proidea.hu online termékinformációs katalógus

Leier tervezői CD 2009


2009. március 26.

Termékek, részletrajzok, alkalmazástechnika, szoftverek, jogszabályok


Körültekintő szakmai előkészítés után elkészült a LEIER Hungária Kft. Tervezői CD-je, mely azzal a céllal készült, hogy bemutassa a LEIER cég termékeit, alkalmazástechnikai megoldásait, tervezést segítő részletrajzait, szerkesztő-tervező szoftvereket, ezen kívül a témához kapcsolódó különböző jogszabályokat.


A CD-t megrendelheti a LEIER Hungária Kft. honlapján az alábbi linkre kattintva:

Leier tervezői CD rendelés
  Leier tervezői CD
Ha a Leier új tervezői CD-jével kapcsolatban további információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

 
 

Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  Leier  Hungária  Kft  tervezői  CD  termék  CAD  részletrajz  software  szoftver