Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Easy UPS 3M szünetmentes áramforrások

60?200 kVA, 400 V, egyszerűen telepíthető, csatlakoztatható, használható és szervizelhető, 3 fázisú UPS kis és közepes adatközpontok és más kritikus üzleti alkalmazások számára. A 3-fázisú Easy UPS sorozat részét képező Schneider Electric Easy UPS 3M egy egyszerűen telepíthető, csatlakoztatható, használható és javítható, 60–200 kVA-s, 3 fázisú UPS, amely ideális a kis és közepes adatközpontok, valamint más, üzleti szempontból kritikus alkalmazások számára. Az Easy UPS 3M áramellátási stabilitást és hosszan tartó teljesítményt nyújt, mindezt fejlett termékjellemzőkkel, robusztus villamossági specifikációkkal és kompakt kivitellel ötvözve, hogy biztosítsa az üzletmenet folytonosságát. Az adatközpont vagy elektromos helyiség gyors és egyszerű telepítésére tervezett, az EcoStruxure használatára kész UPS működési hőmérsékletek széles tartományában használható, erős túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, és mindezt könnyű kivitelben. Az alacsony teljes bekerülési és működtetési költség, a versenyképes specifikáció és az egyszerű használat kombinációjával a Schneider Electric Easy UPS 3M egyszerű választás az üzletmenet folytonosságának biztosításához az adatközpontban vagy az elektromos elosztóhelyiségekben. A csomag tartalmazza az üzembe helyezési szolgáltatást, a rendszer teljesítményének, minőségének és biztonságának optimalizálása érdekében.

  • ECO-mód
  • elölről történő szervizelés
  • párhuzamosíthatóság

Letöltések

További termékek a cégtől
Cedar Plus IP44 falon kívüli szerelvénycsalád
 
Cedar Plus IP44 falon kívüli szerelvénycsalád

A Cedar Plus IP44-es védettségi szinttel rendelkezik, és csak falon kívül szerelhető. Használatuk vizes, párás, nyirkos helyiségekbe ajánlott és olyan helyekre, ahol a szerelvény ki van téve az időjárás viszontagságainak. A kínálatban a kapcsolók alapfunkciói mind normál, mind jelzőfényes kivitelben megtalálhatóak, a fokozott biztonságról pedig a gyermekvédelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzatok és csatlakozóaljzat kombinációk gondoskodnak. A Cedar Plus szerelvények kétféle színben érhetők el: fehér és szürke.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Modicon ABT7ES transzformátorok
 
Modicon ABT7ES transzformátorok

Egyfázisú 230V/24V-os általános transzformátorok 40 VA-től 400 VA-ig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Acti 9 moduláris lépcsőházi relék
 
Acti 9 moduláris lépcsőházi relék

Az időrelék lehetővé teszik egy érintkező zárását majd nyitását egy megadott időtartamra, valamint villogással figyelmeztetnek ha az időzítő hamarosan ki fog kapcsolni (kikapcsolás figyelmeztetés). Létezik olyan változat is, ami rendelkezik még impulzusrelé funkcióval.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Zelio RSB tűs érintkezős interfészrelé
 
Zelio RSB tűs érintkezős interfészrelé

Az RSB relé 1 (12/16 A) vagy 2 (8 A) váltóérintkezővel rendelkezik, tűs érintkezőinek köszönhetően alkalmazható NYÁK lapokon is, a relé foglalata elválasztott kialakítású (felül a főáramköri érintkezők, alul a vezérlőköri érintkezők csatlakozói helyezkednek el). Akár egyetlen referencia szám alatt is elérhető előre szerelt megoldásként (foglalat + relé + karbantartó kar + védelmi modul), mely megkönnyíti a kiválasztást.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
M-Elegance szerelvénycsalád
 
M-Elegance szerelvénycsalád

Az M-Elegance a Merten prémiumkategóriás szerelvény alcsaládja. Nem csak a különleges színeivel, hanem az igazán változatos anyagaival is kiemelkedik a Merten többi alcsaládja közül. Az ilyen kategóriában alapnak tekinthető fém keretek mellett valódi üveg és fa keretek közül is lehet választani. Összesen tizenhatféle változatos színt kínál az M-Elegance. Függőlegesen és vízszintesen ötösig sorolhatóak és az összes System-M (kis betétes) funkcióval használhatóak, bármely betétszínben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Dízelmotoros áramfejlesztők
Dízelmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...