A Meiser Ferroste Kft. termékeivel bővült a katalógus

Járórács-termékek gyártója

A Dunaújvárosi telephelyű társaságot 1992-ben alapították. Az általuk gyártott és forgalmazott Meiser típusú járórács-termékek és lépcsőkonstrukciók kitartó és következetes termékfejlesztés eredményeként érték el napjainkra a jelenlegi megjelenési formájukat. Eközben termékeik eljutottak a statikailag lehetséges legkarcsúbb alakig, a legkisebb saját tömegig, az optimális felületvédelem megtalálásáig és ezzel párhuzamosan megteremtették a korszerű sorozatgyártás feltételeit is.

Meiser Ferroste magyarországi gyártóbázis
A Meiser Ferroste Kft. termékeivel bővült a katalógus
 

Az elmúlt évek során a járórács klasszikus felhasználási területén lényegesen túl mutatva számos új felhasználási, alkalmazási terület alakult ki, mely tény köszönhető a szerkezet tervezők és építészek kifogyhatatlan ötleteinek. Az újabb és újabb beépítési módok és műszaki megoldások kidolgozása új kihívásokat jelentett a gyártó részére a gyártástechnológia fejlesztéséhez, ezzel biztosítva a termék más funkcióban történő kifogyhatatlan megújulását.

Termékeik mára a korszerű ipar nélkülözhetetlen elemeivé váltak, hiszen saját tömegük és a viselni képes teher aránya más megoldásokkal szemben jelentős előnyöket mutat. Ezt a tényt a statikai táblázatok beszédesen bizonyítják. Az ipari jellegű felhasználásokon túl ma már a logisztika, a tájépítés, az árnyékolástechnika, a belsőépítészet és mind kiterjedtebben a magánszféra részére is szállítanak esztétikus kivitelű rácstermékeket.

Meiser Ferroste termékek
A Meiser Ferroste Kft. termékeivel bővült a katalógus

A Meiser-típusú kül- és beltéri feljárórendszereik, lépcsőkonstrukcióik bizonyították, hogy a funkció és forma egysége ipari létesítményeknél is megteremthető. Ugyanez mondható el a raktártechnológiai alkalmazásokról, az árnyékoló zsalurácsaikról, stég- és fabeszegő rácsaikról, a kéményseprő járófelületekről és a mind gyakoribb függőleges beépítésű megoldásokról. A környezet alakításában napi igény a csapadékvíz zárt rendszerű összegyűjtése, elvezetése, így vonalmenti és pontszerű csapadékvíz elvezető technológiáknál is alkalmazzák csatornarácsaikat.

Az előbbiekkel távolról sem merülnek ki a termék alkalmazási lehetőségei, nap nap után számos új terepen jelennek meg sikerrel: hídépítés, színház-technológia, díszlet, GSM-tornyok, úszómedence, kutyakennel, homlokzat-élénkítés, -díszítés, kerítés, komposztáló, szökőkút, stb.

A hírben szereplő termékek
MEISER Ferroste lemezrácsok MEISER Ferroste GFK műanyag rácsok MEISER Ferroste raktártechnológiai rácsok MEISER Ferroste Stephuit FH tűzgátló lemezrács
 
MEISER Ferroste járórácsok
4 termék

A MEISER-típusú járórács termékek több évtizedes termékfejlesztés eredményeként érték el jelenlegi megjelenési formájukat. Eközben a termékek eljutottak a statikailag lehetséges legkarcsúbb alakig, a legkisebb saját tömegig, a tűzihorganyzás révén a legcélszerűbb felületvédelemig, amit a termék, a funkció és a felhasználó igényel.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MEISER Ferroste lépcsőrendszerek
 
MEISER Ferroste lépcsőrendszerek

A MEISER egyeneskarú vagy csigalépcsőket egyaránt jellemzi az esztétika és a praktikum. Az egyedi tervezésű lépcsőrendszereket minden esetben az adott helyszínhez igazítják, az érvényben lévő szabályoknak megfelelően.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Növénytartók, favédő rácsok
Növénytartók, favédő rácsok
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Fém félkész termékek
Fém félkész termékek
Felszíni vízelvezetők
Felszíni vízelvezetők
Kerítések
Kerítések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...