Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Harmony kisméretű egyszerű panelek

A kisméretű HMI terminálok megfelelő választás minden egyszerű vezérlési és megjelenítési feladatra. Válasszon a Magelis STO, STU és SCU készülékek között igényei szerint: STO panel a modern külső jegyében, STU a könnyen szerelhető (hagyományos 22mm-es furatba), vagy SCU a vezérlővel ellátott megoldás.

Termékcsalád tagjai

Harmony STO 4,3
 
Harmony STO 4,3" szélesvásznú HMI panel

A Harmony STO színes 4,3" méretű HMI panel tökéletes megoldás korszerű kisméretű alkalmazásokra. A csúcsminőségű színes TFT LCD kijelző minőségi külsőt ad minden vezérelt berendezésnek. A megújult EcoStruxure Operator Terminal Expert fejlesztőkörnyezet intuitív felülete miatt minden eddiginél könnyebb a programozás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Harmony STU egyszerű HMI panel
 
Harmony STU egyszerű HMI panel

A Harmony STU HMI panel tökéletessége egyszerűségében rejlik: a hagyományos jól bevált formátum a könnyű szerelhetőséggel kombinálva tökéletes párost alkot: nem szükséges speciális kivágás a szekrényen, elég egy hagyományos 22mm-es furat, a Harmony STU panel pedig egy mozdulattal felpattintható a furatba, nem szükséges több időt tölteni a telepítéssel. A felhasználók és rendszerintegrátorok által jól ismert VijeoDesigner fejlesztőkörnyezettel könnyedén megvalósíthat minden kijelzési és vezérlési alkalmazást.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Harmony SCU vezérlős HMI panel
 
Harmony SCU vezérlős HMI panel

A Harmony SCU panel az STU által használt könnyen és gyorsan telepíthető 22 mm-es furatba szerelhető formátumot vegyíti egy beépített vezérlővel, így egyszerű folyamataihoz nincs szükség különálló PLC-re, a vezérlés és megjelenítés egyetlen eszközben valósul meg. A képlet egyszerű: minél átláthatóbb az architektúra, annál kisebb a kockázat.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...