2017-es Panasonic generál katalógus

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Nézze meg a teljes Panasonic HVAC termékpalettát és fedezze fel az innovatív termékújdonságokat!

Lapozza fel a Panasonic átfogó HVAC katalógusát, amely 332 oldalon át mutatja be az üzletág termékeit. Egy rövid áttekintést követően, külön fejezetekben olvashat az AQUAREA levegő-víz hőszivattyúkról, az otthoni majd a kereskedelmi termékcsaládokról, melyet a VRF-rendszerek és végezetül a vezérlési és csatlakozási lehetőségek követnek.

Kattintson az alábbi képre, és nézze meg a Panasonic 2017-es generál katalógusát:
A ProIDEA online termékinformációs katalógusban megtalálható a Panasonic generál katalógusában szereplő összes termék. A teljes katalógus anyaga termékekre bontva elérhető és letölthető az adott termékoldalon. Amennyiben további felvilágosítást szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

Panasonic PACi 5-25 kW-os légkezelő készlet Panasonic PACi fali professzionális inverteres klíma -20°C-ig (R32) Panasonic PACi kültéri egységek Panasonic PACi Elite fali inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések
20 termék

A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Ezen túlmenően kompakt mérete és kis tömege révén ideális választás szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.
A PACi Elite, az új tervezésű, új generációs VRF! Energiatakarékos koncepció. A ventilátorok, ventilátormotorok, kompresszorok és hőcserélők energiatakarékos kialakítása magas COP értéket eredményez, amelynek révén az iparág egyik csúcsmodelljéről beszélhetünk. A kiemelkedően hatékony R410A hűtőközeg pedig csökkenti a CO2-kibocsátást és az üzemeltetési költségeket.

20 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic 16, 28 és 56 kW-os légkezelő egység csatlakoztató készlet az ECOi és ECO G modellekhez Panasonic 2 csöves ECO G GE3 sorozatú kültéri egységek Panasonic 2 csöves ECOi víz hőcserélővel hűtött víz és meleg víz előállításához Panasonic Mini ECOi LE2 nagy hatékonyságú 4-6 HP kültéri egységek
 
Panasonic ipari VRF rendszerek
30 termék

Az ECOi elektromos VRF rendszert kifejezetten nagy igénybevételt jelentő irodákhoz és nagyméretű épületekhez tervezték.
Az ECO G gázüzemű VRF kifejezetten olyan épületekhez készült, amelyekben az elektromos áram csak korlátozottan áll rendelkezésre, illetve amelyekben csökkenteni kell a CO2 kibocsátást.

30 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs High Performance egyfázisú fűtő és hűtő split  – SDC (R32) Aquarea H generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R410A) Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R410A)
 
Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk
21 termék

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.

21 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Panasonic fali Heatcharge VZ inverter+ klíma (R32) Panasonic fali Etherea inverter+ klíma ezüst / sima matt fehér színben (R32) Panasonic fali TZ típusú kompakt kialakítású inverteres klíma (R32) Panasonic fali FZ típusú hagyományos inverteres klíma (R32)
 
Panasonic lakossági légkondicionáló berendezések
9 termék

A Panasonic hisz benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Ezért vezette be az új Econavi rendszert, amely összekapcsolja az emberi jelenlét érzékelését és a vezérlőrendszer technológiáját, amely akár 38%-kal csökkenti az energiafogyasztást. A tisztább lakókörnyezet érdekében az új nanoe™ technológia segít megszűrni a levegőt és frissességet biztosít a környezetének. A két áttörő technológia együtt mutatja meg, hogy mit is jelent valójában a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld, tiszta élet biztosítása érdekében) kezdeményezése. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Változó tömegáramú split klímák
Változó tömegáramú split klímák
Split klímák
Split klímák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...