Letöltések

Silva hangcsillapító és térelválasztó panelek - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 325.5 kB
Silva hangcsillapító és térelválasztó panelek
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Áttekintés

A természetközeliség iránti vágy ihlette a Silva termékcsalád hagyományos, lombos fára hajazó formáját, és a tömör tölgyfaanyag külön melegséget kölcsönöz ezeknek a remek hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkező paneleknek. Állhatnak a térben, saját talpukon, de akár a falra is rögzíthetők, vagy felhőként a mennyezetről is belógathatók a térbe. Elegáns forma, praktikus térelválasztó funkció, és kiváló hangelnyelés jellemzi és teszi egyedivé a Silva paneleket.

 Aki az erdők helyett inkább a vízpartot preferálja, annak a Silva Oceán változata a megfelelő választás. Nem csak a gyönyörű színe miatt. Olyan, újrahasznosított anyagból készül, melyhez az óceánokból kifogott műanyag szemét szolgált alapanyagul. Nemcsak a zajszennyezést, de a környezetszennyezést is csillapítja.

A lombos erdők fái által inspirált Silva álló panelek az őszi és a tavaszi erdő színeiben, kétféle magassági méretben (115 és 155 cm), kőrisfa talppal készülnek. Mutatósak és hasznosak, a funkcionális design megtestesítői; 0-1-ig terjedő skálán mérve a felületükre érkező hanghullámok elnyelése 0,75-ös értéket mutat.

További termékek a cégtől
Accolade nézőtéri bútorcsalád
 
Accolade nézőtéri bútorcsalád

Többféle ülésszélességgel és kárpitozási kivitelben készülő nézőtéri székcsalád, melyhez igény esetén műanyag vagy fa kar is kérhető. A termék fix nézőtereken és összecsukható lelátókon egyaránt használható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Happy előadótermi bútorcsalád
 
Happy előadótermi bútorcsalád

Rétegelt lemez, műanyag, kárpitrátétes ülések és támlák egyaránt választhatóak. A modellhez fix és felhajtható írólapok is kérhetőek. Sík és lépcsős termekhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TX-F falhoz rögzített, kihúzható lelátórendszer TX-R falfülkéből kihúzható lelátórendszer TX-M mobil, kihúzható lelátórendszer
 
Audience Systems lelátórendszerek
3 termék

Multifunkcionális ülőrendszer fix és teleszkóposan összecsukható rendszerű lelátókhoz, lépcsős és sík padozatú termekbe egyaránt.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Skeie/Solist nézőtéri bútorcsalád
 
Skeie/Solist nézőtéri bútorcsalád

Fémvázra, formára habosított, igen hosszú élettartamot bíró, kényelmes, szögletes formavilágú moziszék-család, mely többféle szélességben, fa, illetve kárpitozott karokkal, pohártartóval vagy anélkül, többféle opcióval egyaránt rendelhető. Fix nézőterekre, lejtős, lépcsős talajra, íves elrendezésben is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vox zajcsökkentő panelek - 100 Silva hangcsillapító és térelválasztó panelek
 
Stulwerk zajcsillapítók és térelhatárolók
2 termék

A Stulwerk zajcsillapító paneljei lecsökkentik a zaj jelentős részét. A térelválasztó panelek pedig nyugodtabb magánszférát biztosítanak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Mozgatható válaszfalak, térelválasztók
Mozgatható válaszfalak, térelválasztók
Oktatási és kollégiumi bútorok
Oktatási és kollégiumi bútorok
Irodabútorok
Irodabútorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...