Fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte a Selena Hungária Kft.

Slawomir Majchrowski a Selena FM alelnöke, Jerzy Snopek Lengyel nagykövet, Krzysztof Domarecki Selena FM alapítója, Farkas Tamás ügyvezető

Ebből az alkalomból egy raktáravatással egybekötött ünnepséget tartottak

2021 decemberében töltötte be alapításának 20. évfordulóját a Selena Hungária Kft., amely a nemzetközi piacon közismert - 18 országban jelen lévő - lengyel központú Selena Csoport egyik legelső és legdinamikusabban fejlődő tagja. A vállalat és a magyar szakemberek 20 éve építik együtt a régiót.

A Selena Csoport évtizedek óta az építőipar forradalmasításán munkálkodik: az úttörő Tytan Professional Styro 753 polisztirol ragasztó 2008-as bemutatását egy sor innovatív építőipari termék követte, melyek közül mostanra Magyarországon talán a 60 másodperc ragasztóhab lett a legkedveltebb az építőipari szakemberek körében.

A globálisan is jelentős Selena Csoport hazai beruházásainak és fejlesztéseinek köszönhetően stabil munkahelyek jöttek létre Magyarországon, most pedig a pécsi központtal működő magyar cég új raktárrésszel bővítette modern telephelyét.

Selena Hungária Kft. - új raktárrész
Az új raktárrész
A Selena Hungária Kft. új raktára

Az eseményen részt vettek:

  • Jerzy Snopek a Lengyel Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete
  • Krzysztof Domarecki, a Selena Csoport főrészvényese
  • Slawomir Majchrowski, a Selena Csoport alelnöke
  • Farkas Tamás, a Selena Hungária Kft. ügyvezetője

Jerzy Snopek kiemelte: "A cég a lengyel-magyar együttműködés egyik legszebb példája, hiszen egyre fejlődik, gyümölcsöző, és a két nép kulturális hasonlóságán is alapszik. A közös tevékenységnek köszönhetően nem csak Lengyelország és Magyarország gyarapszik, hanem a teljes közép-kelet európai régió is profitál. A Selena Hungária két évtizede van jelen Magyarországon és annak ellenére ér el évről évre egyre jobb eredményeket, hogy a világot lassan két éve sújtja a pandémia."

Jerzy Snopek Lengyel nagykövet, Farkas Tamás ügyvezető és Krzysztof Domarecki Selena FM alapítója
Jerzy Snopek Lengyel nagykövet, Farkas Tamás ügyvezető, Krzysztof Domarecki Selena FM alapítója
Jerzy Snopek a Lengyel Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete, Farkas Tamás ügyvezető és Krzysztof Domarecki a Selena FM alapítója és többségi tulajtonosa

Krzysztof Domarecki elmondta: a Selena Hungária Kft. sikere nagyban köszönhető a magyar csapat családias légkörének, valamint a Selena Csoport közép-európai tagjai által tanúsított példás együttműködésnek, és nem utolsó sorban az egyre modernebb technológiákat biztosító Tytan Professional termékeknek.
"Most hogy Magyarországon a 20. évfordulónkat ünnepeljük, köszönetet szeretnék mondani mindazoknak akik támogattak bennünket az elmúlt évek során. Elmondhatom, hogy márkanevünk megítélését minden oldalról elismerés övezi. Örülök, hogy képesek vagyunk megfelelni a felhasználók igényeinek" - hangsúlyozta beszédében.

Krzysztof Domarecki Selena FM alapítója és többségi tulajtonosa
Krzysztof Domarecki Selena FM alapítója és többségi tulajtonosa
Krzysztof Domarecki, a Selena FM alapítója és többségi tulajtonosa

Slawomir Majchrowski, a Selena Csoport alelnöke kiemelte, hogy a Csoport 30 éves tapasztalatával és 350 millió eurós forgalmával a világelsők között helyezkedik el, több építőanyag kategóriában pedig innovatív termékeivel továbbra is az élen jár. A Selena Hungária Kft. növekedését a térségben teljes igazgatótanács támogatja; ennek egyik első lépése volt az új raktárcsarnok kialakítása és átadása.

Slawomir Majchrowski a Selena FM alelnöke és Farkas Tamás Selena Hungária Kft. ügyvezetője
Slawomir Majchrowski a Selena FM alelnöke és Farkas Tamás Selena Hungária Kft. ügyvezetője
Slawomir Majchrowski a Selena FM alelnöke és Farkas Tamás a Selena Hungária Kft. ügyvezetője

Farkas Tamás, a Selena Hungária Kft. ügyvezetője a 20. évforduló alkalmából köszönetet mondott a Cég Partnereinek bizalmukért és együttműködésükért, melynek jóvoltából a Selena meghatározó szereplője lett a hazai építőiparnak. "Nagy örömömre szolgál hogy a Selena Hungáriát ebben a korszakában vezethetem." - jelentette ki.

