Intelligens Panasonic online eszközök újdonságai

Szoftverek fűtési és hűtési megoldások tervezéséhez és kiválasztásához

A Panasonic Heating and Cooling Solutions intelligens eszközöket kínál a tervező irodák, a kivitelezők és a mérnökök részére Panasonic rendszerek tervezéséhez és Panasonic termékek kiválasztásához, fűtési és hűtési feladatokhoz. Ilyen Panasonic eszközök például az új CO2 Refrigeration Designer, a VRF Designer és az Aquarea Designer, melyek letölthetők a Panasonic PRO Club oldalról*.

Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai
Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai

Továbblépve legfrissebb újításaiban, a Panasonic nemrégiben elindított egy új online kiválasztó eszközt, a CO2 Refrigeration Designer-t, a hűtési láncok, kereskedelmi hűtőegységek teljes választékához. Ez a praktikus eszköz a számítások egyszerűsítésével növeli a termelékenységet, maximalizálja a hatékonyságot és további támogatást nyújt a felhasználók számára a legjobb megoldások és eredmények elérése érdekében. Az új eszköz segítségével nemcsak időt takaríthat meg, hanem elkerülheti a számítási hibákat is. A számítás befejezésének becsült átlagos ideje ennek az eszköznek a használatakor mindössze két perc, míg a már meglévő számítási eszközök általában akár egy órát is igénybe vehetnek. A nagyobb kényelem érdekében a program mobil eszközökön is használható, például okostelefonokon vagy táblagépeken, az eredményeket pedig papírra nyomtatva vagy PDF-be mentve bárhol elérheti. 

Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai
Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai

A Panasonic emellett a már ismert, továbbfejlesztett VRF Designer szoftvert is rendelkezésre bocsátja, amely a légkondicionáló rendszerek tervezőinek, telepítőinek és kereskedőinek olyan programot kínál, amellyel távolról tudnak projekteket tervezni és méretezni a Panasonic VRF termékpalettát felhasználva – csővezeték és kapcsolási rajzok készíthetők és mennyiségszámítások állíthatók ki egyszerű módon, gombnyomásra. A tervezők most már közvetlenül az AutoCAD fájlokból dolgozhatnak, ezáltal a folyamat rendkívül egyszerűen kezelhető és időtakarékos. Az AutoCAD rajzai, nyomtatott és szkennelt anyagai a meglévő tervekből importálhatók és módosíthatók magával a VRF rendszerrel. A VRF Designer szoftverrel méretpontos és léptékhelyes VRF csővezeték terveket készíthet az importált rajzokból.

A legújabb VRF Designer 8.6 verzió továbbfejlesztett HEX és CAD exportálási funkciókat tartalmaz, továbbá széles választékot légkezelő egységekhez, AHU és DX kombinációihoz, valamint VRF rendszerek rugalmas tervezéséhez, illetve további hasznos elemekkel segíti a tervezést és a lehető legjobb megoldás elérését.

Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai
Intellligens Panasonic online eszközök újdonságai

Az Aquarea Designer tartalmazza a termékkínálat legújabb kiegészítését, az Aquarea J generációs hőszivattyúkat. Ez a program lehetővé teszi a HVAC tervezőknek, telepítőknek és forgalmazóknak, hogy azonosítsák a megfelelő hőszivattyút az adott alkalmazáshoz a Panasonic Aquarea sorozatból. A program kiszámítja a projekt energiaköltségeit a melegvíz, a fűtés és a hőszivattyú szempontjából. Megmutatja a berendezés üzemidejét és kiszámítja a COP (teljesítmény-együttható) értéket. Ezután lehetővé teszi a tervező számára, hogy összehasonlítást mutasson be az ügyfeleknek más lehetőségekkel, például a hagyományos gáztüzelésű kazánokkal történő fűtéssel, az olajrendszerekkel, a fával, az elektromos fűtéssel és az elektromos éjszakai fűtőtestekkel szemben. A szoftver összehasonlítja a működési költségeket, a kezdeti beruházási költségeket és a karbantartási költségeket. Az összehasonlítás elvégezhető a CO2-kibocsátás és a megtakarítás tekintetében is.

Töltse le ezeket a hasznos eszközöket a Panasonic PRO Club honlapjáról*.

A Panasonic idén is meghirdette tervezői hűségprogramját, melynek keretében 2021. február 26-ig a betervezett Panasonic rendszerek után értékes ajándékkal honorálja a pályázó tervezők munkáját. A hűségprogramról az alábbi híranyagban bővebb információkat talál.

Panasonic tervezői hűségprogram
Panasonic tervezői hűségprogram

* Fontos! A link alatti tartalmakat csak azok láthatják, akik regisztrálnak a Panasonic Pro Club oldalán. Regisztráljon most, amennyiben ezt nem tette meg eddig!

Kategóriák

Hűtéstechnikai hőcserélők
Hűtéstechnikai hőcserélők
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
VRF klímák
VRF klímák
Split klímák
Split klímák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...