Az eszközök elérhetőek okostelefonon keresztül, akár nyaralás közben is. Segítségével egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt: redőnykapcsolókat, villanykapcsolókat, csatlakozó aljzatokat. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Valena Life/Allure Netatmo szerelvények
 
Valena Life/Allure Netatmo szerelvények

A Valena Life/Allure Netatmo egy innovatív és intelligens termékcsalád, mely lehetővé teszi az okos otthonok adta kényelmet és biztonságot. Segítségével egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt: redőnymozgatókat, villanykapcsolókat, csatlakozó aljzatokat. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Smart lighting - okos világítás Netatmo beltéri kamera Netatmo kültéri kamera Netatmo okos termosztát
 
Netatmo Pro okosotthon megoldások
5 termék

Otthonunk távoli vezérlése már mindennapossá vált és 2020-ra több mint 50 milliárd intelligens eszköz került beüzemelésre. A Legrand és Netatmo folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően alkalmazkodik ehhez a trendhez és olyan innovatív megoldásokat kínál, melyek könnyebbé, kényelmesebbé tehetik hétköznapjainkat és állandó kapcsolatot biztosítanak otthonunkkal. A Netatmo, mely a Legrand csoport tagja, új lehetőségeket biztosít, hogy otthonát biztonságosabbá, komfortosabbá és még okosabbá tehesse.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Plexo Netatmo IP55 intelligens vezeték nélküli kapcsoló
 
Plexo Netatmo IP55 vízmentes szerelvények

A termékcsaládba tartozó IP55-ös védettségű intelligens csatlakozó aljzat és vezeték nélküli kapcsoló beilleszthető a meglévő Valena Life/Allure Netatmo okosotthon rendszerbe, ezáltal a Legrand Home + Control applikációból, egy helyen vezérelhető az összes eszköz és az app-on keresztül szcenáriókhoz, ütemtervekhez is hozzáilleszthetők az új Plexo Netatmo termékek.

Termék kártya
Kategóriák
Kamerák, kamera adapterek
Kamerák, kamera adapterek
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Fűtőtest szerelvények
Fűtőtest szerelvények
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...