Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A cég mára az üvegipar meghatározó szereplőjévé vált

Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. 2010-ben alakult Budapesten. A cég a síküveg megmunkálás területén a mindenkori trendeknek megfelelő technológiát kínál, kül- és beltéri üvegszerkezetek (üvegajtók, üvegfalak, zuhanykabinok, üvegkorlátok, üveglépcsők, járható üvegek, üvegtetők), dekorációs üvegek gyártására, beépítésére. Saját fejlesztésű termékük a myGlass® márkanéven gyártott, edzett-nyomtatott-laminált eljárással készült üveg, amely lehetőséget biztosít bármilyen grafika, fotó vagy dekorációs elem megjelenítésére.

Üvegajtó
Az üvegajtókat egyedi méretben, választható technikával és mintával, minimum 8-10 mm vastag edzett vagy edzett-ragasztott üvegből készítik. Az üvegajtók többféle üvegfajtából, például, víztiszta, savmart, anyagában színezett, festett, printelt vagy homokszórt készülhetnek, többféle kivitelben, nyíló, dupla nyíló, tolóajtó, és felszerelhetőek a régi ajtó helyére tokkal, vagy akár tok nélkül is. Mindezt sok esetben bontás nélkül, igény szerint ajtógombbal, kilinccsel vagy tolópajzzsal.

Galéria


Üveg zuhanykabin
A zuhanykabinok üvegvastagsága 8-10 mm és minden estben edzett-biztonsági fokozatú. Fajtáik: fix fal, ajtó, fix üveg és ajtó, sarokkabin, 135°-os sarokkabin, kádcsatlakozású kabin, kádparaván. A zuhanykabinok többféle üvegfajtából, például, víztiszta, savmart, anyagában színezett, festett, printelt kivitelben készülhetnek. Gyártanak homokszórt mintával ellátott típust, mely egy egyszerűbb csíktól a legbonyolultabb mintáig bármilyen egyedi elképzelést megvalósít. Szerelvényeik sárgarézből készülnek, igény szerinti bevonattal, úgy mint antikolt, fényes króm, szálcsiszolt.

Galéria


Üvegfalak, üvegportálok
Az üvegfalak, portálok egyedi igények alapján készülnek. A funkciónak megfelelően, edzett, vagy ragasztott biztonsági üvegből készülnek, mely tökéletes biztonságot nyújt. A ragasztott biztonsági üveggel fokozott hanggátlást érhető el. Az üvegek víztiszta, savmart, anyagában színezett, festett, printelt kivitelben készülhetnek. Gyártanak homokszórt mintával ellátott típust, mely egy egyszerűbb csíktól a legbonyolultabb mintáig bármilyen egyedi elképzelést megvalósít. Az üveg kiválasztásánál érdemes ügyelni a funkcióra, hiszen az átlátszósággal játszva egyedi funkciókkal ruházhatjuk fel.

Galéria


Balkonvilág, lapozható üvegfal
Balkon vagy terasz ellapozható üvegfalát az igények és lehetőségek maximális figyelembe vételével úgy készítik el, hogy egyszerre adják meg a tökéletes biztonságot és a hatalmas, egybefüggő - de bármely ponton nyitható, üvegfelületeket. A lapozható üvegfalnak az előnyei: stabil szerkezeti kialakítás, mindez 8 milliméter vastag edzett, vagy ragasztott biztonsági üvegből. Nyitható ajtók és a tökéletes kilátás: az egész évben használható tér, mely egyszerre nyújt védelmet az időjárási körülményektől (szél, por, eső, zaj) és teszi egyedivé az irodát, lakást, házat. Az egyedi lapozható üvegfal elkészítése előtt mindenképpen helyszíni felmérést kell végezni.

Galéria


Üvegkorlátok
Az üvegkorlátok kivitelezésénél többféle lehetőségből lehet választani: lehet oszloppal szerelt, vonal menti megfogással rögzített, vagy pontmegfogásos. A rögzítő szerelvények minden esetben korrodálás mentes anyagból készülnek.
Az üvegkorlát biztonságos, mert ragasztott, vagy edzett-ragasztott biztonsági üvegből készül és hatalmas erőhatásnak képes ellenállni a maximális biztonság érekében. Készülhet víztiszta, anyagában színezett, savmart hatású vagy színes fóliával laminált üvegből, így teljesen illeszkedhet környezethez és igényekhez. Az üvegkorlátok megbízhatóak, hiszen kültéren és beltéren is egyaránt használhatóak, miközben légies megjelenést nyújtanak.

Galéria


Dekorációs üveg
A dekorüveg kiváló hangulatú burkolóelem, mellyel szinte bármilyen burkolat helyettesíthető. Csempe, konyhai hátfal, konyhapult vagy térelválasztó. A geometriai méretek függvényében 4-6-8 mm-es edzett vagy edzetlen üvegből készülhet. Lehet anyagában színezett, festett vagy nyomtatott kivitelű, a szükséges kivágásokkal (konnektor, elszívó, világítás).

Galéria


Üvegtető
Az üvegtető gyártásánál maximális figyelmet kap a biztonság és a szabványok, ezért minden esetben ragasztott biztonsági szerkezetben készülnek. A tartószerkezet specifikációjától függően ragasztott vagy edzett-ragasztott szerkezet lehet nyomólapos, függesztett, pontmegfogásos kivitelű, miközben statikailag is tökéletesen biztonságos. Az üvegszerkezet lehet víztiszta, anyagában színezett, színes vagy savmart hatású fóliával laminált. Minden üvegtető (legyen az előtető, üvegkupola vagy akár terasz, teraszfedő) építése előtt helyszíni felmérés szükséges.

Galéria


Járható üveg felület
A járható üveg kiválasztásakor a cég kiemelten figyel arra, hogy az üveg, amit beépítenek, biztonságtechnikailag sokszorosan túlbiztosítva legyen. Az üvegszerkezet rétegrendje geometria függő, de minimum 3 × 10 mm ragasztott-biztonsági. Készülhet víztiszta, anyagában színezett, színes vagy savmart hatású fóliával laminált üvegből. A járható üveg megoldások kialakításához a cég kollégái segítséget nyújtanak helyszíni tanácsadással.

Galéria


Üveglépcső
Az üveglépcsők hasonlóan a járható üvegekhez, fokozott biztonsági üvegszerkezetből készülnek, de a rétegrendjük a rögzítési technológiától is függ. A kivitele lehet víztiszta, anyagában színezett, színes vagy savmart hatású fóliával laminált, nyomtatott. Az üveglépcsők kialakításához a cég kollégái segítséget nyújtanak helyszíni tanácsadással.

Galéria


Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. saját fejlesztésű, myGlass® márkanéven gyártott termékének letölthető termékismertetőjét megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a cég munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Üvegburkolatok
Üvegburkolatok
Dekorációs üvegek, tükrök
Dekorációs üvegek, tükrök
Síküvegek
Síküvegek
Télikertek, erkélyüvegezés
Télikertek, erkélyüvegezés
Függönyfalak, fémhálós homlokzatok, üvegtetők
Függönyfalak, fémhálós homlokzatok, üvegtetők

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...