proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Panasonic fűtési és hűtési megoldásainak 2018-2019. évi generál katalógusa


2018. május 28.

A Panasonic aktuális termékpalettájának és szolgáltatásainak átfogó bemutatása

Több mint 60 év tapasztalattal a háta mögött, a világ több mint 120 országában jelen lévő Panasonic a légkondicionáló ipar egyik vezető vállalata. A Panasonic két fontos mérföldkövet ünnepel 2018-ban: a Panasonic Corporation megalapításának 100. évfordulóját, valamint a Panasonic Heating and Cooling üzletág megalapításának 60. évfordulóját.

A most megjelent nagykatalógus 364 oldalon mutatja be a Panasonic aktuális termékpalettáját, a hőszivattyúktól a lakossági és kereskedelmi termékeken keresztül a VRF klímaberendezésekig, valamint a termékeikhez kapcsolódó szolgáltatásaikat.
A Panasonic fűtési és hűtési megoldások 2018-2019. évi generál katalógusa

Ha le szeretné tölteni a Panasonic fűtési és hűtési megoldások 2018-2019. évi generál katalógusát, kattintson a fenti borítóképre. Ha árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, küldje el üzenetét a megfelelő gomb segítségével.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  generál  katalógus  nagykatalógus  hőszivattyú  légkondicionáló  berendezés  klíma  split  klíma  változó  tömegáramú  klíma  VRF  fűtés  hűtés