Farkas Tamás ügyvezető, Krzysztof Domarecki Selena FM alapító, Jerzy Snopek Lengyel nagykövet, Slawomir Majchrowski a Selena FM alelnöke
Farkas Tamás ügyvezető, Krzysztof Domarecki Selena FM alapító, Jerzy Snopek Lengyel nagykövet, Slawomir Majchrowski a Selena FM alelnöke
Farkas Tamás ügyvezető, Krzysztof Domarecki Selena FM alapító, Jerzy Snopek Lengyel nagykövet és Slawomir Majchrowski a Selena FM alelnöke

Nehéz időkben is jól teljesít

A Selena Hungária a 2019-2022-es stratégia következetes követésével nemcsak sértetlenül került ki a 2020-2021-es, globális kihívásokkal teli évekből, de még piaci pozícióját is meg tudta erősíteni. 2021-ben az árbevétel több mint 47%-kal nőtt 2019-hez képest, és a racionális költséggazdálkodás, valamint a megfelelő termékmix mellett a cég bevétele is jelentősen javult.

A vállalat ma közel 1000 aktív partnert tudhat magáénak, és 24 órán belül ki tudja szállítani a megrendelt termékeket. A magyar csapat jelenleg 22 főből áll, akik közül sokan több mint 10 éve erősítik a cég sorait.

A hírben szereplő termékek
Tytan Professional FIX² Elastic szerelési ragasztó Tytan Professional PROHERO szerelési ragasztó Tytan Professional FIX² CLEAR szerelési ragasztó Tytan Classic Fix szerelési ragasztó
 
Tytan Professional ragasztók
5 termék

Kiváló minőségű szerelési és általános ragasztók.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TYTAN Professional FIX² GT szerelési ragasztó Tytan ULTRA 70 pisztolyhab Tytan gipszkarton ragasztóhab Tytan Professional 60 másodperc pisztolyos ragasztóhab
 
FAST&PRO ragasztók
4 termék

Gyors építés szakembereknek. Tytan Professional FIX² GT szerelési ragasztó, Tytan Professional Ultra Fast 70 pisztolyhab, Tytan Professional gipszkarton ragasztóhab és Tytan Professional 60 másodperc univerzális ragasztóhab.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan Professional PROHERO tömítő Tytan Professional gipszkarton akril Tytan Professional Turbo akril tömítő Tytan Professional prémium akril
 
Tytan Professional szilikonok és tömítők
7 termék

Tytan Professional neutrális, szaniter és univerzális szilikon, valamint Tytan Professional prémium akril.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan Professional GUN 60 magas kihozatalú pisztolyhab Tytan Professional LOW-EX GREEN alacsony tágulású pisztolyhab Tytan Professional STD ERGO kézi purhab All season Tytan Professional GUN Pisztolyhab All season
 
Tytan Professional purhabok
6 termék

Magas minőségű, kiváló szerkezetű és nagy sűrűségű poliuretán kézi purhabok, valamint pisztolyhabok.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan Professional Turbo akril tömítő
 
Tytan Professional Turbo akril tömítő

Univerzális egykomponensű, képlékeny, rugalmas akril tömítő, mely a víz elpárolgásával egy időben szilárdul meg. Ideális rések, repedések kitöltéséhez, sarkok réseinek javításához, és más technológiai lyukak elfedéséhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan STYRO PRO 3D hőszigetelő ragasztó
 
Tytan STYRO PRO 3D hőszigetelő ragasztó

Ajánlott szigetelő lemezek beépítéséhez ETICS rendszerben. Az egyedülállóan nagy sűrűségű összetétel biztosítja az azonnali ragasztást és az erős kötőerőt. Alkalmas expandált polisztirol - beleértve a grafitot is - (EPS), extrudált polisztirol (XPS), poliuretán lemezek (PUR és PIR), ásványgyapot és habüveg ragasztására. Minden típusú építőanyagon és felületen alkalmazható, mint pl.: beton, fa, OSB, bitumenes membránok, kerámia tégla, szilikát tégla, üveg, fém és PVC.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan EV 1 vegyi dübel
 
Tytan EV 1 vegyi dübel

Nagy teljesítményű, gyors kikeményedésű kétkomponensű vegyi rögzítő rendszer, mely költséghatékony, erős és vegyszerálló rögzítést eredményez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan B1 tűzálló pisztolyhab
 
Tytan B1 tűzálló pisztolyhab

Kiváló minőségű purhab, melynek alkalmazását olyan helyeken javasolják, ahol tűzálló tömítésre van szükség. Tökéletes szigetelést biztosít füsttel és gázzal szemben. Égést késleltető hatású.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan Professional vékonyágyas falazó ragasztó
 
Tytan Professional vékonyágyas falazó ragasztó

A vékonyágyas falazó ragasztó egy nedvesség hatására kikeményedő, poliuretán hab, melyet speciálisan építőanyagok ragasztásához fejlesztettek ki. Alkalmazható falazási munkák során a cement bázisú habarcsok helyett. A precíziós falazóelemek széles skáláját lehet vele ragasztani, úgy mint a síkra csiszolt kerámia falazó elemek, vagy a gázbeton falazóblokkok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...