proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Siemens CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletág új katalógusa


2017. március 20.

Az új kiadvány valamennyi termékcsoportban tartalmaz új termékeket

A Siemens CPS Épületgépészeti Szabályozástechnikai Termékek és Rendszerek üzletág új katalógusa termékcsoportonként rendszerezve tartalmazza az épületgépészeti rendszerek automatizálásához elérhető Siemens termékeket, ezen belül az elmúlt időszakban megjelent számos termékújdonságot.

Az új katalógus kialakításánál fontos szempont volt, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsa a felhasználók számára és a legkönnyebb információ elérést tegye lehetővé. Ennek érdekében az új elektronikus katalógusban minden egyes termék sorának utolsó oszlopában lévő "Adatlap" szám alatt egy aktív link található, melyre rákattintva azonnal elérhető a termékhez tartozó HIT Tool program oldala. Innen aztán egyrészt azonnal látható valamennyi fontosabb termék információ, másrészt az oldalon található "Dokumentum" ikonra kattintva elérhetővé válik minden kapcsolódó termék dokumentáció (adatlap, szerelési és bekötési rajzok, tanúsítványok, CAD-rajzok, stb.).

A teljes katalógus megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Siemens CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletág új katalógusa

A katalógus egyes termékcsoportjaiért, vagy a termékcsoportokban szereplő termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Kulcsszavak:  Siemens  új  katalógus  szabályozók  szelepmozgató  hőmennyiségmérő  vízmérő  termosztát  szelepek