proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissült a TRACON teljes termékkínálatának bemutatása a ProIDEA katalógusban


2018. január 30.

Minden termékoldalon a TRACON 2018-2019-es nagy katalógusának megfelelő része található


A ProIDEA online termékinformációs katalógusban megtalálható a TRACON 2018-2019-es nagy termékkatalógusában szereplő összes termék. A weboldalon létrehozott termékstruktúra a nyomtatott/pdf nagykatalógus logikája szerint épül fel, és ahogy korábban is, az egyes termékoldalakon letölthető anyagokként most is csak a nagykatalógus témába vágó oldalai lettek elhelyezve pdf formátumban. Ezáltal célzottan érhetők el információk, anélkül, hogy nagyobb állományok, vagy a teljes nagykatalógus letöltésére szükség lenne.

A TRACON termékei a ProIDEA katalógus több, mint 30 termékkategóriájában szerepelnek.

A TRACON termékeinek információit, letölthető anyagait megtalálja, ha az alábbi céglogóra kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-2120 Dunakeszi, Déli Ipari Park, Pallag u. 23.
Postacím: H-2120 Dunakeszi, Dunakeszi 1. Pf.: 165
Telefon: +36 27 540 000
Fax: +36 27 540 005
E-mail:
Web: www.tracon.hu
Vevőszolgálat
  +36 27 540 000
   
   
   
   
A TRACON Budapest Kft. fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Partnereik több, mint 7.500 cikk közül választhatnak, és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, és a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnerek segítségével kiszállítják. Termékeik minőségének záloga a jól felszerelt laboratóriumaikban rajtuk folyamatosan végzett típusvizsgálati tesztek végrehajtása és a cég által folyamatosan működtetett és megújított ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer használata.
Márkanevek: Tracon
Hír
Megjelent a TRACON 2018-2019-es nagy termékkatalógusa
2017.12.05    
Kulcsszavak:  Tracon  nagykatalógus  generálkatalógus  termékkatalógus  Proidea  aktualizálás  letölthető  termékismertető  vezetékek  kötéstechnikája  saru  toldóhüvely  érvéghüvely  sorozatkapocs  sorkapocs  szerszám  rögzítéstechnika  zsugoranyag  világítótest  lámpatestek  fényforrás  hálózati  installációs  készülék  csatlakozó  eszköz  elosztódoboz  elosztószekrény  megszakító  biztosító  kézikapcsoló  szakaszolókapcsoló  kontaktor  motorvédő  kapcsoló  relé  nyomógomb  kistranszformátor  mérőműszer  tömítőszelence  tömszelence  vezetékjelölő