proidea.hu online termékinformációs katalógus

VELUX képzések 2019


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. február 01.

Hasznos információk és gyakorlati tudnivalók műszaki ellenőrök, építésvezetők és építészek számára is

2019-ben ismét meghirdetik a VELUX termék oktatásokat. Ezúton szeretnék meghívni Önt és munkatársait képzésükre, hogy tovább fejleszthesse a VELUX termékekkel kapcsolatos szakmai tudását. Legyen profi, ismerje meg termékeiket és azok beépítési gyakorlatát, valamint töltse el napját szakmai társaságban.

Mire számíthat?
  • Professzionális előadás és gyakorlat a VELUX termékújdonságokról
  • Szakmai tréning
  • Lehetőség a szakmabeliekkel történő tapasztalatcserére
  • Mindez díjmentesen, ebéddel és frissítőkkel az összes résztvevő számára
Válassza az Ön számára leghasznosabb VELUX képzést:

1. VELUX Standard alapképzés kezdőknek vagy újrakezdőknek

Megismerheti az VELUX ügyfelei által leggyakrabban választott ablaktípusokat - köztük a legnépszerűbb, korszerű 3-rétegű üvegezéssel rendelkező GLL 1061 ablakot a Standard Plus kínálatból -, a VELUX teljes termékrendszerét és elsajátíthatja azok szakszerű beépítési technikáját, és tipikus rétegrendekhez történő csatlakoztatását.
A VELUX fénycsatornák mellett a tetőtéri ablakokhoz kapható számos kiegészítő közül az utólagosan felszerelhető árnyékolástechnikai termékekkel és szakszerű beépítésükkel is megismerkedhetnek a résztvevők.

2. VELUX Standard Plus haladó képzés

Standard Plus haladó képzésüket azoknak a szakembereknek ajánlják, akik már régóta ismerik a VELUX termékeket, illetve beépítésüket, de az aktuális építési trendek alapján szeretnének felkészültek lenni a vásárlói igényekre. A képzés témája a csoportos összeépítések, a lemezfedés és a rétegrendek.
A résztvevők bővíthetik elméleti és gyakorlati tudásukat az új építés, a tetőfelújítás, illetve az ablakcsere megbízásokkal kapcsolatban.

3. VELUX Elektromos haladó képzés

A VELUX Elektromos képzés főként azoknak a szakembereknek szól, akik a VELUX termékek beépítésén túl villanyszereléssel, épületautomatizálással vagy akár hő- és füstelvezető rendszerek beüzemelésével is foglalkoznak.
A képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a VELUX INTEGRA® elektromos termékek széles választékával. A gyakorlatban próbálhatják ki a beépítés és a beüzemelés lépéseit. Emellett betekintést nyerhetnek az IO-homecontrol® és a szenzor alapú VELUX ACTIVE épületautomatizálási rendszer működésébe. A képzés áttekintést ad a komplett VELUX hő- és füstelvezető rendszerről, beüzemeléséről és a karbantartási igényéről.

A képzések helyszíne: VELUX Magyarország Kft. iroda, képzési központ, 1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.

A programok időtartama: érkezés 8.00 és 8.30 óra között, a kurzusok kb. 8.30-tól 16.00 óráig tartanak.

További részletekért és a jelentkezési felület eléréséhez keresse fel az alábbi weboldalt: https://www.velux.hu/szakembereknek/kepzes/ablakbeepitoknek

Találkozzunk a VELUX szakmai képzésein 2019-ben!

VELUX képzések 2019

Ha a képzésekkel kapcsolatban információt szeretne kérni a VELUX Magyarország munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.
Telefon: +36 1 436 0601
Fax: +36 1 436 0605
E-mail:
Web: www.VELUX.hu
VELUX vevőszolgálat
  +36 1 436 0601
   
   
   
A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon – a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen járnak az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. Cégük célja, hogy termékeikkel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításaikon keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. Vállalatukat 2016 januárjában CSR Hungary Díjjal ismerték el, Biztonsági Kiválóság cselekvési programjáért.
Kulcsszavak:  VELUX  szakmai  képzés  tetőablak  képzések  2019  oktatás  tetőtéri  ablak  fénycsatorna