Magis

Magis Big Will bővíthető asztal

Philippe Starck tervei alapján 2015-ben készült el a Big Will asztal, mely egy igazi kihívást jelentett a Magis számára. Az elegáns, robusztus asztalt több éves kutatás és tervezés előzte meg, így jöhetett létre az a bizonyos plusz, amit a Magis bútorai esetében elengedhetetlennek tart. Philippe Starck így jellemzi alkotását: A bővíthető asztal egy gyönyörű szimbóluma a nagylelkűségnek. Ez arra utal, ahogy franciául szokták mondani: ha van elég négyre, akkor jut nyolcra is. A Big Will legszembetűnőbb elemei a kerekek, melyek az asztal hosszabbítható végén helyezkednek el. Ezek segítségével könnyedén meghosszabbítható az asztal anélkül, hogy meg kellene emelnünk, köszönhetően a szabadalmaztatott csúszó- és reteszelő mechanizmusnak.

  • 4 fix méret és egy bővíthető változat
  • szabadalmaztatott csúszó, reteszelő mechanizmus

Letöltések

Magis Big Will bővíthető asztal - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 8.7 MB angol
Magis Big Will bővíthető asztal
 
Magis Big Will bővíthető asztal - CAD fájl

CAD fájl

zip 32.2 MB
Magis Big Will bővíthető asztal
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Műszaki adatok

anyag

anyag

fröccsöntött alumínium lábak polírozva vagy festve
alumínium kereszttartók polírozva vagy festve;
asztallap: mart edzett üveg, matt vagy fényes, amerikai dió
gumi kerekek

méretek, A×B [cm]

méretek, A×B [cm]

280 x 120;
240 x 120;
140x140;
200 x 100;
bővíthető: 200/250/300x100

méret - magasság (h) [cm]

méret - magasság (h) [cm]

75
További termékek a cégtől
Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat
 
Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat

A Tokujin Yoshioka által tervezett Botanica kollekció az első olyan Mutina mozaik, melyet kifejezetten padlóburkolásra fejlesztettek. A tervező természet és formák iránti odaadása és rajongása szinte tapintható a burkolatcsalád két kivitelében: a Seed és a Flower fehér, illetve szürke színben érhető el, fényes és matt felülettel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Artek Stool 60 szék
 
Artek Stool 60 szék

Alvar Aalto ikonikus Stool 60-ja a legelemibb bútordarab, mely ülőkének, asztalnak, tárolóegységnek egyaránt alkalmas. A lábak közvetlenül a kerek ülés alsó oldalára vannak rögzítve anélkül, hogy bonyolult összekötő elemekre lenne szükség. Geometriájának köszönhetően a zsámoly egymásra rakható, így helyet takaríthat meg. A finnországi, Turkuban található gyárban 42 gyártási lépésben gyártott Stool 60 számos színben és felületben kapható. A Stool 60-ból és négylábú unokatestvéréből, a Stool E60-ból több millió darabot adtak el, így a dizájn történetének egyik legbecsesebb terméke.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tecta D40 szék
 
Tecta D40 szék

Marcel Breuer munkái között különleges helyet foglal el az ikonikus D40 szék. Az íves, harmonikus acélcső szerkezet amennyire egyszerű, annyira kényelmes. Ezzel a termékkel forradalmasította Breuer Marcel a bútortervezést. A tervező elve a következő volt: „Egy szék… ne legyen vízszintes/függőleges, ne legyen expresszionista, se konstruktivista”, legyen „jó szék, akkor passzol egy jó asztalhoz”.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - Inediti 04 - Arcade kollekció
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Inediti 04 - Arcade kollekció

Inediti 04 – Arcade – A játék egy lehetőség. Az Arcade kollekció lehetőséget biztosít arra, hogy egy olyan fantáziavilágba csöppenjünk, melynek csak a saját képzeletünk szabhat határt. A kollekció egyes elemei alternatív utak felismerésére, környezetünk átalakítására buzdítanak, mely támasz lehet a jelenlegi bizonytalan mindennapokban. Egy olyan mikrouniverzumot alakíthatunk ki az Arcade segítségével, mely a saját képzelt világunk színtere lehet, ahol mi vagyunk a főszereplők. Mi lehet fontosabb, mint hogy otthonunk atmoszférájából áradjon a könnyed, pozitív életérzés?

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tecta L25N dizájn lámpa - neon orange
 
Tecta L25N dizájn lámpa

A S/ALON kiállításon bemutatott, a dizájntörténelmi berkekből ismert és elismert Gerrit Rietveld által megálmodot L25N lámpa kiváló eleme lehet egy hálószobának, dolgozószobának vagy akár egy olvasósarokban is tökéletes funkciót tölthet be.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Irodabútorok
Irodabútorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...