Megjelent az új Legrand katalógus 2009-2010

Könnyebben kezelhető A/5-ös formátumban is elérhető a kiadvány

A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A 35.000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú nemzetközi cég világelső a kisfeszültségű elektromos szerelvények piacán. A Legrand csoport közel 60 országban, így Magyarországon is jelen van gyártóként, és több mint 160 országban értékesíti termékeit. A cég magyarországi székhelye 1961 óta Szentes.

A cégcsoport éves árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd € volt. Termékei nemcsak az otthonok kényelmét szolgálják, hanem irodák, munkahelyek, valamint ipari létesítmények villamos berendezéséhez is komplett megoldást jelentenek:
  • elektromos szerelvények
  • energiaelosztási termékek
  • hang-, adat- és képátviteli rendszerek
  • elosztók, dugók, csatlakozók
  • kábelcsatornák
  • ipari alkalmazások
Szeptember elején jelent meg a Legrand új katalógusa, amely - ahogy eddig is megszokhattuk -, most is rengeteg újdonságot tartalmaz. A közel 8500 katalógusszámot tartalmazó kiadvány az energiaelosztás termékkör mellett a lakossági és irodai piacra kínál villamosszerelési megoldásokat.

Újdonságot jelent maga a méret is, hiszen a szokványos A/4-es mellett, az építkezéseken, kivitelezéseken könnyebben kezelhető A/5-ös formátumban is elérhető a kiadvány, kifejezetten a villamos kivitelezők számára.
Legrand katalogus 2009-2010
Legrand katalogus 2009-2010

A cég külön figyelmet fordít az energiafogyasztás mérséklésére, ezért az energiatakarékos megoldásait zöld levél ikonnal jelölte a katalógusban, így járulva hozzá a kisebb környezetterheléshez.


Ha az új Legrand katalógussal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Legrand Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 
Kategóriák
Audio és video kaputelefonok, csengők
Audio és video kaputelefonok, csengők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Közvilágítás
Közvilágítás
Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás
Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...