proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ariston NET távdiagnosztikai, távvezérlési és energetikai szaktanácsadó rendszer


2016. április 04.

Az Ariston távfelügyeleti rendszere közvetlenül okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről alkalmazható

A kommunikációs doboz telepítését az Ariston szakembere rövid idő alatt elvégzi; a telepítés nem igényel falazási vagy egyéb kőművesmunkát. A szakember a kommunikációs rendszert is összehangolja az otthoni Wi-Fi- vagy mobilhálózattal. Miután megfelelőképpen bekötötte a rendszert, a kazán fő funkciói és paraméterei távolról is - mind az ügyfélszolgálati központból, mind az Ön mobileszközeiről - elérhetővé válnak.
Ettől kezdve az Ön kazánját az Ariston szakképzett személyzete folytonosan ellenőrzi, és fűtésrendszere főbb funkcióit Ön is egyszerűen kezelheti az okostelefonjával.

Megfigyelés
- A kazán állapotának ellenőrzése és a ház belső hőmérsékletének vezérlése.
- A kazánblokkok azonnali vezérlése.
- Tájékoztatás a tényleges kiadásokról, óránkénti lebontásban.
- Intelligens hőmérséklet-felügyelet a nap folyamán.

Beállított célérték
- A felhasznált energia elosztása az előre beállított havi költségvetésnek megfelelően.

Optimalizáció
- Az optimális kazánparaméterek beállítása és az égési folyamat optimalizálása távol hozzáféréssel.
- A be- és kikapcsolás időrendjének optimalizálása a hőmérsékletszint és az előre beállított időpontok szerint.

Beszámolás
- Hozzáférhet a kazán fogyasztására vonatkozó, elmentett statisztikákhoz, valamint az Ariston Thermo Group kiadási előrejelzéseihez.

Megjegyzés: Az aktiválható funkciók a rendszer (kazán/termosztát) típusától és/vagy a helyszínen rendelkezésre álló kapcsolat típusától függően személyre szabhatók.


Kompatibilis Ariston termékcsaládok
  • Genus Premium EVO
  • Clas Premium EVO


Kezelőfelületek
  • IOS
  • Android
  • PC (böngészőprogrammal)
Távvezérlés
Tökéletes hőfok a távolból is

Az Ariston távvezérlése élvonalbeli megoldás mindazok számára, akik szeretnék, hogy a lakásuk fűtésvezérlése mindig a kezük ügyében legyen. Így mindig az elvárt hőmérséklet fogadja, amikor hazatér, a költséges energia pazarlást pedig elkerülheti.

Komfort
  • Egyszerűsített vezérlés mobil eszközök útján.
  • A kezelés teljes autonómiája.
  • Segítségnyújtás és azonnali kommunikáció az ügyfélszolgálati központtal
Energiahatékonyság
  • A fűtés sokoldalú testreszabása
  • Otthona hőmérsékletét ellenőrzés alatt tarthatja
Energetikai szaktanácsadás
Költségcsökkentés egyszerű eszközökkel

Az Ariston új rendszere figyelemmel követi az Ön energetikai szokásait, és gyakorlati tanácsokkal látja el, hogy elkerülje az energiapazarlást, és csökkentse gázszámláját. Ön dönti majd el, mindössze egy kattintással, hogy elfogadja-e az Ariston tanácsait.

Megfigyelés
Havi statisztikák, amelyek segítenek megérteni, miként használja a rendszerét

Szaktanácsadás

Költséghatár
A rendszer tud segíteni, hogy ne lépje túl a havi költségvetéséhez beállított limitet jelzi, mennyit takaríthat meg apró módosításokkal a mindennapok során.
Innováció az Ön biztonsága szolgálatában

A távdiagnosztikai, távvezérlési & energetikai szaktanácsadó rendszer aktiválásához elegendő pusztán egy internetkapcsolat, amely a kazánnal való kommunikációt szolgálja. A többit az Ariston megoldja!
A kazán közelében elhelyezett kommunikációs doboz és az Ön okostelefonjára telepített alkalmazás révén berendezését folyton megfigyelés alatt tarthatja, és otthona hőmérsékletét bármilyen távolságból vezérelheti. Biztonságára és kényelmére az Ariston megbízhatósága a garancia!

Kezelje fűtésrendszere legfőbb funkcióit egyszerű, intuitív és személyre szabható navigációval közvetlenül az okostelefonjával, táblagépével vagy számítógépével!

A szolgáltatásba belépve azonnal hozzáférhet otthona fűtésvezérléséhez. A rendszert iPhone, iPad, valamint Android alkalmazású készülékekre is kifejlesztették: intuitív, könnyen használható és azonnali vezérlést biztosító rendszer az egész család részére.
Az Ariston távdiagnosztikai, távvezérlési&energetikai szaktanácsadó rendszerének köszönhetően minden eddiginél egyszerűbbé vált, hogy ellenőrizzük a kazán be- és kikapcsolásának idejét, emeljük otthonunk hőmérsékletét, vagy akár beprogramozzuk hétvégi házunk fűtésrendszerét.

Ha az Ariston NET alkalmazásról részletes felvilágosítást szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja ai Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
Kulcsszavak:  Ariston  NET  távfelügyeleti  rendszer  távvezérlés  energetikai  szaktanácsadás