proidea.hu online termékinformációs katalógus

Leier-Graphisoft ArchiCAD programbővítmény


2017. november 03.

A valóság 3D-ben ábrázolva

Már elérhető az ArchiCAD 21-es verziója, melynek segítségével kiemelkedően magas színvonalú látványtervek és interaktív 3D modellek hozhatók létre a Leier széles termékpalettájának köszönhetően a pincétől egészen a padlásig. A program az ArchiCad 17-21-es verzióinak bővítményeként használható.

Az alábbi képre vagy linkre kattintva további információkat talál, valamint ingyenesen letöltheti a programot.
https://www.leier.hu/egy-kattintasra-a-megoldastol-21

Leier-Graphisoft ArchiCAD programbővítmény

Amennyiben a Leier-Graphisoft ArchiCAD programbővítménynyel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  Leier  ArchiCAD  programbővítmény  tervezőprogram  építészeti  tervek