Intelligens Panasonic online eszközök újdonságai

Szoftverek fűtési és hűtési megoldások tervezéséhez és kiválasztásához

A Panasonic Heating and Cooling Solutions intelligens eszközöket kínál a tervező irodák, a kivitelezők és a mérnökök részére Panasonic rendszerek tervezéséhez és Panasonic termékek kiválasztásához, fűtési és hűtési feladatokhoz. Ilyen Panasonic eszközök például az új CO2 Refrigeration Designer, a VRF Designer és az Aquarea Designer, melyek letölthetők a Panasonic PRO Club oldalról*.

Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai
Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai

Továbblépve legfrissebb újításaiban, a Panasonic nemrégiben elindított egy új online kiválasztó eszközt, a CO2 Refrigeration Designer-t, a hűtési láncok, kereskedelmi hűtőegységek teljes választékához. Ez a praktikus eszköz a számítások egyszerűsítésével növeli a termelékenységet, maximalizálja a hatékonyságot és további támogatást nyújt a felhasználók számára a legjobb megoldások és eredmények elérése érdekében. Az új eszköz segítségével nemcsak időt takaríthat meg, hanem elkerülheti a számítási hibákat is. A számítás befejezésének becsült átlagos ideje ennek az eszköznek a használatakor mindössze két perc, míg a már meglévő számítási eszközök általában akár egy órát is igénybe vehetnek. A nagyobb kényelem érdekében a program mobil eszközökön is használható, például okostelefonokon vagy táblagépeken, az eredményeket pedig papírra nyomtatva vagy PDF-be mentve bárhol elérheti. 

Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai
Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai

A Panasonic emellett a már ismert, továbbfejlesztett VRF Designer szoftvert is rendelkezésre bocsátja, amely a légkondicionáló rendszerek tervezőinek, telepítőinek és kereskedőinek olyan programot kínál, amellyel távolról tudnak projekteket tervezni és méretezni a Panasonic VRF termékpalettát felhasználva – csővezeték és kapcsolási rajzok készíthetők és mennyiségszámítások állíthatók ki egyszerű módon, gombnyomásra. A tervezők most már közvetlenül az AutoCAD fájlokból dolgozhatnak, ezáltal a folyamat rendkívül egyszerűen kezelhető és időtakarékos. Az AutoCAD rajzai, nyomtatott és szkennelt anyagai a meglévő tervekből importálhatók és módosíthatók magával a VRF rendszerrel. A VRF Designer szoftverrel méretpontos és léptékhelyes VRF csővezeték terveket készíthet az importált rajzokból.

A legújabb VRF Designer 8.6 verzió továbbfejlesztett HEX és CAD exportálási funkciókat tartalmaz, továbbá széles választékot légkezelő egységekhez, AHU és DX kombinációihoz, valamint VRF rendszerek rugalmas tervezéséhez, illetve további hasznos elemekkel segíti a tervezést és a lehető legjobb megoldás elérését.

Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai
Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai

Az Aquarea Designer tartalmazza a termékkínálat legújabb kiegészítését, az Aquarea J generációs hőszivattyúkat. Ez a program lehetővé teszi a HVAC tervezőknek, telepítőknek és forgalmazóknak, hogy azonosítsák a megfelelő hőszivattyút az adott alkalmazáshoz a Panasonic Aquarea sorozatból. A program kiszámítja a projekt energiaköltségeit a melegvíz, a fűtés és a hőszivattyú szempontjából. Megmutatja a berendezés üzemidejét és kiszámítja a COP (teljesítmény-együttható) értéket. Ezután lehetővé teszi a tervező számára, hogy összehasonlítást mutasson be az ügyfeleknek más lehetőségekkel, például a hagyományos gáztüzelésű kazánokkal történő fűtéssel, az olajrendszerekkel, a fával, az elektromos fűtéssel és az elektromos éjszakai fűtőtestekkel szemben. A szoftver összehasonlítja a működési költségeket, a kezdeti beruházási költségeket és a karbantartási költségeket. Az összehasonlítás elvégezhető a CO2-kibocsátás és a megtakarítás tekintetében is.

Töltse le ezeket a hasznos eszközöket a Panasonic PRO Club honlapjáról*.

A Panasonic idén is meghirdette tervezői hűségprogramját, melynek keretében 2021. február 26-ig a betervezett Panasonic rendszerek után értékes ajándékkal honorálja a pályázó tervezők munkáját. A hűségprogramról az alábbi híranyagban bővebb információkat talál.

Panasonic tervezői hűségprogram
Panasonic tervezői hűségprogram

* Fontos! A link alatti tartalmakat csak azok láthatják, akik regisztrálnak a Panasonic Pro Club oldalán. Regisztráljon most, amennyiben ezt nem tette meg eddig!

A hírben szereplő termékek
Panasonic VRF tervezői kiválasztó program
 
Panasonic VRF tervezői kiválasztó program

Az ECOi VRF tervezői kiválasztó programmal a Panasonic egy komplex csomagot nyújt a tervezőknek, a telepítőknek és a kereskedőknek, melynek segítségével megtervezhetik és átméretezhetik a projektekben használt Panasonic VRF rendszereket. A szoftvercsomag a teljes R410a hűtőközeggel üzemelő ECOi EX kettő- és háromvezetékes termékcsaládhoz, a GHP gázmotoros VRF rendszerekhez, valamint a legújabb R32-es Mini VRF-ekhez és az R32-es PACi készülékek kiválasztásához nyújt segítséget.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic CO2 kiválasztó program kereskedelmi hűtős berendezésekhez
 
Panasonic CO₂ kiválasztó program kereskedelmi hűtős berendezésekhez

A CO₂ kiválasztó program segítségével gyorsan és egyszerűen tudja a projektjéhez kiválasztani a megfelelő kereskedelmi hűtős berendezéseket A program a kiválasztást követően egy komplett pdf csomagot kínál fel, melyet a további iparágnak adatszolgáltatás céljából tud továbbítani. Illetve a benne foglalt információk alapján a megfelelő elpárologtató, hűtőbútor és egyéb harmadik féltől származó CO₂-es szerelvények méretezhetőek.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic AQUAREA levegő-víz hőszivattyú kiválasztó program
 
Panasonic AQUAREA levegő-víz hőszivattyú kiválasztó program

Az AQUAREA levegő-víz hőszivattyú kiválasztó program megkönnyíti a Panasonic levegő-víz hőszivattyúk kiválasztását. Szimulált adatok nyerhetők ki a rendszerből a konkrét épületre vonatkozóan, melyből informálódhat a program használója a várható fogyasztásról és annak költségeiről. A program időjárás adatbázist használ a pontosabb eredmények érdekében. A kiválasztást követően magyar nyelvű pdf generálható, melyet a projekt későbbi fázisaiban tudnak használni a szakemberek és a megrendelő.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hűtéstechnikai hőcserélők
Hűtéstechnikai hőcserélők
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
VRF klímák
VRF klímák
Split klímák
Split klímák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...