proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pipelife csövek az első magyarországi e4 házban


2015. szeptember 24.

A kiválasztásnál elengedhetetlenül fontos szempont volt a csövek megbízható minősége, időtállósága

A Wienerberger Csoport 2015. márciusában megkezdte Magyarország első e4 házának kivitelezését. „A jövő családi háza” nem csupán energiahatékony, de élhető és egészséges is, mindezt gazdaságos és elérhető építési költségek mellett. Ezeket az épületfilozófiai elveket a tervezés és a kivitelezés során egyaránt igyekeztek szem előtt tartani.

A megfelelő lakókomfort biztosításához elengedhetetlen az optimális hőérzet biztosítása mind a téli időszakban fűtéssel, mind nyáron hűtéssel. A Wienerberger e4 mintaházába mennyezet- és padlófűtési rendszert is terveztek. A mennyezetfűtési rendszerben a nyári időszakban hideg víz keringtethető, így biztosítva a helyiségek hűtését is. Ennek a rendszernek a kiegészítésére szolgál a padlófűtés, amely a téli időszakban teszi komfortosabbá a hőérzetet.

A fűtési rendszer internetről, akár egy tablettel is vezérelhető, ami a beépített kombinált érzékelők segítségével lehetővé teszi a helyiségek hőmérsékletének, a levegő páratartalmának folyamatos figyelemmel követését és regisztrálását. Ez az e4 ház építésénél kiemelkedően fontos szempont volt. A fűtési/hűtési rendszerek csöveit és vezérlő egységét egyaránt a Pipelife Hungária Kft. biztosította.

A vízcsövek, szennyvízelvezető csövek kiválasztásánál elengedhetetlenül fontos szempont a csövek megbízható minősége, időtállósága, hiszen ezek a csövek mélyen a föld alatt, vagy bebetonozva futnak, utólagos javításuk nehézkes, jelentős költséggel járhat. Ezért esett a választás a Pipelife kiváló minőségű víz- és szennyvíz csöveire, a Pipelife Radopress rendszerre.

A fűtési rendszer, a vízcsövek, a szennyvízelvezetés és az esővíz hasznosítás területén is érdemes igénybe venni a Pipelife ingyenes szaktanácsadását, hiszen ők igazán szakértői ezeknek a témáknak. Termékeik bekerülési és szerelési költsége nagyon kedvező. A Pipelife által gyártott rendszerek a legmodernebb technológiát ötvözik a magas minőséggel, így biztosítva a csőhálózatok hosszú élettartamát.

Pipelife csövek az e4 házbanA Pipelife víz- és szennyvíz csöveivel, valamint a Radopress Watt felületfűtő-hűtő rendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Pipelife munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4031 Debrecen, Kishegyesi út 263.
Telefon: +36 52 510 700
Fax: +36 52 510 701
E-mail:
Web: www.pipelife.hu
Szepesi Vince
  +36 30 221 3170
   
   
   
A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén csövek készülnek. Az értékesítés az ország hat pontján működő áruházban és bázisraktár-hálózaton keresztül történik.
A társaság 1994 óta dolgozik minőségbiztosítási rendszerben. A termékek kiváló és egyenletes minőségét az ISO 9001 szabvány előírásai szerinti gyártási folyamat biztosítja. A környezet és az egészség megóvása a Pipelife alavető értékei közé tartozik. Az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer jelzi ez iránti elkötelezettségüket.
Márkanevek: Pipelife, Radopress, Stormbox, Geolife
Hír
Felépült Magyarország első e4 téglaháza
2015.12.11    
e4 a jövő családi háza - energiahatékony, élhető, elérhető és egészséges
2015.07.22    
Kulcsszavak:  Pipelife  Radopress  Watt  felületfűtő-hűtő  rendszer  padlófűtés  szennyvízelvezetés  fűtési  rendszer  vízcsövek