proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Legrand elektronikus katalógus


2012. április 04.

Segítségével minden termékinformáció egy helyen, azonnal és naprakészen elérhető


A Legrand Zrt., követve a digitalizált világ trendjét, egy új és hatékony eszközt kínál partnereinek, az elektronikus katalógust (e-katalógus), mely segítségével minden termékinformáció egy helyen, azonnal és naprakészen elérhető.

A Legrand e-katalógus lehetőséget biztosít a 10 000 termékből álló Legrand termékadatbázissal kapcsolatban
  • katalógusszám, kulcsszó vagy termékcsoport szerinti gyors keresésre
  • alap termékinformációk elérésére (katalógusszám, megnevezés, tömeg, csomagolási egység, általános jellemzők, technikai információk stb.)
  • a termékekkel kapcsolatos dokumentumok letöltésére és nyomtatására (használati utasítások, műszaki adatlapok, szerelési segédletek, megfelelőségi nyilatkozatok)
  • termékképek letöltésére
  • termékprospektusok, katalógusok közvetlen elérésére
  • saját terméklisták összeállítására és lementésére
Az e-katalógus, mint minden digitális eszköz nagy előnye, hogy az adatbázis folyamatosan bővíthető akár új termékekkel, akár a már benne lévő termékekhez kapcsolódó hasznos információkkal, dokumentumokkal. Ennek köszönhetően a katalógust használók mindig a legfrissebb információkkal rendelkeznek munkájukhoz.

Ha szeretné használni a Legrand e-katalógust, regisztráljon a www.legrand.hu weboldalon.
 
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 505 8510
Fax: +36 1 505 8542
Zöld szám: +36 80 204 186
E-mail:
Web: www.legrand.hu
Szakmai vevőszolgálat
   
   
   
   
   
A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A világ több mint 160 országában 31 000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cég árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd euró felett volt. A Legrand csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt. árbevétele évi 17 milliárd forint. Ennek jelentős része belföldön, míg a fennmaradó rész a világ 18 országából realizálódik. A cég kínálatát 9 000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja, amelyeket professzionális partnereken keresztül értékesít országos lefedettséggel. A Legrand rendelkezik ISO 9001-es minőségtanúsítással, amely garantálja a gyártás magas színvonalát. A cég szigorú környezetvédelmi politikája eredményeképpen az ISO 14001-es minősítést is megkapta.
Márkanevek: Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam, Zucchini
Kulcsszavak:  Legrand  e-katalógus  digitális  termékkatalógus