A Daikin McQuay termékeivel bővült a katalógus

Növekedési kilátások a gazdasági válság ellenére is

A DAIKIN Industries a klímatechnika egyik globális vezető vállalata. A céget 1924-ben alapították Osakában (Japán), majd 1972-ben Ostendében (Belgium) megnyitották az első tengerentúli részleget, amivel kezdetét vette a vállalat nemzetközi terjeszkedése. Az 1990-es években Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, valamint Ausztriában nyíltak leányvállalatai. A Daikin Airconditioning Central Europe 1999-ben jött létre Ausztriában annak érdekében, hogy koordinálja és felügyelje a Magyarországon, Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Makedóniában, Moldáviában, Montenegróban, Ausztriában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, valamint Csehországban lévő leányvállalatokat.

Idén az év elején a bécsi székhelyű Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH 100%-ban felvásárolta a budapesti székhelyű McQuay-Szanyó Klímatechnika Kft.-t, és a Szanyó Szerviz Hűtő- és Klímaberendezés Karbantartó és Szolgáltató Kft.-t. A vállalatok integrációját követően az új céget Daikin McQuay Magyarország Kft. néven jegyezték be. A fúzióval egybeolvadtak a Daikin minőségi technológiai fejlesztései, és a McQuay-Szanyó magas színvonalú folyadékhűtő termékei, valamint erős szerviz üzleti megoldásai, mindkét fél komoly értékesítési hátterével együtt.

A Daikin McQuay Magyarország Kft. teljes termékpalettát kínál a lakosságitól az ipari méretekig minden igényre. A kibővült termékpalettán megtalálható a légkondicionáló rendszerek split berendezéseitől kezdve a VRV rendszerek teljes sora, a folyadékhűtő rendszerek teljes palettája a scroll-, a csavar- és centrifugál kompresszorral 9MW teljesítményig, minden típusú fan coil és légkezelő berendezéssel kombinálva. A hűtéstechnikai berendezések között kereskedelmi kondenzátorokat, Conveni-rendszereket, bevásárló központok számára kompresszor állványokat és ipari kondenzátorokat is kínál a vállalat. A Daikin hosszú távú termékfejlesztései a környezetvédelmi szempontok maximális figyelembe vételével folynak, ilyen például az energiatakarékosság, a hűtőközegek szabályozása, amelyek fontos kérdések az Európai Unió területén.


Ha a Daikin McQuay termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra.  
A Daikin McQuay budapesti irodája
A Daikin McQuay budapesti irodája
A Daikin Airconditioning Central Europe ausztriai központja
A Daikin Airconditioning Central Europe ausztriai központja
A Daikin Europe belgiumi központja
A Daikin Europe belgiumi központja

Kategóriák

Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Roof-top klímák
Roof-top klímák
Változó tömegáramú split klímák
Változó tömegáramú split klímák
Split klímák
Split klímák

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...